dinsdag, december 21, 2004

De Perfecte Moord

Zondag begint op VTM 'De Perfecte Moord' , een programma waar anderhalf jaar van mijn leven en dat van mijn maats annex compagnons Maarten (regisseur) en Geert (producer) in gekropen is. Geen comedy deze keer, wel een spelprogramma waarin fictie en realiteit voortdurend door mekaar lopen. Blogbezoekers die willen meespeuren naar het mysterie daag ik bij deze uit: de eerste blogbezoeker die, in de loop van de komende tien weken, hier 1) de juiste identiteit, 2) het juiste motief en 3) de juiste werkwijze van de moordenaar post wint een prijs, met name de binnenkort te verschijnen nieuwe dvd 'Bill Hicks - Satirist, Social Critic, Stand-Up Comedian LIVE' met daarop 3 live shows. Een prijs die uw leven kan veranderen. Kijken dus.


15 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

De perfecte moord.
Men zegt dat men daarvoor het slachtoffer volledig moet verbranden om daarna het slachtoffer,dat niets is geworden in de overschot,aan de wijde zee te geven zodat er geen rechtszaak op gang gezet kan worden.
Maar dat niets was levend.Niets kan levend worden.
Men zegt dat iemand er voor zorgt dat dat nooit in de atmosfeer of in de ruimte gebeurt.
Maar dat is niet allemaal wat men zegt.

Bietje zei

Patrick, ik zit met een technisch probleem:
Gezien ik in Dublin woon, kan ik Canvas niet ontvangen (gelukkig kan ik ook VT4 niet ontvangen...). Maar ik wil wel die Bill Hicks-DVD winnen. Ik heb een week of drie geleden zijn boek gelezen en ik kom 's nachts nog altijd wakker in stuipligging. Hij is/was inderdaad een klasse apart. Is er geen mogelijkheid om een outcast die DVD cado te doen (X-masspirit en zo...)
Keep up the good work in elk geval en een zalig en een gelukkig van over de plas...

Anoniem zei

Naar wat ik in Humo heb gelezen lijkt het me een bloody ambitieus geval, die 'Perfecte Moord'. Ik vraag me af of ex-VUB-rector Renneboog ook gaat kijken.

Anoniem zei

Het prentje marcheert trouwens niet als link, maar dat zal de bedoeling niet zijn ook niet zeker?

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen ook de vraag of het whodunnit gegeven voor eeuwig realiteit blijft under the neverbeendead?Zijn mysteries aantrekkelijk?Hoeveel onderliggende lagen kan een film of tekst bevatten?Fans krijgen er niet genoeg van.Daarom ééns een oppervlakkig tekstje waarbij al het werk van David Lynch verbleekt en die heeft met bv. lost highway bewezen zijn hoofd er graag bij te houden.
Waarom mag je under the neverbeendead als woordenbrenger in een show met live publiek op de televisie alleen maar echt en overtuigend triest zijn met een uitgeput lichaam en teneergeslagen dode ogen als dit in één van je mega-selling music songs gebeurt?Omdat je echte leven op soundtrack moet staan.
Hier is een music song:Midnight melodic (Chase The Blues)van Terranova.

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen vraagt een stem in mijn hoofd waar mijn gevoel voor humor is gebleven.
Tijd voor een grapje.
Guy Verhofstadt was bij Studio Brussel voor een interview.
Guy-...en als de meerderheid van de belgische bevolking zegt dat ik dit of dat ben,wel dan ben ik dit of dat studio brussel luisteraars en daarom kies ik als plaat iemand die denkt de nog nooit dood geweest zijnde goed te kennen en dat is hij dan ver van,ook al is hij paars.

maarten zei

awel, 'k ga in elk geval eens kijken zie!

Anoniem zei

Kandidaten mogen zeker niet meedoen?

Geert heeft trouwens grotere schoenen dan ik aanvankelijk dacht en dat heb ik vernomen uit welingelichte bron!

Anoniem zei

hoe...........we mogen niet eens sms'en?

Huug zei

Ik weet in ieder geval al de juiste naam van het volgende slachtoffer. Het begint met Neverb.. en eindigt op Reli..
Motief? Lijkt me duidelijk.
;-)

Anoniem zei

Patrick, help me out, van welk ander programma ken ik die Annelies ?

Anoniem zei

Ja ik ken die Annelies ook van ergens, enkel geen idee van waar. 'k Vond de eerste aflevering best ok, ben benieuwd naar de volgende.

Anoniem zei

Expeditie Robinson blijkbaar.

Anoniem zei

indien de link niet werkt, of je kan niet volgen vanuit het buitenland, hier is er blijkbaar wat meer info:

http://www.skynet.be/deperfectemoord

Anoniem zei

Hoera en hoezee: Via Skynet toch wat Perfecte Moord voor de niet-VTM-abonnee. Dat kasteel komt me bijzonder bekend voor: het lijkt als twee druppels cognac op een stulpje dat 'Het arendshof' heet en niet zo lang geleden te koop stond ergens in mijn contreien (vlakbij, om precies te zijn). Dat zou nogal een scoop voor Het Plaatselijk Nieuws zijn! Een rond, glad voorwerp heeft Jacques Dupont vermoord, zegt u? Een losgekomen vulling van Eva Pauwels? Een kopstoot van Coco Jr?