vrijdag, juli 07, 2006

Tien Om Te Zien & Blokwatch: één strijd!

Ik had mezelf beloofd om me niet druk te maken over de pathetische pogingen van het Belang om de 0110-concerten weg te wuiven als een stuiptrekking van de door hen zo verfoeide 'linkse politiek correcte lobby'. Ik ga tenslotte met vakantie. Maar dat Dewinter en nu ook Van den Eynde het lef hebben om populaire entertainers als Will Tura en Helmut Lotti publiekelijk de mantel uit te vegen wegens hun deelname aan wat in wezen een muzikaal evenement met een universele boodschap van weldenkendheid en sociale vrede is, en dat die fucking poldernazis daar niet onmiddellijk genadeloos voor worden getackled door de media/de politiek/ eender wie met wat gezond verstand.... dat is ronduit beangstigend. In ieder beschaafd land zou zo'n openbare intimidatie een rel van jewelste uitlokken.
Dewinter en co gedragen zich hier immers als de dictators-in-spe die ze allemaal diep in hun donkerbruine hart zijn. Als er nog meer maskers moeten afvallen dan zullen ze extra maskers uit de carnavalwinkel moeten laten aanslepen. Ja, ik weet het: ik kan beter. Maar ik ben zodanig kwaad dat ik hierover godverdomme zelfs geen hàlve deugdelijke witz kan bedenken.
Slechts één lichtpuntje in de hele kutzooi: kennelijk zijn ze bij het Belang banger van Will Tura, Helmut Lotti, Laura Lynn en Clouseau dan van eender welke commentator, journalist, politicus of anti-fascistische beweging. Tien Om Te Zien & Blokwatch: één strijd! Wie had dat, Tiri Tumba nog aan toe!, ooit durven vermoeden. (pdw)

donderdag, juli 06, 2006

Vakantie

Ik vertrek zaterdagnacht met mijn stam op vakantie en neem voor het eerst een laptop mee (moet ook nog wat, euh...werken) dus de kans bestaat dat ik een en ander op dit log zet vanuit mijn Italiaans schuilhol.
A propos: zaterdag spelen we met Skyblasters in Dilbeek, met o.a. Lalalover en Das Pop (festival is gratis). Daarna op 21 juli op de Gentse Feesten (Koornmarkt) en op 22 juli in Puurs. De nieuwe single ('Sun is shining') is - nudge nudge wink wink - trouwens enkel on line te koop. Nu al op iTunes, straks ook op de rest.