vrijdag, november 25, 2005

DENG 30


Hieronder staat een persmededeling van het Belang naar aanleiding van De Winter zijn overwinning in De Ergste Belg. De geciteerde tekst komt uit Deng en is van de hand van yours truly.
Dat die hufters te tam zijn om daadwerkelijk klacht in te dienen - 'Het Vlaams Belang overweegt geen juridische stappen...' - komt niet uit grootmoedigheid, maar wel omdat ze weten dat ze evenveel poten hebben om op te staan als de modale worm.

Brussel, 23 november 2005


PERSMEDEDELING VLAAMS BELANG:

‘DENG’ DIABOLISEERT FILIP DEWINTER MET VERKIEZING
TOT ‘ERGSTE BELG’

VLAAMS BELANG HEKELT UITDELEN ‘FILIP DEWINTER-WC-VIZIER’: ‘DENG’ IS MAANDBLAD VAN DE SLECHTE SMAAK


Filip Dewinter is door de lezers van het maandblad ‘Deng’ verkozen tot ‘Ergste Belg’. Dewinter gaat in de top-3 Marc Dutroux en Leopold II vooraf. De ‘ergste Belg’-wedstrijd draaide uit op één grote scheldpartij tegen Filip Dewinter. Een korte bloemlezing uit de teksten: “zijn vader had beter in de kolenbak geschoten; hij is voor de internationale uitstraling van het vaderland even nuttig gebleken als een maagring bij Rani Deconinck; hij heeft dus het Belgische tricolore blazoen benaderd zoals een schijtende stier een vers wit laken; de schuimbekkende voorman van de poldernazi’s lijkt dan ook de gedoodverfde winnaar van deze competitie - trouwens wil iemand hem aub zo snel mogelijk effectief doodverven”.

Samen met het maandblad ‘Deng’ wordt er in de kranten- en boekenwinkels ook een ‘Filip Dewinter-urinoirvizier’ aangeboden. Het betreft een zelfklever met de afbeelding van het hoofd van Filip Dewinter en een ‘schiet(plas)-schijf’; het is blijkbaar de bedoeling om de zelfklevers in urinoirs en toiletten aan te brengen.

Wanneer het er op aankomt Filip Dewinter te viseren en te diaboliseren, kan en mag blijkbaar álles. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het Vlaams Belang groot belang hecht aan het recht op vrije meningsuiting. De teksten in ‘Deng’ zeggen evenwel meer over het niveau van het maandblad, dan over de standpunten van Filip Dewinter. Het Vlaams Belang overweegt geen juridische stappen, ook al gaat het hier om een nauwelijks verholen oproep tot geweld.Frank Vanhecke( Voorzitter Vlaams Belang) Joris Van Hauthem (Woordvoerder)


Ik heb met ze te doen. Arme VB'ers. Ze voelen zich zo langzamerhand zoals de modale allochtoon: overal en altijd maar geviseerd en gediaboliseerd worden moet vreselijk zijn.

29 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha. Yours Truly stelt ons kennelijk niet teleur. Nu moet ik ook al een Deng gaan kopen. Alsof dat gratis is. En ik ga ook al naar Berlijn, bakermat van het Vlaams Behang. Of was dat nu München?

Ga ik even m'n muur doodverven. Klotemuur.

Anoniem zei

Geachte (pdw), (paus der webloggers)

Dag paus, 't is om te biechten alsteblieft, ik heb den Deng gemist vandaag, de plechtige plicht verengd.
Morgen kunnen de blankeboerenploertjes toeslaan, het bruinruige tuig, de peppopuloscisten, de plakzwaaiers, het dwarsgedraaide canaille, de troepenstoters, de demagogengoden.

ik barrikadeer zonder geweer,
vrede weze ons ding,
toch tot Deng.

mv (met vrijheid)

Anoniem zei

Dit wordt een korrelfijne braniedag, den Deng is binnengedwarreld aan een halfzacht sneeuwprijsje. Loretta serveert reeds een wijntje, ze draagt een satijnen doorkijkkleedje. Wij doen het vandaag met liefde, vlokjes en Bach.

opgedengd bedacht.

Neverbeendead Religion zei

Men praat altijd over de poldernazis van het belang maar dan moet je er wel telkens het scenario bijgeven natuurlijk.Anders kunnen ze jezelf een poldernazi noemen terwijl dat dan al volstaat om dat als waarheid te accepteren.Nu, als je dat allemaal niet te beangstigend vind natuurlijk.
Bij lvb gaan ze weer voor.

