maandag, november 22, 2004

'When will Jesus bring the pork chops?'

George Carlin, misschien wel de enige Amerikaanse stand up komiek die géén uitschuifbare brandladder nodig heeft om aan de hielen van wijlen Bill Hicks te komen, heeft een derde boek uit: When will Jesus bring the pork chops? Een fragment: 'I have no regrets in life. Although I feel kinda sorry I never had the chance to beat a man to death while wearing a tuxedo.'

9 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Misschien brengt Jesus cork cops.
Anyway,de ergste belg heeft zijn samples toegevoegd aan het geheel

Da samples era

Neverbeendead Religion zei

En voor de mensen die de carnival cops kennen
Carnival cops

Neverbeendead Religion zei

Komt de ergste belg ook in Deng?
Een Deng excluded sample uit Jesus built my hotrod van Ministry.
Vorige samples waren prince,prodigy,earthling,goats,nirvana,c.c.r.en soundgarden met 1999,no good,i still love albert einstein,we got freaks + carnival cops,lake of fire,born on the bayou en 4th of july.
Want ja,het geheel is nog altijd connected yet highly neglected.
Deng excluded

Anoniem zei

Mijn favoriete Carlin-rant heet 'Four groups that gotta go': de notie 'staatshervorming' krijgt er een heel nieuwe lading in.
Ander leuks waar ik - willen of niet - deze dagen heel vaak moet aan denken: Monty Pythons "Never be rude to an Arab" en "Onze god" van de Positivoos.

"Never be rrrrude to han Araaaab..."

- "Yeah, long ago, red meat would kill you. Nowadays, a pork chop is your friend!" (Chris Rock)

Neverbeendead Religion zei

Long ago was er ook een onbekende grap in circulatie.1 die niet absurd was maar over een pointe beschikte.De babylon zoo grap.2 mannen aan de toog.De éné-Het is uit tussen mij en mijn vrouw.Mijn vrouw in ontkenning van het nog nooit dood geweest zijn.Die acteert die ontkenning nog steeds beter dan al de beste van het doek en podium tesamen.De andere-Hoe kwam het?De éné-Ik heb een stukje uit Spaceman voor haar gezongen.There's a fire between us,so where is your God?

Anoniem zei

"I distinguish between maniacs and crazy people. A maniac will beat 9 people to death with a steel dildo. A crazy person will beat 9 people to death with a steel dildo, but he will be wearing a Bugs Bunny suit at the time" (GC)

En in de afdeling 'truth is stranger than fiction':
http://www.gentleclowning.nl/rouwclown.htm

Anoniem zei

Leren ze je op de Academy of Snappy Comebacks dan het verschil niet tussen een citaat, een verwijzing (naar de titel bijvoorbeeld) en een grap, NR? Zonde. Oke dan, snel even: Niet alles dat je niet begrijpt, is een grap. En niet alles wat op het eerste gezicht geen makkelijk aan te wijzen, een in knipperende neonletters van drie meter hoog gespelde mededeling "Ik ben de clou!" op het hoofd torsende pointe heeft, is een absurde grap.

Neverbeendead Religion zei

Een grap heeft met humor te maken.Humor is iets verkopen gelabeld ernstig terwijl je weet dat de koper het label niet als dusdanig kan bestempelen.Men kan dat de ho ernst of humoristische omgekeerde ernst noemen.En iets ernstig vertelt of verkoopt zichzelf tegelijkertijd met de ho ernst zodat we nog steeds gewoon op de hoogte zijn van het feit dat alles humoristisch is.That's my eternal ride.In de realiteit moet je daar natuurlijk momenteel nog steeds voor betalen zodat je om te beginnen niet altijd kan lachen met het constante aanbod van humor.Alles is dus een grap terwijl jij als verdediger van de absurde grap gelukkig de absurde wereld of deze niet verdedigd.En in wetenschap sluit het éné het andere zodanig uit dat er geen absurde wereld meer is want ze hebben immers allemaal hetzelfde simpele verstand van jezelf aangeleerd gekregen.Samengevat:Als je de wereld wil verbeteren met humor zal je de slechte mensen toch iets meer moeten aanleren dat hun eigen kennis dat ze later het niets dat al altijd niets was zullen worden waarin ze dan voor eeuwig niet voor hun daden gestraft kunnen worden met hun zogezegde gebrek aan eigentijdse kennis van voor de dood gepakt te worden in tegenstelling tot de stapels onopgeloste verjaarde en 'gestorven' zaken.Kijk ondertussen nog ééns naar de pythons zwaaiend met een vis.Zoveel interessantere en educatievere mediaboodschap materie waarin je stelling weer ééns aan bod komt.
Conclusie:Je moet je stellingen niet aan mij uitleggen maar om te beginnen aan de nieuwe lichting seriemoordenaars.Wat je wel kan doen ondertussen is mij hier ééns antwoorden waarom je belangrijke boodschap gericht aan hen ipv mij dat absurde humor dit nog steeds niet altijd is zo belangrijk is als mediaboodschap die zich richt tot iedereen en iedereen nog steeds uitlegt waarom er nog steeds idioten zijn die idioot genoeg zijn om vele slimme mensen een slechte wereld van ver en dichtbij voor te schotelen zodat vanuit de vaststelling een engagement ontsproten was om wat?Om uit te leggen waarom er nog steeds idioten...

Neverbeendead Religion zei

En dan ook nog even onder het motto even snel dan.
Niet alles dat je niet begrijpt is een grap.
Zoals de balans tussen de onmogelijkheden genaamd een nog nooit dood geweest zijnde duivel en de niet nog nooit dood geweest zijnde jezelf.(Wat is de logica van deze 2 onmogelijkheden waarvan je er 1 al zomaar als realiteit vaststelt nu ook alweer?)(ik hoef geen antwoord hoor,u hoeft zich niet de verliezer te voelen)De 1e is als onmogelijkheid de maximum slechte baas van het oneindige universum of wat men in eigen verstand van alles noemt.Daar heb je dat woord alles weer.Niet alles dat je niet begrijpt is een grap.We hebben hier ééns het voorrecht gehad iemand te mogen lezen zonder de clou.Is nummer 1 aangaande alles hier die je niet begrijpt geen grap?