zaterdag, januari 12, 2008

Spam 3: De Taalgrenswatcher

11 opmerkingen:

Geert S. Simonis zei

Heerlijk. Een soort Cor van der Laak voor de éénentwintigste eeuw!

(sd) zei

Leuk fragment, maar ik vond Spam iets te flets in zijn geheel. Gelukkig ben je deze keer wel gezegend met een welvoeglijk uitzenduur. De Heer en de snor van Tony Mary zij gezegend!

Anoniem zei

Ik zag niet zo goed welke gebaren die Waal maakte en de exit van Vandeneeden vond ik (dus) een beetje een anticlimax. Verder niks dan lof, al zouden ze bij De Morgen beter moeten weten dan (pdw) de 'bedenker' van dit programma te noemen. "Broken News" (dat ik hier eerder al heb aangeprezen), iemand?

Jones zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jabbe zei

De N-VA krijgt eindelijk haar 5 minuten zendtijd :)

Anoniem zei

beste pdw
dit is maar een flauw doorslagje van een hilarische sketch op de radio,

graag had ik hier wat originele fragmenten van spam gezien, nu ik in het buitenland vertoef
nrk

Noël zei

Lang geleden dat ik nog zoiets flauws op Canvas heb zien passeren. Het moet sinds De Rechters geweest zijn...
Iemand die in Humo's Zappa andere programmamakers in hun hemd tracht te zetten, op een almaar flauwer manier (Geert Hoste maakt school, helaas), kan maar beter uitpakken met een, and I quote, "humoristisch programma" dat af en toe euh grappig is! En een kandidate uit De Pappenheimers voor schut zetten omdat ze geen Miss Belgian Beauty (of zelfs haar zus) is, is niet grappig én van het goedkoopste wat ik al op een TV-scherm zag. OOIT.
Pijnlijk. Een gevoel voor humor zou al veel hebben goedgemaakt. Het heeft niet mogen zijn... De grappen aan de eerste de beste toog zijn van een merkelijk hoger niveau. En meestal nog om te lachen ook.
Het zal er op papier vast allemaal wree wijs en hilarisch hebben uitgezien. Een fenomeen dat ook de prutsers van FC De Kampioenen nu al 18 jaar (and counting) verbaast.
Ik heb van die hele Spam maar één ding opgestoken, nl. dat ik hààr op mijn kuiten heb: het heeft de hele uitzending lang van plaatsvervangende schaamte rechtop gestaan.
En aan Sofie Lemaire achter haar nieuwsdesk, het inmiddels slaapverwekkende want uitgeleefde truukje dat al jaren passé is (vooral als je bedenkt hoe goed dit destijds door Britse kòmische series werd gedaan): timing is alles.
Dit was niks.
(pdw): Ricky Gervais, he ain't.

smeulders zei

Het schuim kwam misschien wat te ostentatief uit zijn bek.

Frank Focketyn weet raad wat betreft de aangewezen dosering hiervan.

Anoniem zei

Op papier is (pdw) bijwijlen très funny, op televisie is het als een motorisch gehandicapte in een schietkraam: slecht gericht en pijnlijk om te zien. En om je halsoverkop uit de voeten te maken.

http://charlatan123.blogspot.com/

Gerrit zei

Net de aflevering op TV gezien met "één volk, één herder" Zalig. Zeer sterk. Alleen Kama was wat slapjes. Hilarische stukken uit thuis met Gunter.
Ik kijk al uit naar de volgende aflevering.

Anoniem zei

ik vind het stukje van de taalwachter wél zalig..

gunther lamoot daarentegen vind ik zeer zwak en iets te zelfingenomen.

Kamagurka's standup was sterk.

grappig hoe alle meningen toch uiteen kunnen lopen!