Anoniem zei

Ach,moest het Vlaams Belang die zieligaard wel een proces aandoen,begon hij weer te bleiten van beroving van "persvrijheid" of weet ik veel.Linkse fascisten,dat zijn jullie ja.

Anoniem zei

Beste pdw,
u bent geen ongetalenteerde schrijver (de talrijke idioten die in de commentaren uw gezwollen stijl imiteren zijn dat zeer zeker wel) maar politiek inzicht hebt ge niet... Like it or not, we zitten nu eenmaal met het Vlaams Belang. Verder diaboliseren en fascist en ergste belg roepen doet het monster alleen maar groeien. Gij denkt dat ge Filip De Winter eens goed beledigd hebt en daar zijt ge trots op (akkoord; het was een fraai stukje scheldproza). Wat ge niet lijkt te beseffen is dat ge daarmee ook iedereen die op hem gestemd heeft ronduit uitlacht en dat maakt die honderdduizenden mensen ziedend (zie bijvoorbeeld de vorige post van Dhr. Anonymous). Proficiat pdw, ge hebt uw steentje bijgedragen aan de consolidatie en de groei van het VB.
Uw geglunder kon onmogelijk misplaatster zijn - De Winter weet dit ook allemaal en alle verontwaardigde persberichten ten spijt lacht hij heimelijk in zijn vuistje. Hoe kunt ge zo naïef zijn om te denken dat hij u niet aanklaagt omdat hij niet denkt te kunnen winnen? Hij klaagt u niet aan omdat hij niets liever heeft dan dit soort aandacht, goedgelovige! Pers als deze brengt De Winter langzaam maar zeker aan de macht. Mark my words, pdw.
Als opiniemaker zoudt ge uw scherpe pen beter gebruiken om het cordon sanitaire onderuit te halen want het enige dat het Vlaams Belang nu nog kan kapotmaken is, jawel, het Vlaams Belang. For crying out loud, laat ze zich aub kapotregeren. Met maar een beetje geluk slaan we 2 vliegen in 1 klap en verlost DeWinter en co ons niet alleen van zichzelf maar ook van het instituut Belgie. Een Belangloos (háha), zelfstandig Vlaanderen, zou dat niet prachtig zijn?
Of wat dacht gij dat het VB zou doen als ze aan de macht komen. Marrokanen op treinen zetten? Hun beloftes houden en het structurele en Europese immigratieprobleem oplossen? Laat me niet lachen man. Nee doe zo voort en stel het onafwendbare maar uit. Ge denkt toch niet dat er ook maar iemand beter wordt van nog meer veelkleurige regenboogcoalities? Ge weet hoe dat gaat met regenbogen he, het spektakel duurt nooit lang...

Anoniem zei

@Christophe

Akkoord Christo, maar wat doet gij dan met de onfeilbaarheid van de paus? (pdw) heeft dat ook niet zelf uitgevonden hoor, hij zit in zijn statutaire ongenaakbaarheid.
Ik vind dat wij daar moeten mee leren leven, (pdw) lijdt voor ons. Er zijn nu eenmaal leiders en er zijn volgelingen, dus gehoorzaam als een broeder zon, zuster maan.

Anoniem zei

Ik dacht dat ze bij het VB zo dol waren op verkiezingen? Heeft de kiezer ineens geen gelijk meer?

Anoniem zei

@Max J: troost u: De Dengprijs is deze maand bijna gehalveerd. En terecht: ik vond bladzijde 3 ook veel mooier dan die cover van Jan De Maesschalk. Leve Disney. Van de cover maak ik mij wel een masker voor oudejaarsavond of carnaval.

Anoniem zei

@Christophe: een beetje kennis kan geen kwaad. Kennis van de stijl van Vlaamse schrijvers van vandaag bijvoorbeeld, zodat je het verschil kan zien tussen iemand die (pdw) imiteert en iemand die schrijft in wat ik voor jouw en mijn gemak maar de 'Humo-stijl' ga noemen - een stijl die tegenwoordig ook in stukken in P-Magazine en for crying out loud De Krant van West-Vlaanderen te vinden is. Of kennis van het VB, dat helaas al een jaar of vijftien niet meer het folkloristische kluitje politieke pygmeeën is dat de LPF in de ogen van zij die er niets van te duchten hadden, zo charmant maakte.

