donderdag, september 15, 2005

Condi, ik moet kaka doen!


Foto van het jaar, of hoax van het jaar? Volgens fotograaf Rick Wilking is het wel degelijk Bush die dit briefje zat te schrijven op de VN top in New York. Ik ben geneigd hem te geloven. ‘I think I may need a bathroom break...is this possible?’/ ‘Ik denk dat ik wellicht een wc-pauze nodig heb….is dit mogelijk?’.
Typisch Bush, om er niet zeker van te zijn of hij nu moet kakken, of dat het – wéér – gewoon wind is die uit hem dreigt te ontsnappen.

17 opmerkingen:

------- zei

Van winden weet ik sinds vanmorgen alles!

Patrick zei

Geestige site! :-)

Anoniem zei

Je moet toegeven dat Dubya manieren heeft. Hij laat het tenminste niet vliegen waar hij zit. Over de politiek van the smirking chimp wil ik gerust een partijtje meezingen in het koor, maar dit vind ik een beetje te futiel. Kappen of kakken op een marionet zorgt alleen voor een andere marionet.

' "I think the puppet on the left shares my beliefs!" - "I find the puppet on the right's viewpoints more to my liking!" "Wait a minute! The're both puppets! And there's ONE GUY holding them! FUCK IIIIT, WE'RE BEING SCREWED!" ' - Bill Hicks

Anoniem zei

En hij heeft het blijkbaar zonder fouten geschreven! Petje af! ;-)

Anoniem zei

Man toch. En zeggen dat ik mijn ganse kloteleven wegsmijt om elke dag te gaan werken en nog geen duizendste van monkeyboy's geld/tijd/macht te bekomen.

Dit is niet grappig meer. Where's the tower where's the gun where's the tower where's the gun-

Pieterjan zei

Ik wil de fun niet vergallen door over details te 'zeiken', maar zien die vingers er niet wat jong uit voor een 59-jarige man? Als iemand de foto in high quality heeft kan je mss aan de onderliggende tekst iets afleiden.

Anoniem zei

Verrassend bescheiden geformuleerd voor de man die zichzelf toch als bevrijder van de hele wereld ziet. Iets te bescheiden, wellicht. Of zou die oude George Sr. z'n zonen dan toch manieren hebben bijgebracht?

Anoniem zei

Gisteren op de Open Monumenten Dag een beschamend incident meegemaakt. Hotel Herrera, de ambtswoning van premier Letherme was open voor het publiek. Een massa volk stond aan te schuiven.

Op een bepaald moment kwam een jonge dame in uniform ons in het Frans vragen of wij Nederlands waren (want de Nederlandstaligen moesten in de rechter file aanschuiven). Mijn vrouw antwoordde "oui", zonder morren.

Een beetje later vroegen we diezelfde hostess hoe lang we zouden moeten aanschuiven. Ze begreep ons niet, was eentalig Frans, we moesten het haar in het Frans vragen. En dàt voor de ambtswoning van Letherme?

Ach we zouden ons niet opwinden, het was mooi weer...

Een beetje later mocht er een groep Nederlandstalige bezoekers binnen, onder luid protest en een bestorming van de Franstaligen.
"Ah non" fulmineerden die, "c'est déjà la troisième fois que les flammands peuvent rentrer!" Wat overdreven (en dus gelogen) was. Wat was er gebeurd: één van de Franstalige gidsen nam even een break, want was al een hele dag continu bezig zonder te eten. Zodat er toevallig 2 Nederlandstalige groepen op rij binnen mochten. De suppoost heeft daarop heel wat moeite moeten doen om dat uit te leggen en om die bende Franstaligen te kalmeren. Hij moest de meute uitleggen dat er 2 Nederlandstalige, 2 Franstalige, en 1 tweetalige gidsen waren (die laatste speelde in op de behoefte van het moment). "Ach zo", zei ik in het Frans, "de Franstaligen zijn dus sowieso al bevoordeeld", wat dan weer ten stelligste ontkend werd, maar blijkbaar toch indruk maakte op de Franstaligen.

Ik ben niet gaan uitproberen hoe het er in de gebouwen van de Franstalige gemeenschap aan toe ging. Ik zou me er allicht heel boos gemaakt hebben over het feit dat ik dat "Vlaamse" hostessje in het Frans aangesproken heb...

Anoniem zei

kan aan mij en mijn gebrekkig verstand liggen, maar ik begrijp de frustratie van 'anonymous' niet, en nog minder de relevantie.

