maandag, september 03, 2007

Hans Teeuwen vs. Lichtgeraakte Moslima's

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Zoals ik al zei op HW: Teeuwen hoeft niet eens moeite te doen om ze smalend in hun hemd te zetten.

Ik meen bij momenten een kromzwaardblik te zien in de ogen van de bebaarde man.

Neverbeendead Religion zei

Hans teeuwen-Jaahaaa, maar mijn engels is niet zo goed.
Dus ik weet niet zo onmiddelijk hoe ik stemmen moet.

Ondertussen zijn er weer wat collector items gemaakt.
Zulke dingen duiken steeds meer op non stop.
Een mens voelt zich soms zo plichtgeraakt.

Anoniem zei

Hebben die mensen ook gevoel voor humor, die bebaarde man duidelijk niet.

Anoniem zei

Wel naïef van die zusjes om te denken dat ze Hans Teeuwen zomaar even op de pijnbank kunnen leggen, zonder dat die de rollen omdraait.
Dit is het bewijs dat die Teeuwen wel degelijk inhoud heeft en dat hij meer kan dan gratuit choqueren, ik ben waanzinnig benieuwd naar wat we nog van hem te zien krijgen.
PS: voor meer achtergrond en het al even hilarische filmpje dat hieraan vooraf gaat, check http://www.lodderigoog.be/al-ariaachi-al-ariaachi/#more-25

Anoniem zei

Wat inderdaad opvalt bij het filmpje is het gebrek aan intellectuele baggage van deze moslimmeisjes. Nogmaals een bewijs dat waar religie begint, het verstand ophoudt. Gelukkig zijn er mensen als Hans Teeuwen die daarop wijzen.

Neverbeendead Religion zei

Hans teeuwen-Ondertussen is mijn engels er wat op vooruit gegaan.
Jaahaaa, die A-men, daar kan je van op aan.

Sample:Disgustipated (tool)

Unknown zei

Pffft... Moslims beledigen is zo makkelijk dat letterlijk iedereen het kan. Je moet al een wanhopige sul zijn om daar erkenning voor te willen. En Teeuwen ìs geen wanhopige sul. 't Is niet dat hij nog nooit kritiek gekregen heeft. Bij kritiek om zijn sodomie-met-de-koningin-sketch haalde iedereen z'n schouders op, wat is er nu anders?

Nee, een boeddhist beledigen, dàt is pas een uitdaging.

Anoniem zei

Beetje off-topic: wie wil reageren op (of tegen) de vernieuwingen bij Radio 1 krijgt bij deze een achterpoortje naar het (verdwenen) forum aangeboden:

http://apps.radio1.be/VRTForum/category.jspa?categoryID=16

asskicker zei

Teeuwen blijft de Meister van het vrije woord.

Wat mij choqueerde was het feit dat die onuitstaanbare, occidentalofobe wijven zendtijd krijgen. Welke lul heeft die executive decision ooit genomen? Dat is al even erg als creationisten aan het woord laten. Alleen al door ze een forum te bieden geef je ze credibiliteit.

Anoniem zei

Tiens, iemand die begint Teeuwen te bewonderen als meester van het vrije woord. En dan direkt verontwaardigt is over het feit dat iemand die iets anders zegt ook vrij woord krijgt.
Voor alle duidelijkheid, ik vind alle religie volslagen onzin. Maar als alle onzin niet meer mag uitgesproken worden dan wordt het héél stil in deze maatschappij.

asskicker zei

Vrije meningsuiting wil zeggen "ieder mag zijn gedacht zeggen of schrijven zonder vervolging te riskeren" en niet "iedere achterlijke lul moet van ons belastingsgeld minstens een kwartier gratis zendtijd krijgen om iedereen met zijn bij de konthaar getrokken ideeën lastig te vallen". Voor dat laatste zijn lezersbrieven en blogcomments uitgevonden.

Anoniem zei

zeg patrick, daaronder staat 'hans teeuwen en de meiden van halal' en jij maakt er hans vs lichtgeraakte moslima's van , dus jij vertelt sprookjes

papa patterik vertelt nog is van hansje en grietje, en dan begin jij van er was eens hans versus grietje ..once there was a jungle there inza inza melk, hundredthouzand pipo's there...inza inzavoort....see the rumble in the jungle .....44 dirk

Anoniem zei

"iemand zei dat homoseksualiteit een zonde is, dat vind ik beledigend!" zegt teeuwen.
ze lijken -net zoals teeuwen zegt- te vinden dat zij alleen het recht hebben zich beledigd te voelen.
dat hun godsdienst een aantal groepen zwaar beledigt, en niet in de context van een grap, maar in de context van morele verwerpelijkheid, gaat vrolijk aan hun voorbij. die instelling is trouwens niet het monopolie van (een bepaald deel van de) de islam. andere strekkingen en geloofsovertuigingen (vul zelf in) zijn in hetzelfde bedje ziek.
het is beangstigend te zien hoe deze vormen van dogmatisch denken zich als een woekerende kanker uitzaaien, ten koste van het vrije denken, de tolerantie, kennis en openheid. we gaan er met z'n allen weer op achteruit.

Anoniem zei

welke boeddist kan me 144000 euro lenen, tis voor ne maat van mij die in de shit zit, ik betaal het in een vorig leven terug

groeten en nu muttik mej die van ons nort school voor klasfoto's
tis een pronte juffra, gen kinneke, he vetzakskes, mo sis ziek veur de moment en dan muttekik rije salu lachen is gezonds;skynetblogs;be we blijve 44

Fokke zei

zo'n hoofddoek houd het haar wel goed uit de weg van de fellatio.

Anoniem zei

Pat Condell:

---
Didn't he say the kingdom of heaven is within? Luke 17 verse 21 I think it was. And what a useful piece of information that is, when you think about it.

Now I realise that, as an angry christian, you probably pay lipservice to those words. But you don't really believe them.

---

(Via Brussen)