Want dat heb je nu altijd weer met die pleidooien om het VB te laten 'verbranden aan de macht': ze komen steevast van mensen die niet horen tot de sociale groepen die door de partij geviseerd worden, en die onder het motto 'ignorance is bliss' geen sjoege hebben van de schade die een partij die onder tafel nog harder foefelt dan ze boven tafel roept, kan aanrichten.

Zie maar hoe goed het in de Parijse banlieues gaat, waar een aantal programmapunten van het VB, zoals het wegsnijden van het socio-cultureel veld en de zelforganisaties en het vervangen van 'community policing' dicht bij de burger door op maat van het televisiescherm gesneden 'zero tolerance'. Een Agalev-scenario zit er niet in: daarvoor is het VB-electoraat te groot en zijn er te veel politici die uit opportunisme niet nee zouden zeggen tegen een rondje dansen met de duivel.

En voor ik het vergeet: wie de spelregels (het gelijkheidsbeginsel in de grondwet in dit geval) niet respecteert, heeft niks op het veld te zoeken.

Anoniem zei

@Anonymous

Hela jong, geen kwaad woord over Jan De Maesschalk hoor. Ik vind die Deng-drekcover moddermooi, ttz met een grotesk-grandiose boosheid af- en doorgebeiteld.
Zie je dan niet die helse balsem en dat teisemdreig?

Ik ken Jan ook persoonlijk, maar dat doet nu even niet ter zake. Dag Jan, groetjes aan Geertrui et les autres.

Anoniem zei

@anoniempje
Quote
"Of kennis van het VB, dat helaas al een jaar of vijftien niet meer het folkloristische kluitje politieke pygmeeën is dat de LPF in de ogen van zij die er niets van te duchten hadden, zo charmant maakte." Ik heb uw zin nu een drietal keer herlezen en ik denk dat ik weet wat ge bedoelt. Het zijn inderdaad geen politieke pygmeeën meer. My point exactly.

Quote
"ze komen steevast van mensen die niet horen tot de sociale groepen die door de partij geviseerd worden" Hoe denkt gij te weten tot welke sociale groep ik behoor? Ik heb nieuws voor u. Het idee om het vb gelijk te stellen met de onderklasse is vreselijk achterhaald. Hun electoraat is een stuk groter dan de onderklasse. Ook het economisch programma van het VB is vriendelijker voor het patronaat dan voor de werkmens. Ik heb nooit gezegd dat het geen hypocrieten waren. Ik heb gezegd dat niemand beter wordt van bakkeleiende, ideologisch diametraal tegengestelde regenboogcoalities. Dat heb ik u niet horen weerleggen.

Quote
"Zie maar hoe goed het in de Parijse banlieues gaat, waar een aantal programmapunten van het VB, zoals het wegsnijden van het socio-cultureel veld"
Het wegsnijden van wat??
Zucht... Zoals ik dus zei: ik ben ervan overtuigd dat het VB haar beloftes NIET kan waarmaken, net daarom moet ze regeren, anders blijft ze groeien.

Anoniem zei

@Christophe: bedankt voor de affectieve diminutief (herlees dit ook maar een keer of vijf), maar zo close zijn we niet. Afstand houden dus als je gebit je lief is. Je kan lezen en je kent het woordje 'quote', maar daar houdt het dan ook op. Nauwkeurig lezen is er bij voorbeeld al te veel aan, want in je ijver om mij als de éérste de beste (VB-)politieker met 'dat heb ik niet gezegd' om de oren te slaan leg je mij fluks zélf woorden in de mond. Of waar in al je ge'quote' zie je mij precies schrijven dat het VB de partij van de onderklasse is? Wat er staat, is dat het VB de zwakkere groepen in de samenleving viseert. Dat is iets heel anders, beste Christophe. Eerst lezen, dan nadenken, dàn schrijven. Hou die chronologie aan en je hoogdravende betweterstoontje zal iets minder belachelijk overkomen - iets, maar niet veel. Ik ga me niet bezighouden met het uitleggen van alle woordjes in mijn betoog waar je moeite mee hebt: ook mijn leven is te kort voor zinloze polemieken met elke piet snot met een internetaansluiting en te veel vrije tijd. Dus Christophe, goed nieuws: je hebt volkomen gelijk. Over alles. Voor altijd. Geniet ervan.

