woensdag, januari 28, 2009

Week Tartaar voor de week van 26 januari

Bij Marvel Comics heeft men aangekondigd dat er binnenkort een stripreeks rond een homoseksuele superheld wordt uitgegeven. ’t Zal gaan hé, jongens!, die verheerlijking van Peter Van de Veire begint zoetjesaan bespottelijke vormen aan te nemen.

Amerikaanse wetenschappers beweren dat ze bijna klaar zijn met het definitief op punt stellen van een heuse ‘onzichtbaarheidsmantel’. De reeks testen op o.a. het geweten van Maurice Lippens, het politiek inzicht van Yves Leterme en de carrière van Felice zou namelijk erg bemoedigende resultaten hebben opgeleverd.

Een groep Afrikaanse activisten is in hongerstaking gegaan om te protesteren tegen de steeds uitzichtlozer wordende economische en maatschappelijke toestand in Zimbabwe. Daar werd vorige week, in een wanhoopspoging om de inflatie het hoofd te bieden, alweer een nieuw bankbiljet in omloop gebracht: een briefje van 10 miljard Zimbabwaanse dollars, bij het ter perse gaan evenveel waard als 20 euro maar terwijl u dit leest allicht te weinig om een brood mee te kopen. Afrikanen die in hongerstaking gaan? Klinkt toch een beetje als: vegetariërs die uit protest geen vleestomaten meer eten.

De crisis maakt mensen inventief: de New Yorker Walter Tessier stapte op hoge poten een supermarkt binnen met een kreeft die volgens hem stonk en absoluut niet vers was, vroeg zijn geld terug – 11 dollar - en in ruil voor zijn ongemak ook nog wat krabbenpoten. Na zijn vertrek bleek dat Tessier de kreeft wel degelijk had opgegeten, dat hij de schalen met keukenafval had opgevuld en ze netjes weer had dichtgelijmd. Toen de politie bij Tessier thuis arriveerde had hij de krabbenpoten ook al naar binnen gespeeld. Dat Roland Lommé dit niet meer heeft mogen meemaken!

De Amerikaanse talkshow host Jimmy Kimmel over de reünie van New Kids on the Block: ‘De New Kids on the Block hebben zopas aangekondigd dat ze een toernee op cruiseschepen gaan aanvatten...ik hoop dat jullie dat hebben gehoord, Somalische piraten!...’

Mensen Wier Seksleven Nog Triestiger Is Dan Dat Van U: de 24-jarige Matthew Hill uit Nebraska werd gedumpt door zijn vriendin en besloot op originele wijze naar een nieuwe sekspartner te zoeken: met zijn klok-en hamerspel vrijelijk uit de gulp bengelend ging hij op de wijze der stofzuigerverkopers van deur tot deur met de vraag ‘bent u soms in een triootje geïnteresseerd?’. Een stoutmoedige aanpak die onder normale omstandigheden al weinig uitzicht op succes biedt maar als het buiten ook nog eens -18° Celsius is, een temperatuur die het mannelijk gerief op ongunstige wijze beïnvloedt, dan slinken de slaagkansen als – dat treft! – een snel slapper wordende snikkel.

Het Hooggerechtshof van Peru heeft een hoogst merkwaardig precedent geschapen: vanaf nu is het onwettig om iemand te ontslaan wegens dronkenschap op het werk. Geruchten, als zou Hans Otten van plan zijn om naar Peru te emigreren konden niet worden bevestigd.

1 opmerking:

Anoniem zei

kranck on peter van de veier
zijn bast was zonder corthysonen
gacryliseerd in de nabijheid van
adams isabelle