dinsdag, september 18, 2007

Très funny

Iedereen heeft al eens een piet en een zak op de kin van Luc Appermont getekend, wanneer je bv als laatste in de wachtzaal van de tandarts zit en de Dag Allemaal-cover van mei 2001 beu bent gezien. Maar dit is van een heel andere orde. Trés funny! Met dank aan Zattevrienden en Zelan.be

10 opmerkingen:

Anoniem zei

vroeger kwam er bij ons aan huis regelmatig een man op bezoek voor koffie en gebak en dan mochten wij eender wat op een stuk papier tekenen en daar maakte hij altijd opnieuw weer een grappig mannetje van tot onze stomme verbazing.

deze man heette Pater Ben. ik vind het opeens geen fijne jeugdherinnering meer.

Anoniem zei

Het grondidee voor de roomijs-reclame van Magnum.

Unknown zei

Ik heb nooit een piet en een zak op de kin van Luc Appermont getekend - Ik heb de man nooit ontmoet.
Maar dit is inderdaad erg leuk. De éérste lijkt sprekend op de profeet Mohammed. Wat mij er aan doet denken: waarom houden onze moslimvrienden hun vastenmaand niet in december, als de dagen het kortst zijn? Het aantal islamitische toeristen in de poolcirkel zou nogal een beetje stijgen in die dagen.

Anoniem zei

NOOIT vanzeleven koop ik nog een stripverhaal voor mijn klein mannen. En met tekenfilmkes is het ook gedaan. Toemetoch...

Anoniem zei

de ramadan varieert per jaar, dat verschuift altijd, heb ik gehoord van de gast van de kebab hier in beerse, dus sommige jaren hebben ze inderdaad pech
btw het maagdenprobleem is ondertussen opgelost, moslims mogen voortaan enkel rond nieuwjaar betrekkingen hebben, zodat de kinderen allemaal maagden zijn, zowel de jongens als de meisjes ( prematuurtjes zullen er altijd zijn, maar wij hebben onze jongste verwekt in een hotelleke in luxemburg met oudjaar, en die is geboren op de zevende september, dus een maagd en tis nog een toffe ook, ik hoop van u hetzelfde) groeten db44

Anoniem zei

Deze pen-is gehanteerd door iemand die er een handje van weg heeft ;-)

Anoniem zei

Deze pen-is gehanteerd door iemand die er een handje van weg heeft ;-)

Anoniem zei

Sommige mensen hebben hier een even gedistingeerde inhoud in hun berichten als (pdw) zelf... Naïef-komische uitlatingen over de ramadan, en fijne woordgrapjes. Humor, mensen.

Het filmpje daarentegen is echt wel tof.

En (pdw), dit was geen kritiek op je manier van schrijven, het was gewoon een kritiek op de (soms ondoordachte) inhoud van je schrijven.

Veel liefs van een fan-slash-tegengesteldevanfanikkannietophetjuistewoordkomen in een haat-liefderelatie...

Ps: Als je dit bericht niet toelaat op je site: Mwahaha !!!
Als je dit bericht wel toelaat: Chapeau

Anoniem zei

ik vond vooral de muziek leuk, en zou best wel eens de ballen van de tekenaar willen zien.

en de piet van de ramadan-opmerkers. waarschijnlijk niet gesneden en klein. meer nog dan het global warming effect is het small racist polluting effect op allerlei blogs en fora, verontrustend. en nie grappig.

grappen over joden zijn ook alleen maar nu grappig en niet de week na de kristalnacht. ze werden toen waarschijnlijk ook door een ander type mens verteld. in het beste geval een die het niet gewust heeft.

van pdw hoef ik helemaal niks te zien. enkel te lezen. gewoon onevenaarbaar hilarisch.

Unknown zei

Deze reacties doen mij denken aan wat een kennis van mij ooit overkwam bij het winkelen. Hij was net getrouwd, en luchtte luidop zijn hart bij een vriend die hij toevallig tegen het lijf was gelopen: "Het probleem van vrouwen is dat ze alles persoonlijk nemen". Waarop meerstemmig uit de aangrenzende rayons weerklonk: "Ik niet!"