Anoniem zei

Gepokt en gemazeld een VB-recht van antwoord: dat tsjeverige, huilerige toontje van Vanhecke is uit de duizenden herkenbaar, zeker als je de lachwekkende, stoer bedoelde afsluiter erbij neemt. Krek een ettertje dat op de koer van de kleuterschool net uitvoerig om zijn onnozele kapsel is gepest en nu op zijn lip bijtend en vechtend tegen tranen roept dat hij het voor één keer niét aan de juffrouw zal vertellen. En dat zit de grootste partij van Vlaanderen voor. Lachen!

Anoniem zei

Van Hauthem heeft blijkbaar zelf niet eens de moeite genomen een Deng in de krantenwinkel op te snorren. Had hij het maar gedaan, dan hadden hij of Vanhecke niet moeten beweren dat 'samen met het maandblad Deng in de kranten- en boekwinkels ook een urinoirvizier wordt aangeboden'. 'Urinoirvizier' is een goeie voor de Van Dale, en meteen ook de eerste wezenlijke bijdrage van het VB aan Vlaanderen in 't algemeen en aan de Nederlandse taal in 't bijzonder. Maar wie in zijn verse, nog naar inkt en lijm ruikende Deng-exemplaar naar een sticker, of vooruit, een 'urinoirvizier' zoekt, zoekt vergeefs. Je moet die dingen nabestellen. Bij het VB zijn ze blijkbaar zo gewoon alles op een blaadje voor hun neus gezet te krijgen, dat ze er van uitgaan dat dat ook bij Deng het geval is. Niet dus.

Dit is de tweede aanval van de partij van de 'vrije meningsuiting' op het maandblad Deng. Eerder al mislukte een poging tot censuur in de Zonhovense bibliotheek jammerlijk. De VB-afgevaardigde in de raad van bestuur die voor één keer de moeite had genomen de vergadering bij te wonen, wist blijkbaar niet dat de raad van bestuur van een bibliotheek geen spat te vertellen heeft over de inhoud van de collectie. Dat is het exclusieve domein van de bibliothecaris. En zolang die de regels van het decreet ter zake respecteert, kan iedereen op zijn kop gaan staan. Bert Anciaux heeft dat geweten toen hij probeerde de Vlaamse bibliotheken te zuiveren van negationistische lectuur. De VB-afgevaardigde van het beheersorgaan van de openbare bibliotheek van Zonhoven wist dat blijkbaar niet. Dossierkennis en VB'ers: 't is een mariage de raison.

Anoniem zei

@Anoniempje

Verkleinwoorden zijn niet per se affectief bedoeld.

Je hebt het over onze geviseerde Noordafrikaanse medemens? Wel ik heb het grootste deel van mijn leven in de Seefhoek gewoond en ik ken genoeg Marrokanen die het Belang ook graag aan de macht zouden zien komen. Zij weten goed genoeg dat we in een rechtsstaat leven en dat het VB daar niets aan kan veranderen.

Nog steeds heb je geen enkel argument weerlegd. Veel geblaat maar weinig wol.

Ik zal eens iemand "quoten" die wist waar hij het over had: "Beledigingen zijn de argumenten van hen die ongelijk hebben"

Anoniem zei

Ook een leuke "quote" is dit:

"Als het fascisme ooit terug opduikt in Europa,noemt het zich anti-fascisme".

Anoniem zei

Het VB beklaagt zich over een scheldpartij. What's next? Marc Dutroux die een strengere wet op de kinderbescherming eist?

Anoniem zei

"Actually, I'm against drugs being legalised, and this is why. Last weekend, my friend and I went into a farm, took some mushrooms, and we sat on a field, I looked up into the sky, and saw God, he told me that there is nothing to fear, that he loves every single creature on this planet, and he showered gifts of forgiveness and love onto the earth, and I realised that there was nothing to fear, and I loved everything...Now, if that isn't a bad thing for this country, I don't know what is. How can we continue to make weapons if we love everything?"

Anoniem zei

"Your denial is beneath you, and thanks to the use of hallucinogenic drugs, I see through you."

Anoniem zei

Pdw. kan ongetwijfeld schrijven, maar wat hij met dit soort scheldproza hoopt te bereiken is me nog niet helemaal duidelijk. Quasi elk stuk op deze site bevat minstens één verwijzing naar kak, pis, poep, kots, sperma, reet, aars, lul of beschrijvingen van sexuele handelingen met dieren of voorwerpen.

