woensdag, januari 21, 2009

Week Tartaar voor de week van 19 januari


Na de grand guignol rond het overlopen van Bert Anciaux en co en de bijhorende partijnaamsverandering in Socialisten en Progressieven Anders zit de SP-A deze week wéér in de rats. Naar het schijnt wil ook Pierre Chevalier zich opnieuw bij de partij aansluiten, op voorwaarde dat de naam verandert in Socialisten en Patjepeeërs Anders.

Natalie Dylan, de 22-jarige studente uit San Diego die haar maagdelijkheid te koop aanbiedt heeft verklaard dat ze aan de hoogstbiedende in elk geval strenge voorwaarden zal stellen: ‘aangezien mijn maagdelijkheid kostbaar bezit is en ik er het maximum wil uithalen...’. Zo moet er in harde cash worden betaald, die na de transactie op haar dressoir moet worden achtergelaten. De Australische zakenman die bij het ter perse gaan met drie miljoen euro de hoogste bieder was, heeft zich naar verluidt onmiddellijk akkoord verklaard maar hij liet eveneens enkele voorwaarden aan juffrouw Dylan overmaken: ‘Ik begrijp u volkomen. Mijn geld is immers ook kostbaar bezit en ik wil er ook het maximum uithalen...Ik stel daarom voor om de cash niet op het dressoir achter te laten maar wel in de lege wasmand naast het bed, de wasmand die vooraf tot aan de rand met condooms moet zijn gevuld...’

In onze reeks Hoe Zijn Ze Daar Eigenlijk Achter Gekomen?: volgens een wetenschappelijk rapport leven mensen die over het algemeen als oervervelend te boek staan meestal langer en gelukkiger dan mensen die niet vervelend zijn. Toen hij dat hoorde heeft Yves Leterme aangekondigd dat hij in 2075 opnieuw premier wil worden.

De Pekoppa – Japans voor ‘knikkend blad’ - is momenteel het snelst verkopend gadget in Japan: een mechanische plant die met haar bladeren ruist of haar stam buigt telkens als men er tegen praat. Sega Toys, die de afgelopen drie maanden 50000 stuks aan de man heeft gebracht, prijst de Pekoppa aan als ‘een therapeutisch speeltje voor mensen die het gevoel hebben dat er thuis of op het werk nooit iemand naar hen luistert...’. Toen ze dat vernam heeft Caroline Gennez meteen een container Pekoppa’s besteld om gratis aan alle SP-A leden uit te delen +++ En een atoomfysicus heeft zelfregulerende brilleglazen uitgevonden die kunnen worden aangepast naargelang de wensen van de brildrager. Mannen kunnen ze bijvoorbeeld op de stand ‘flou’ zetten als ze met een lelijke taart zijn getrouwd, en op de stand ‘HD’ wanneer ze Lien Van de Kelder in de smiezen krijgen op het strand.

Uit een recente poll blijkt dat slechts 18% van de Amerikanen ‘ja’ heeft geantwoord, op de vraag of ze president Bush zullen missen, straks. Waaruit kan worden afgeleid dat 18% van de Amerikaanse bevolking uit stand up comedians bestaat.

Een Chinese vrouw van 107 wil graag trouwen. Reactie van Jos Ghysen: ‘Ik ben niet geïnteresseerd, het leeftijdsverschil is veel te groot, ik ben geen pedofiel, hé!’.

Volgende week:

Uit een poll zal blijken dat 0,000002 % van de Vlamingen ‘ja’ heeft geantwoord op de vraag ‘mist u Yves Leterme al een beetje?’ maar nadat de antwoorden van Inge Vervotte en Jo Vandeurzen wegens resultaatvervalsend uit de uitslag werden verwijderd besloten de pollsters gewoon een pint te gaan drinken.

Geen opmerkingen: