maandag, december 06, 2004

Nnnnice

Bindt mij vast op een stapel onverkochte Menzo's, stel mij bloot aan reeks 1 & 2 van Paul Whitehouse z'n voortreffelijke 'Happiness' en noem mij een zielige ouwe lul met een cliché midlife crisis, maar dit cheers up my day. Ze is ook de 40 voorbij. Nnnice.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Uw vrouw dan? Want de juffrouw uit het clipje is pas 36

http://www.imdb.com/name/nm0001541/

Patrick zei

Nope, ze is 40 geworden. Sla er haar ouwe, uit de tijd van Jason Donovan stammende bio's op na. Tina Turner deed dezelfde truc. Tina is vier jaar na elkaar 50 geworden. Maar wat maakt het ook uit? Nnnnice.

tettenman_met_mening zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Neverbeendead Religion zei

Kylie's grootste hit was I just can't get you out of my head.

LyricsDe tekst werd graag veranderd in

Before our life we were all the way dead
Boy it's more then a stair
Do think i'm proud
...
Play forever and clever and never to sever


En het can't get it outta da head aspect werd behouden.
Nice.

Neverbeendead Religion zei

En zo gaan we nog ééns terug naar Kylie friend Michael Hutchence want things have a tendency to lukken again.

Neverbeendead Religion zei

En over Tina Turner vertelde de nog nooit dood geweest zijnde God me ééns dat ik haar Nutbush city limits ééns als George Bush city limits moest luid in stereo between the ears beluisteren om daar dan een mening over te vormen.

Neverbeendead Religion zei

En dan ondertussen in de school van de waarheid.
De leraar-Noem ééns een vb van een onmogelijkheid die je zelfs meer dan voor mogelijk moet houden.
Jimmy halfdood-Het onderzoek van het verleden van een steen.In dit verdergaande onderzoek kan je stellen dat je zijn verleden tegenkomt waarin die niets is en dan heb je al een mirakel en in het enige andere geval blijf je continu verder en verder het echte verleden van een steen onderzoeken zonder ooit te stoppen terwijl dit onderzoek dan aantoont dat het heden niet bestaat vanwege een soort nooit stoppend op zoek gaan naar het begin van een steen dat dan niet bestaat en zo tonen beide enige gevallen uw vb aan.
De leraar-Zeer goed jimmy halfdood.En geef ééns een vb van een onmogelijkheid die je dan maar gewoon voor mogelijk houdt of niet meer dan dat in vergelijking en tegenstelling met het vorige voorbeeld.
jimmy halfdood-De onmogelijkheid genaamd eender welke onmogelijkheid eender waar.
De leraar-Zeer goed jimmy halfdood en wat toont dat vb ook nog aan?
jimmy halfdood-Dat moeten de leerlingen aan de praktijk van de theorie overlaten.
De leraar-Zeer goed jimmy halfdood.

Anoniem zei

Whatever happened to petite brunettes met een flinke bos hout voor de deur? Het ligt vast aan mij, maar ik krijg het warm noch koud van dit anorectisch ogend, langs alle kanten uitgezogen, hier en daar weer opgevulde, plat gebotoxt ersatz-Madonnaatje.

Niet dat ik een feeder ben, maar ik hou van vrouwen waarvan ik niet hoef te vrezen dat ze bij een enthousiaste accollade doormidden breken. Vrouwen dus, die qua looks iets minder het midden houden tussen een heroïneverslaafd wrak, een Soedanees knokenzakje en een drie weken oud albinoveulen met een eetstoornis, dan Hare Goudverpakte Reetheid (oke, het is inderdaad de tijd van het jaar voor kitcherig verpakt lekkers). Elk zijn meug natuurlijk. En mijn meug heeft meer weg van iemand als An Jordens, wiens PBmeFBHvdD-factor een stuk hoger is dan die van Kylie. Ik beken: ik hoor tot die specifieke Ketnet-doelgroep die niét naar de zender kijkt om de jongste verwikkelingen in de Samson-soap te volgen.

Voor de rest moet ik bij het lezen der comments steeds vaker denken aan die ouwe Radiohead-tekstregel: "Karma police, arrest this man, he talks in maths, he buzzes like a fridge, it's like a detuned radio".

Neverbeendead Religion zei

That was about getting what one gets when one starts to mess with Radiohead
En dan Just van Radiohead:One day i'll get to you and teach you how to get the purest hell.

Just of ni just.

Neverbeendead Religion zei

En dan nog een quod erat demonstrandum hier in verband met Comment 6
Een triosphere kan men bouwen en gebruiken voor datgene dat hiervoor beschreven is.
Maar wat is de opinie van de media?Dat is iets slecht in de slechte wereld en aan iets slecht kan je niets doen op deze planeet.Als dat er komt en de mediawatcher geraakt niet in dat gebied van de staatsveiligheid zit er niets anders op dan dat te laten begaan en daarom heeft het ook geen zin van daar op in te gaan of het daar over te hebben.De doorzichtige media.Aan iets slecht kan je niets doen in de slechte wereld maar je kan er wel over schrijven en ook nog doen alsof er iets aan te doen valt want dan hoef je niet in fabrieken te werken en verdien je geld op een veel makkelijkere routineuze manier.Daarin ligt toekomstgewijs de ondergang van de media.De minderheid van zijn veel grotere koper het volk want men zal diezelfde dagelijkse doorzichtige boodschap (heden bewezen met triosphere scenario) niet meer aan een financiele uitgave koppelen.De media moet het maar zo bekijken.Als ze het slecht vinden de wetenschap dat er niets aan te veranderen valt en dan ook de wetenschap dat zijzelf daar dan niet over moeten schrijven omdat dat zoals schrijven over een triosphere niets uithaalt.Laat dat maar aan andere kanalen waar de media ook niet binnen geraakt over.Hier zal men dat alvast om te beginnen perfect bevestigd zien.

Neverbeendead Religion zei

En voor de soundtrack hierbij kan men ééns naar the garden of sound gaan om naar By the time i get to Arizona te luisteren van Public enemy.
Dat is ook nog steeds connected remembering a been there done that want P.e.#1 gets the job done.

Anoniem zei

Als ik goed gekeken heb, zit hogergenoemde Jordens vanavond ook in het flutprogramma "Hijzij". Misschien ga ik toch eens de videorecorder programmeren.

Neverbeendead Religion zei

Meanwhile the best math

The best math