donderdag, december 09, 2004

Geen tijd

De komende drie weken zal ik slechts sporadisch een tirade prijsgeven. Ik heb het de komende weken drukker dan de douaniers op het drielandenpunt destijds, ja zelfs drukker dan de lever van Luc Van den Bossche.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Druk?
Met het worstelen met de voetangels, het onschadelijk maken van de wolfijzers en het demonteren van de schietperen van de Nederlandse spelling, neem ik aan.

Altijd al bizar gevonden, zo'n dictee. Ooit zelf eens tweede geëindigd op een lokale preselectie van het Davidsfonds of iets dergelijks. En een tweede plaats, dat kan ieder Kampfschwein u vertellen, is niks.
Tweede eindigen is een aanfluiting, een belediging, een kaakslag ((c) Luc Vandenbrande)).
En je moet al een volkomen onbetrouwbare lul als Jean-Marie Dedecker zijn om, als ex-sportcoach dan nog, autoriteit te proberen te distilleren uit een twééde plaats. Alleen een bende op drift geslagen plofkippen, zoals de Vlaamse liberalen vandaag zijn, trapt daar ook nog in. Verrek, daar ga ik weer.

Terug naar het GDdNT!
Dictees (-eeën?) zijn sindsdien voor mij weinig meer dan een achterbakse manier waarmee selectiebureaus en administraties de sollicitatieprocedures voor openbare functies mee riggen. Al zal dat binnenkort ook wel veranderen: over een jaar of twee volstaat het dat je foutloos 'Eigen volk eerst!' kunt schrijven, om in de Antwerpse stadsadministratie aan de slag te kunnen.

Maar niettemin: veel succes, (pdw)!
Ik hoop dat je wel nog af en toe de tijd vindt om in 'De Rechtvaardige Rechters' te gaan zitten. Vooral voor Jo Vandamme. Want elke week de makakkengrapjes van Alain Grootaers moeten aanhoren, is meer dan een mens kan verdragen.

Nu ik er aan denk: ik heb hier eigenlijk ook niet zoveel tijd meer voor. Met een beetje geluk zien we elkaar terug aan de overkant van de jaarwende.
Ondertussen reken ik er op dat Neverbeendinges hier de honneurs waarneemt.

Neverbeendead Religion zei

De honneurs worden waargenomen bij eerder vermelde andere kanalen.

Follow the leader
Een jaren negentig album titel van Korn

Neverbeendead Religion zei

The nineties
What can i say
Ondertussen zijn de meeste van mijn vorige samples hier verdwenen want de ezarchive no longer ez.(sign of the times)
En K's choise veranderde in The choice
Want ja

The choise is there is no other choise but to pursue it