zondag, februari 12, 2006

Comedy Casino backstage II

Two minutes to showtime....Alex Agnew zal de spits afbijten. De kop van de marsupilami achter hem is afgebeten door Gunter 'Véronique' Lamoot. Waarom? Te lang om uit te leggen, u zult moeten kijken.

Rich Hall en Sarah Kendall hebben de Molesteer Eens Een Marsupilami act van Gunter gezien en zijn nog een beetje in shock. We hebben ze elk een Duvel gegeven om te bekomen. 'Is this strong beer?'....No no...about the same as Budweiser...:-)

De Duvelmethode doet zijn werk. Hall begint zich te amuseren en grijpt naar een tweede Duvel.
Jovanka 'is dat uw haar of woont er een yorkshire terrier op uw hoofd?' Steele.
Na een ronduit briljante set wordt Rich Hall door Liv Laveyne van De Morgen geïnterviewd. Hij is aan zijn derde Duvel. Piet De Praitere heeft een heel aparte techniek om ijskasten te openen
Neveneffect Lieven Scheire bleek absoluut niet op de hoogte van het kampioenschap Wie Draagt De Spectaculairste Sideburns? en toont hoeveel hij er vanmorgen nog heeft afgeschoren.

Rich Hall krijgt van productieassistente Steph te horen hoeveel Duvels hij al heeft gedronken.

7 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen draaide mijn u vraagt wij draaien winkel weer op volle toeren en dat kan niet van iedereen gezegd worden in de afternoon show natuurlijk.
Dat geeft weer een 'nieuwe' betekenis aan de uitdrukking as pure as the driven snow.

Anoniem zei

De eerste fall-out van de cartoonrel is er intussen al. Zie De Standaard van zaterdag 11/2/. Maar ja, we moeten allemaal respect hebben en mogen niet zomaar provoceren, nietwaar?


"Burgemeester laat cartoons weghalen
De Maldegemse burgemeester Johan De Roo (CD&V) heeft een cartoontentoonstelling laten stopzetten in het cultureel centrum Den Hoogen Pad in deelgemeente Adegem omdat de tekeningen burka's tonen en spotten met Christus.


,,Ik betreur het dat sommige mensen te weinig humor hebben'', zegt de cartoonist Toon Beuckels uit Poeke (Aalter). ,,Ik heb geen uitleg gehad, neen. De burgemeester wil geen uitleg geven. Hij gaat niet akkoord met bepaalde tekeningen van Christus en burka's. Blijkbaar heeft hij schrik na de affaire met de Deense cartoons.''

Beuckels begrijpt de heisa rond zijn tentoonstelling niet. ,,Nergens komt Allah of Mohammed voor. Het gaat gewoon om burka's, zoals Marec er pas ook nog tekende. Nog nooit was er commotie rond mijn cartoons. Integendeel. Mensen vinden ze leuk. Ik had het ook liever allemaal anders gezien, maar het is nu zo. Ach, er wordt gewoon te weinig gelachen in de wereld.''

,,In het licht van de actuele gebeurtenissen die zoveel ophef veroorzaakt hebben, willen we geen enkel risico nemen'', reageert burgemeester De Roo."

Neverbeendead Religion zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Neverbeendead Religion zei

Volgt pdw mijn geniale schrijfsels hier wel? Neem nu het verschil tussen pdw en stijn meuris. Comedy man en music man. De tweede gaat al ééns in op mijn relevante schrijven maar zal deze keer waarschijnlijk wel met een wel heel verschillend van simpel antwoord tevoorschijn komen.

Anoniem zei

Men kan het moeilijk zien, ze verhult ze met haar coupe-aux-carré, maar geloof het van iemand die al in Pakistan is geweest, Shazia Mirza wint de sideburns competitie hands-down.

Neverbeendead Religion zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Betreffende die laatste foto: zou het niet kunnen dat mooie&lieve productieassistente Steph handmatig nagaat of er zich bij Rich Hall reeds borstvorming manifesteert wegens chronisch Duvelmisbruik?