zaterdag, mei 26, 2007

www.nazi.be = site Vlaams Belang

Een of andere practical joker heeft de domeinnaam nazi.be geregistreerd. Wie er naar surft komt automatisch bij de site van het Vlaams Belang uit. Grim but funny.
(alweer met dank aan Zattevrienden.be)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ge zijt omsingeld.
Geeft u over!

Anoniem zei

De familie Dillen eist nu de rechten van dat adres omdat ze vinden dat hun familie ten slotte het woord nazi geïntroduceerd hebben in Vlaanderen.

Anoniem zei

Proficiat PdW.
Het niveau van uw negationistisch discours in Zappa over de opwarming van de aarde evenaart dat van de speech van Anke Vandermeersh op het Vbcongres.

Is het normaal dat je voor minder dan 50 € naar Berlijn of Praag kan vliegen?

Is het nodig om een weekendje te gaan fuiven in Barcelona?

Wat als anderhalf miljard Chinezen ook op dit idee komen?

En waarom is kerosine nog steeds niet belast?

Iedereen die zich hierover terecht vragen stelt als ' kneuterig' omschrijven is...tja, laag bij de grond.

Patrick zei

Beste Vinejo,
'Negationistisch' houdt in dat ik iets zou ontkennen. Zoals in 'de Holocaust heeft niet plaatsgehad'. Nergens beweer ik dat de opwarming van de aarde geen feit is. Het gaat mij om de benadering van het probleem.
Ik wijs enkel op het feit dat het altijd Jan Lul is die met de vinger wordt gewezen. Jan Lul moet sorteren, zijn auto laten staan, minder kinderen op de wereld zetten, spaarlampen kopen, zijn thermostaat lager zetten enz... Terwijl Al Gore, zo konden we in de internationale pers lezen, een 'ecologische voetafdruk' (wat een bollockswoord trouwens) heeft van een modale Waalse stad.

Door er herhaaldelijk op te hameren dat het klimaatprobleem de schuld van Jan Lul is, wordt Jan Lul bang. Van de Chinezen bijvoorbeeld, die van Jan Lul dan ook niet mogen doen wat Jan Lul al tientallen jaren doet: vliegen, met de auto naar het werk rijden, zoveel kinderen maken als men wil enz...
Is het NODIG om in Barcelona te gaan fuiven??? Wat een vraag! Het is in elk geval geestig veronderstel ik.
Is het zo abnormaal dat men tegenwooridg voor 50 euro naar Berlijn of Praag vliegt? Videorecorders kostten vroeger 1000 euro. Nu krijg je er bij wijze van spreken een gratis bij de aanschaf een pak speculoos. Vind je het zo erg dat mensen die nooit een vliegreis konden betalen nu een stukje van de wereld kunnen zien? Vooral omdat ze nu al màànden aan een stuk te horen krijgen dat het met die wereld binnenkort gedaan is.
Weet ik veel waarom kerosine niet wordt belast. Ik ga daar niet over. Ik ben Jan Lul, remember?
Tot slot: proficiat voor de gewéldige pun - 'laag bij de grond' - of het nu de bedoeling was of niet.

Anoniem zei

Pun definitely intended, Patrick, thank you so much.

BTW, ben nochtans héél blij met je comeback in Humo.
Nu nog Danny en Raf terug, die Annemie en Stefanie naar de Story en t begint weer op iets te lijken...