dinsdag, oktober 12, 2004

Bult

Er is heel wat te doen rond de geheimzinnige bult onder de jas van Bush tijdens het grote presidentiële debat. En terecht, het is een geo-politiek probleem dat dringend moet bekeken worden want we weten ondertussen allemaal wat er kan gebeuren als een Amerikaanse president met een flinke bult zit. Deze keer was er echter geen stagiaire om er snel iets aan te doen. Het Witte Huis deed er werkelijk alles aan om de onmiskenbare uitstulping onder Bush z’n jas logisch te verklaren. Donald Rumsfeld probeerde het eerst met ‘dat zijn gewoon de restanten van de bult die Bush zich heeft gelachen toen we Saddam te grazen hadden’. Nu zijn de meeste Amerikanen dommer dan een doos haar, maar dit geloven ze toch niet. Hierop haalde men er de presidentiële kleermaker bij die op CNN stelde dat de snit van het betreffende kostuum wellicht niet helemaal goed zat, vandaar. Een gerenommeerde kleermaker die voor een miljoenenpubliek op CNN zegt dat hij zijn stiel niet kent , mmmmm...mmmerkwaardig Ik heb het interview op video opgenomen en als je goed kijkt, kun je op een gegeven moment een flits zien van een gemaskerde Dick Cheney die achter de kleermaker staat met een kloek slagersmes trekkensklaar in zijn riem, om ‘s mans hoofd eraf te houwen als hij zijn les niet netjes opdreunde. De vraag die heel Amerika zich nu stelt is : droeg Bush ja of nee een oortje en kreeg hij dus de wenselijke antwoorden vanop afstand ingefluisterd door zijn entourage? Een vraag die we kunnen parereren met tegenvragen zoals ‘was Bill Clinton een geile bok?’ of ‘had Monica Lewinsky een dik gat?’.
Ik mis Clinton enorm. Iederéén voelde zich een beetje Amerikaan toen Bill aan de macht was. Ik vind het vooral erg spijtig dat Bill nooit zijn volle potentieel heeft bereikt. Ik wed dat, mocht Bill Clinton nog een jaar of vier aan de macht zijn gebleven, hij voluit zou gegaan zijn. Ik wed dat hij op de duur op Witte Huis-persconferenties zou zijn verschenen met zijn gulp open en zijn Glockenspiel er voor alle zekerheid alvast uit gefloept.

2 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Een stukje met verwijzing naar o.a. een combinatie van sex en niet gedane vernieuwing die anders nog steeds zou aan het verder gaan zijn.Daar heb ik een tijd geleden ook ééns iets over gepost:
http://studiobrussel.proboards31.com/index.cgi?board=sex&action=display&num=1090662063

Het begint me weer allemaal te dagen.

Neverbeendead Religion zei

Het begint allemaal weer te dagen.Op deze pagina hier is geen ontsnappen aan anti vlaams blok reclame.Die slechte partij.Maar soms laten ze ééns iets goed voor meer dan een dag staan.
http://www.vlaamsblokblankenberge.org/forum/ptopic732.html

Kan men dat ook van de andere kant zeggen?