Anoniem zei

Geen verstand voor nodig, Rocca. Alleen wat inlevingsvermogen. Alleen al in het feit dat ik met een ei zit, net zoals Bush met hoge sanitaire druk kan zitten.

De kans dat Charles Piqué, Marie Arena of Jean-Claude Van Cauwenberghe een eentalig Nederlandstalige hostess voor hun deur zetten is even groot als de kans dat Vlamingen de voordeur van deze minister-presidenten van de Brusselse, Waalse of Franse (gemeenschaps)regering zullen bestormen omdat het godverdomme hun beurt is om rondgeleid te worden in het Nederlands, en even groot als de kans dat pdw zijn haar ooit met een middenscheiding zal dragen.

Anoniem zei

Ik vraag me wel af wie in godsnaam het ne fuck kan schelen hoe Leterme woont. Toegegeven tis erg dat de mr. president van Vlaanderen een Frans hostess voor zijn deur zet, voor mijn part is het een neofascistische blonde ex-miss Belgie met een iq kleiner dan haar poezelige schoenmaat... Is er in ons landje echt niets beter te beleven dan te snuisteren in het leven van Leterme ?

Anoniem zei

Het was Letermes ambtswoning volgens mij, niet zijn privé-stulpje. Een mens mag op zo'n gelegenheid verwachten in het Nederlands geholpen te worden. 't Is niet dat anonymous de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde-Meensel-Kiezegem-Kazerne eist, iets (het ontbreken van de gelegenheid om zijn moerstaal te spreken en te horen) heeft hem of haar gewoon getroffen, en daar wil hij of zij ons nu kond van doen. Met mijn zegen.

Ondertussen, in Schokkend Nieuws:
Hugo Coveliers maakt geen deel meer uit van de nieuwe rechtse beweging rond Hugo Coveliers. De Antwerpse ex-VlD'er verliet gisteren met slaande deuren zaal Het Witte Paard in Blankenberge, waar de stichtingsvergadering van het 'rechtse, tolerante, open alternatief voor de VLD' werd voorbereid. Meester Coveliers wenste geen commentaar te geven en zei het perscommuniqué van de beweging af te wachten. Hij wou off the record wel kwijt dat hij "geen toekomst meer zag in een beweging die verstard als konijnen voor de lichtbak zit, elk intern debat over de dingen die ik, sorry die het volk wil, weert, en geleid wordt door een autoritaire, sikkeneurige, met zijn stinkpijp voortdurend de hele assemblee vergassende, verwaande windbuil met een smoel als de gatspiegel van een bejaarde gemsbok en de managementstijl van een Albanese maffialeider". Volgens Hugo Coveliers, stichtend voorzitter van de nieuwe beweging, is Coveliers niet zozeer opgestapt, als wel aan de deur gezet omwille van een persoonlijk conflict met de partijleiding over het indienen van onkostennota's. Meester Coveliers ontkent voorzitter Coveliers' aantijgingen, en heeft aangekondigd tegen zijn persoon klacht in te dienen wegens laster en eerroof. Hij heeft daarvoor zichzelf als advocaat in de arm genomen.

Volgende keer in Schokkend Nieuws: Filip Dewinter zegt wat hij bedoelt!

Anoniem zei

Had ik het niet gedacht! Condi Rice is de baas in de VS! OOk G.W. moet aan juf Condi vragen of hij 'effe mag'!

Anoniem zei

Ik moet eens leren de overtollige H's uit mijn postings te laten. 't Blijkt Leterme te zijn, niet Letherme. En Hotel Errera ipv Hotel Herrera. Waarvoor mijn excuses.

asskicker zei

Ik verheef het u.

Anoniem zei

Ongelofelijk!

Anoniem zei

Nog meer schokkend nieuws: Maarten Matienko vreest dat het algemeen draagvlak zal verloren gaan als de zone-30-gebieden rond scholen niet beter aangepakt worden, en als er buiten de schooluren niet harder mag gereden worden.

Een algemeen draagvlak? vraag ik me af? Hadden we dat dan? Zoja, waar zweeft dat ergens rond?
Hebben wij dan zo'n goeie reputatie als het op het respecteren van het verkeersreglement aan komt?

Dat doet me eraan denken, het schijnt dat wij, Vlamingen, bang zijn voor gehandicapten! Aha, dàt is dus de reden waarom er aan mijn krantenwinkel altijd wel iemand anders op die gehandicaptenplaats staat: wij Vlamingen kunnen het zelfs niet hebben dat ze in onze buurt parkeren! Hoe zou je dan van ons verwachten dat ze in onze buurt komen wonen!