vrijdag, januari 07, 2005

Blowhole

Er zijn gisteren opnieuw gegevens uit het Michael Jackson dossier gelekt. Blijkt dat bij de jongste huiszoeking in Neverland ook kinderondergoed werd aangetroffen. Van het merk Hanes, werd er nog voor de volledigheid bij vermeld. Had het Hunkemöller of Schiesser geweest, Duitse stand up komieken hadden zich in de handen gewreven. Gesteld dat er Duitse stand up komieken bestaan.
En een niet nader genoemde knaap verklaart dat hij regelmatig door Jacko werd gemolesteerd, waarbij Zijne Onzorgvuldig Gehandschoendheid hem met het koosnaampje 'blowhole' bedacht. Het is eens iets anders dan het gebruikelijke 'kapoen' en - dat treft - tevens een treffende omschrijving voor de plek waar vroeger zijn neus zat. Komaan Jacko, het is tijd. Steek een tweeloop in uw blowhole en haal de trekker over.

3 opmerkingen:

Huug zei

J6, Patrick,man ? Waar moet hij dat steken ? Die gast heeft zelfs geen neus meer! Ahhh, 'Blowhole', ja nu snap ik hem. Mmm, met 'Schiesser' ondergoed zou het wel passend zijn, niet ?

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen is het mijn tijd om ergens anders verder te gaan.
En ik moet ook nog wat bezig zijn met mijn gratis rookie amateur blindstyled internetboek.
The sunshineEn zo mag de logmaster pdw hier zijn amusant uit de anderen in vergelijk,dat kolossaal is,halen.
Zijn pride & joy.Zijn lust for life bringers as nothing else brings.Over da rest a da world they bring.
En van de toepasselijke nog nooit dood geweest zijnde God moet ik naar So whatcha gone do now van Public enemy luisteren.

Mutual adaptation
Always the occasion
Private investigations
Private felicitations

Anoniem zei

Bon. Een stapel kinderslipjes als enkeltje elektrische stoel? A bit steep. De bange blanke Jackson heeft zelf ook kindjes - hoe gruwelijk die gedachte ook is - , misschien zijn die Hanes gewoon voor zijn kinderen? Of moeten die hun hele leven in volgescheten luiers rondlopen omdat Jacko een verbod van de rechter aan zijn broek heeft gekregen en dus niet meer in een straal van vijf meter rond een kinderkont mag komen? Bleekneus (nu ja, -neus) Jackson had voortdurend kinderen over de vloer in zijn veronderstelde pedopretpark. Is het dan zo ondenkbaar dat hij rekening gehouden heeft met eventuele ongelukjes bij kinderen met zwakke darmen, een niet (meer) goed dichtende sluitspier of een niet helemaal goed gelukte potjestraining? Kijk, als die Hanes in zijn bed gevonden zijn en er dna stalen van jackson op kunnen gevonden worden die bewijzen dat Ye Olde Chimp Lover iets ongeoorloofds met kinderen heeft uitgevreten, dan en dàn pas zal ik mij aan de zijde van de huilende wolven scharen. Voorlopig zijn er alleen getuigenissen en indirect bewijsmateriaal. In een rechtsstaat waar je onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is, is dat gewoon niet genoeg.

Voor het volk dat in de documentaire van NOVA wordt opgevoerd - bewijslast genoeg daar, zou ik zeggen - zal ik daarentegen met het grootste plezier zelf de strop knopen, en daarna ook nog het geweer helpen richten, een goeie ader zoeken, de gaskraan opendraaien en de bijl invetten.