Iemand die iets van psychologie kent zou hier ongetwijfeld interessante conclusies uit kunnen trekken, maar ik ken er niet zoveel van dus ga ik dat zelf niet doen. Dat laat ik aan de (amateur-)psychologen onder zijn lezers over.

Blijft mijn vraag: wat hoopt hij hiermee te bereiken? Gelooft hij echt dat hij één belangstemmer gaat overtuigen om een andere partij te stemmen door Filip D. een poldernazi te noemen? Of door (ironisch welliswaar) op te roepen tot moord? Of door amusante, doch overbodige vergelijkingen te maken met stieren die hun gevoeg doen op beddengoed? Wat, buiten zichzelf interessant maken en meer boekskes verkopen, is het doel van deze scheldcampagne?

Anoniem zei

Ik ben zelf een Belg van allochtone afkomst. Mijn vader - Allah hebbe zijn ziel - was immers een Marokkaan die op zeventienjarige leeftijd naar zijn én mijn huidige verblijfplaats België trok om er talen te studeren en te proeven van de na-oorlogse wederopbouw van het land, temeer omdat hij in Marokko bekend stond als een vermaard bakstenoloog, toen nog relatief zeldzaam in het nochtans uit bakstenen opgerezen België.

Maar goed, daarover gaat het in deze commentaren eigenlijk niet. Wat ik eigenlijk wilde zeggen, is dat mijn vader - Allah hebbe zijn ziel - net als ik nu - ironisch-racisme altijd met de nodige knipoog tot zich nam. Meer dan eens (per dag) kwam hij in benevelde toestand thuis aanzetten met absurde moppen die hij in 's lands kroegen had vergaard. Ik ben er zeker van dat hij de (pdw)-humor, die soms onterecht als grof wordt afgeschreven, ten zeerste had kunnen appreciëren. Voorts zou hij, de man die naar België kwam om er naast de uitoefening van de bakstenologie ook nog talen te studeren, zich omdraaien in zijn graftombe bij het lezen van de absurde commentaren op de blog van (pdw). Niet Philip verdient medelijden, doch (pdw) zelve! Hij plaatst een stukje op zijn blog, verwacht zich aan soortgelijke commentaren, maar neen, sommigen vinden het nodig de zaak ernstig te nemen en te propageren voor of tegen het Belang. Dat is toch ongelooflijk triest!

Ikzelf heb natuurlijk ook een mening over de man om wie het altijd draait: het is best een toffe peer, vooral in debatten is het heel aangenaam om hem bezig te zien. België kent maar weinig rasacteurs, wel, hij behoort zeker tot de top-drie. Met zijn symbolisch-racisme kan hij menig burger aanspreken maar de vruchten kan hij er nog niet van plukken. Nog het liefst van al zie ik hem in zijn rol als bekakte figuur, een rol die hij ook vakkundig vervult. Om kort samen te vatten: stel dat hij aan de macht komt, dan moet hij dat vooral doen in de hoedanigheid van bekakte racist en ik ben er zeker van dat hij veel succes zal hebben. Hip Hip Philip!

Anoniem zei

Luilinks is lachwekkend, ze triomferen met een cover van een extreem links blaadje waarop Dewinter staat afgebeeld als de duivel zelve. Grappig genoeg wordt dit alleen gesmaakt door een marginaal groepje linkse losers die niets maar dan ook totaal niets kunnen inbrengen tegen de enorme groei van het VB.Buiten te pas en te pas woorden scanderen als Fascist, neo nazi en meer van dat links gelul is (extreem)links radeloos en totaal het Noorden kwijt omdat ze vaststellen hoe harder ze fulmineren en demoniseren, hoe groter het Vlaams Belang wordt, dat moet pijn doen bij luilinks!
Het leven kan mooi zijn!

Anoniem zei

Bij de volgende Deng maar een pakje Kleenex stoppen. Blijkbaar zijn er héél veel gevoelige zieltjes in Vlaanderen van wie de lange teentjes der gebrek aan relativeringsvermogen gesierd worden door de wel héél broze nageltjes van de politieke correctheid. Foei (pdw)! Onheus! Papa is niet boos, papa is teleurgesteld! Lachen met Filip Dewinter of het VB hoort immers niet. En hem beledigen al helemaal niet. Het omgekeerde gebeurt voortdurend zeg je? Niet flauw doen (pdw). Als een partij die zes miljoen euro belastinggeld per jaar op zak steekt niks anders doet dan schelden, is dat 'vrije meningsuiting. Maar als een klein, onafhankelijk satirisch blaadje dat ook eens probeert, dan is het flauw en kinderachtig en extreemlinks en vulgair. Begrijp je het nu? Dan zal ik het voor één keer door de vingers zien. Kom maar uit de hoek, (pdw). Maar denk er om: we houden je in de gaten!

