maandag, maart 28, 2005

Japanners

Er komen opnieuw meer Japanse toeristen naar ons land. Dat blijkt uit cijfers van het Nationaal Instituut voor de Statistiek. Van januari tot en met mei 2004 bleven 107.000 Japanners in ons land overnachten. Dat is een stijging met ruim 20 procent. De toename is het sterkst in Vlaanderen (bron: vrt.nieuws.net) . Die Japanners komen natuurlijk allemaal nog snel een keer kijken vooraleer het Belang de boel hier finaal naar de kloten helpt.


5 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Daar hoort een bekend nummer bij.

De link zie je pas na de 'lange' tekst te hebben gelezen.

Ingewijden weten zelfs dat het dEUS dawnin ipv Day's dawning is

Anoniem zei

Jullie kaviaarsocialisten hebben de boel al lang vakkundig naar de kloten geholpen.

Neverbeendead Religion zei

En om nog ééns verder te gaan op de energievlokjes uit de lucht.
Als je weet dat in de toekomst elke woning zijn eigen kleine electriciteitscentrale heeft die de gratis energiewinning bijstaat indien nodig en een waterreservoir met kleine zuiveringsinstallatie en een kleine communicatiezender waarmee men zelfs via satelliet kan gaan zodat aanvankelijk gsm bellen gratis wordt omdat bellers hun zenders openstellen voor elkaar, is het toch niet verwonderlijk dat al deze diensten,waaronder ook het internet valt en radio en tv en alle geschreven media via onrechtstreekse impact,veel aanrekenen voor hun service die tegenwoordig ook al vrij automatisch verloopt.Met andere woorden:Als je daar kritiek op hebt in de media,moet je de wereld wat meer op de hoogte brengen van hun beweegredenen.Het proces wat versnellen via de media zeg maar.

Tussentijds essay voor pdw:Waarom bewijzen de miljoenen weblogs van individus, die wereldwijd even toegankelijk zijn als de media en nog beter,die het nieuws en de media niet in detail volgen, zoals men uit hun logs kan opmaken, dat het nieuws en de media buiten de gekende zichzelf herhalende hoofdpunten nog steeds niets noemenswaardig te vermelden hebben waardoor men geneigd is om er ééns dieper in te gaan.

Als je wil versnellen natuurlijk.

Neverbeendead Religion zei

En dan nog ééns verder op de splitsing.

In de realiteit een klein onderwerp en dat blijft ook eeuwig een echt klein onderwerp.

Tegelijkertijd kan je er een groot onderwerp van maken en dan blijf het ook voor eeuwig een echt groot onderwerp

Anoniem zei

Leuk, die tsoename van toeristen.