maandag, april 04, 2005

http://gent.blogt.be

Ben deze week gastblogger op Gent.blogt , dus hier zal het een week stil zijn.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Wil dat zeggen dat wij hier zelf ook geen lawijt mogen maken?
Okee, meneer gaat de gastblogger spelen, maar waar moeten wij gaan spelen? Een beetje egopatricker, niet?

Anoniem zei

Wie is Egopatricker?

Anoniem zei

Go Patje, gogo ego, go gent-il!

Anoniem zei

godverdomme homiegek, zwijg of je krijgt een drek pegelmail door je strot gekeeld, wij zijn hier zo'n egopatiënt niet gewend, hop opgerot !

Neverbeendead Religion zei

Dat doet er mij aan denken.
Hoe zou het momenteel gaan met de man van gent

Anoniem zei

1 week maar?:-(

Anoniem zei

'Egopatrick' slaat op de columnist, drummer en televisie- rock- en gamesjournalist annex maker van vernieuwende maar meestal nét langs de smaak van het televisiepubliek scherende programma's Tripper Dewitte.

Anoniem zei

PDW - Ik kan uw stijl best wel pruimen, al deel ik uw mening niet over de transfers en de splitsing B-H-V. Voor de rest lig ik hier elke keer weer te schuddebollen van't lachen.

Solidariteit tussen rijken en armen moet er zijn, zowel in Vlaanderen als erbuiten. Maar wanneer solidariteit een evidentie wordt, verwordt het tot een soort van misbruik. Kijk naar Italie waar de tientallen jaren 'misbruikte' solidariteit van het noorden met het zuiden hetzelfde resultaat geeft als tussen Vlaanderen en Wallonie: het noorden voelt zich uitgeperst voor een zuiden dat niet verandert.

Het gaat hier dus niet over het feit dat N-VA en De Wever (Het VB weet ik niet, en ik vermoed idd dat zij een groepsegoisme aanhangen.) niet solidair willen zijn, zij willen echter dat de Vlaamse solidariteit de situatie ginds in Wallonie verbetert.

Je kan iemand elke dag een paar vissen geven om te eten, maar het is mss beter om hem te leren vissen. (Dixit Broederlijk delen).

B-H-V is belangrijk omdat het hier over een pertinente schending gaat van de grondwet. Ik weet dat dit voor velen onbegrijpelijk is, maar diegene die in de Vlaamse rand wonen, weten maar al te goed waar het om gaat.

De Vlaamse rand heeft trouwens nog veel grotere problematieken: de meeste vlamingen zijn verplicht om elders te gaan wonen omdat de gond niet meer betaalbaar is. Diegene die wel geld hebben zijn de francofonie/franskiljons uit Brussel en de x-pats. Stel je voor dat dit de Vlaamse rand Gent was. Hoe zou je dan reageren? Het is hier vooral een sociale kwestie.

Een medegentenaar wonende te Parma ...

Ni dei, ni maestri!

Anoniem zei

Om even de vergelijking aan te houden: als de zwartjes in de ontwikkelingslanden niet leren vissen met het geld dat we hen toestoppen, is dat een reden om de geldkraan zonder pardon dicht te draaien? Is Vlaanderen en Wallonnië met andere woorden een oplossing voor het probleem van dat (al dan niet vermeende) misbruik? Als de NVA beweert dat ze de situatie in Wallonnië verbetert en vervolgens de solidariteit tussen de twee landsdelen wil opblazen, dan doe ik hetzelfde als jou: schuddebollen van het lachen. Meesterlijke hypocrisie, moet ik zeggen.

Anoniem zei

gent.blogt.be dankzij De standaard? ?????

Excuse-me je !

Patrick zei

Ik begrijp wat je bedoelt Mikey en je hebt op de keper beschouwd gelijk. Maar het is nu ook niet alsof ik voor De Standaard werk. Ik doe dat gratis voor Gent.blogt. Geef toe: het is toch lachen dat DS daardoor mijn tirade tegen de paus heeft moeten zetten, nee?

Anoniem zei

Om te kotsen!

Anoniem zei

Je had verdomme wel mogen aankondigen dat je ging deelnemen aan De Tabel, hè PDW! Bij deze trouwens mijn gelukwensen voor je overwinning!
mvg
Marc

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen komt de nog nooit dood geweest zijnde god van gent de nog nooit dood geweest zijnde god van antwerpen tegen.

-Kent ge de mirakels waarmee ge ne persoon zijn leven begint en be-eindigt?
-Ja natuurlijk kenne kik die.
-Wel,kben der in geslaagd van der nen turbo in te steke.Keb der wa bij geklutst en tzijn der explosieve geworde nu.
-Zedde gaa der na mee aant zwanze of wadist maat?
-Maar enfin,as ek oe zeg dak der nen turbo hei ingestoke.
-Dan moette maa trecept van die klutselkes is geve.Zoen miraakels moet euk oek emme.Da zen wel bangelijke miraakels maat.
-Das vaneigest da.

Neverbeendead Religion zei

En ondertussen ook op eigen log wat bezig geweest.
Soms (ik zeg soms) kan je al ééns iets positief doen met fotomanipulatie op je pc.

Deng mag de foto zelfs gratis hebben als inspiratie of cover en de lezers hier mogen die ook free downloaden en spreaden

Bedlam 13: 13(Public enemy)

Neverbeendead Religion zei

Vanhieruit kan je ééns checken wat de art world er van vind.Ik ben daar maar een amateur fotomanipulator but i've got content.En er zijn daar redelijk wat belgische inzenders ook.

Neverbeendead Religion zei

Een tekstje in verband met de stille week

De arme gefrustreerde blanke vlaming probeert van nog ééns uit te vissen wie alle politieke partijen domineert vooraleer hij sterft op de straat zonder zijn sociale woning.

Het blijken de rijke blanke vlamingen te zijn die alle politieke partijen domineren.
En voordat hij sterft komt hij nog hun kortzin te weten ook.
Eigen bankrekening eerst totdat de dood over ons heerst.

Neverbeendead Religion zei

De Felix da housecat sample verdwijnt,maar het tekstje krijgt een vervolgfoto

Anoniem zei

Wat is er verkeerd met de Standaard? Puike (online-)krant. Gr, Fré

Neverbeendead Religion zei

En de stille week krijgt wederom een vervolgfoto

Absolute Ruler zei

[quote]Ik begrijp wat je bedoelt Mikey en je hebt op de keper beschouwd gelijk. Maar het is nu ook niet alsof ik voor De Standaard werk. Ik doe dat gratis voor Gent.blogt. Geef toe: het is toch lachen dat DS daardoor mijn tirade tegen de paus heeft moeten zetten, nee?[/quote]

ik zei dus meer dan 2,5 jaar geleden: "Wat is er verkeerd met de Standaard? Puike (online-)krant."

ondertss schrijft PDW wél voor DS.
dit ter info....