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen vraagt Bert Kruismans aan pdw hoe zijn boek vordert omdat hij daar eens iets van had opgevangen ergens through the grapevine.
Zijn fictie over aanhangers van het vlaams belang die al van voor de tijd van het blok gaan studeren waren om in de traditionele partijen terecht te komen om daar voor schandalen te gaan zorgen.Van in de tijd dat de traditionele partijen in diskrediet moesten gebracht worden om zo automatisch ruimte te maken voor een radicale partij.Door mensen die zich graag opofferen om daarna terug aan te sluiten bij de radicale hoofdpartij.Van in de 20-80 vision Daens tijd waar je nog eerst moest studeren om dan in een traditionele partij te life providen ipv eerst je radicale partij op te richten.
Waarop pdw:Fictieschrijver, staat dat soms op mijne kop geschreven Bert?

Anoniem zei

@(pdw)

Dag paus, er moet me iets van het hart, ik heb (ongeveer) gezondigd in gedachten, maar verkies deze keer geen biecht, noch berouw. Mag ik effe vrank en vrij wezen? (mag niet op alle blogs, dag vandamme). Wel dan, ik vond de vorige Deng stukken beter, sorry hoor. Ik miste deze keer de harde satire, de malle absurditeiten, het dengeske surreële of hoe heet jullie x-factor? Deze Deng was me net iets te politiek getint, te overgefocust op de coverman. Maar die cover zelf, olala, dat was grote kunst, daarmee gaat deze uitgave ook de geschiedenis in. Jan D.M. is echt wel een straffe portrettenborstelaar, hij kerft iemand's kern uit zijn hart en plakt die dan in dikke laagjes over de gezichtsfysiek. Dat zijn geen karikatuurtjes, maar ware zielsfenomenalen. Jan redde Deng.

Anoniem zei

Tijd voor mijn winterslaap. Maak me maar wakker als Filip Dewinter één (1) buitenlander over de grenzen heeft gezet. Of als Frank Vanhecke de PS heeft vernietigd. Doe-oeg!

Anoniem zei

Je had beter eens de juiste ongecensureerde foto geplaatst.
Op de cover stond "afgeprijst wegens afschuwelijk nu slechts 2.5 euro!"
en "gratis wc-sticker!"

Uit achterlijke "spot" heb ben ik slechts één ding wijzer geworden . Het niveau van het maandblad...

Samen met het "deng" wordt er in de kranten- en boekenwinkels ook een ‘Filip Dewinter-urinoirvizier’ aangeboden. Het betreft een zelfklever met de afbeelding van het hoofd van Filip Dewinter en een ‘schiet(plas)-schijf’; het is blijkbaar de bedoeling om de zelfklevers in urinoirs en toiletten aan te brengen.

Dewinter gaat in de top-3 Marc Dutroux en Leopold II vooraf. De ‘ergste Belg’-wedstrijd draaide uit op één grote scheldpartij tegen Filip Dewinter. Een korte bloemlezing uit de teksten: “zijn vader had beter in de kolenbak geschoten; hij is voor de internationale uitstraling van het vaderland even nuttig gebleken als een maagring bij Rani Deconinck; hij heeft dus het Belgische tricolore blazoen benaderd zoals een schijtende stier een vers wit laken; de schuimbekkende voorman van de poldernazi’s lijkt dan ook de gedoodverfde winnaar van deze competitie - trouwens wil iemand hem aub zo snel mogelijk effectief doodverven”.


Quote:
Originally Posted by mortix

Voor de rest laat ik me niet meer in met VB-fanboyz en andere kouwe kakkers.


Links loopt te bleiten als het VB eens een cartoontje tekent. Als het er op aan komt Dewinter te viseren mag echter alles. Lees en lees dan de commentaar van die linkse idioten op die site. Van mij verdienen jullie niets dan medelijden! Toen ik het las, dacht ik bij mezelf "Wie is hier nu kouwe kakker?" Jezus!


Puik niveau dat blad! Puik niveau die linksen!

Anoniem zei

@Osorkon: wié loopt te bleiten zeg je? :)