zaterdag, april 16, 2005

Skyblasters

Vanavond beginnen we aan een reeks van 35 festivaloptredens die ons door het hele land, een stukje Frankrijk en een lapje Nederland voert. Lezers van dit blog die een concertje willen meepikken vinden de kalender op www.wildside.be. Wie een mail stuurt naar Wildside met in het onderwerp 'pdw is a fat ugly bastard' maakt kans op 2 tickets voor een concert naar keuze. We geven er een stuk of zes per concert weg. Misschien tot ergens deze zomer.
PS: Vanaf morgen wordt er hier weer gefulmineerd over vanalles en nog wat, maar nu ga ik skanken met mijn maats.

14 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Ik heb ondertussen wat andere muziek op het programma.
Check my inspiration

Anoniem zei

'pdw is a fat ugly bastard'

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Ik heb niets gezegd, u zegt het zelf.

Mvg,

Tibo

Neverbeendead Religion zei

En zo hebben we hier binnenkort pdw terug.
Wie weet ondertussen waar de letters van Humo voor staan? Die staan voor Herinneringen uitwisselen met onlevensvatbaar.
En die van Deng? Wat zegt pdw om te beginnen?
Pdw zegt om te beginnen Denk erover na graag.
Pdw komt van humo.Ook in zijn begin valt humor altijd op als aanwezige.Dat apprecieert dit belgenland.In de wandelgangen staat hij er dan ook op om aangesproken te worden als Pluis de wereldlijke ipv Paus de wereldlijke.
Denk erover na graag.

Anoniem zei

Bon, the skyblasters zag ik jaren geleden (15, kan dat?) al eens optreden in Bokrijk of zo en dat was toen waardeloos. Ze herbeginnen en dat is knudde. Goed nieuws is dat pdw zich dan bezighoudt met datgene waar hij goed in is: muziek. Komen The Serious Offenders nog ooit terug? Want dan kom ik misschien wel eens zien. Met wat geluk ontbreekt het hem nu eventjes aan tijd om die smakeloos macho blog van hem op te vullen of overbodige tv-programma's in mekaar te flansen.

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen gaat dEUS anti vlaams belang in Antwerpen.
feel free but don't feel too comfortable
it's already quarter to three (Stukje uit lyrics van dEUS)
It's quarter to three (Stukje uit lyrics van Billie holiday)

Een tandje dat aangevuld wordt in het wiel van de tijd.
History about to repeat itself again.
So what? zegt de meest doorwinterde anti oorlogsorganisatie van vandaag met zijn worldpresence waarvan de huidige verdergaande balans op wereldschaal niet verschilt van eender welke uit het verleden.U kent toch ook al het wereldnieuws van vroeger,nu en later.En de mentaliteit.
Bij deze history repeat hoeven de overlevenden daarna dan ook geen uitgebreide zwaarlijvige boeken te schrijven over aanloop verloop en uitloop.Want het verhaal is niet:Er was ééns een jongetje dat er met een bepaald type charisma in geslaagd was zijn autonome slechte plannen tot op een bepaald niveau tot uitvoering te brengen maar er was ééns een jongetje dat zich mee begon te voeden op de groter wordende kloof tussen arm en rijk op globaal vlak met zogezegde oplossingen voor diegenen die het allemaal wat te groot zien worden in die kloof in verband met hun eigen toekomst.
Zogezegde oplossingen,So what?
Een groeiende kloof afkomstig van een gedichte met de vorige zogezegde betere oplossingen,So what?
In zekere zin hoef je dan geen krak te zijn in het voorspellen van de toekomst want je kan het ook in detail als je wat meer afweet van het space time continuum.Begin en einde bestaan niet in ons space time continuum.Maar als je het begin al als een realiteit ervaart (lees kent)...

Persoonlijk was de vraag voor mij dan of de tijd van nu in eigen zegeningen toestond gezegenden te vinden die al een groove aankunnen in de realiteit van vandaag.
Een vraag over vinden ipv zich het bestaan ervan af te vragen.

Why certainly

Anoniem zei

Zagevent.

Neverbeendead Religion zei

De zegevante zagevent.
Wie kent die strip nog?
Anyways,the second feature

Anoniem zei

Vliegenstrip?

Neverbeendead Religion zei

Zelfs wanneer men wandelt is men werkelijk aan het vliegen en geleid.
Je moet het wel weten natuurlijk.

Another one bites the dust

Neverbeendead Religion zei

En morgen ga ik met Jim Morrison naar the next risky bar.
En wederom iemand om the way the showen.

Neverbeendead Religion zei

En hier een aaangepaste manipulatie van een gemanipuleerde foto

Neverbeendead Religion zei

Zo worden de 'versprekingen' 'complexer'.
Een additionele tijdelijke on the shown way sample

Anoniem zei

Ben ik werkelijk de enige die 'neverbeendead religion' als een onwaarschijnlijk overdadige egoploert ervaar ?

Overdaad schaadt, neverbeendead dinges;

breek een lans , krijg teelbalkanker en koop een fiets en vrij wat bergen op !

Neverbeendead Religion zei

Er bestaat een oude grap over de muis en de olifant waarbij de muis melding maakt van het feit samen nogal wat stof te maken.Onmiskenbaar humoristisch maar kent men ook de tragiek die in zo een grap bijzit?
Ten eerste hoeft die er niet in te zitten,dat leer je uit de wiskunde en ten tweede zit er een les voor vandaag in assimilatie met het komende onvermijdelijke.

Dat was cryptisch.
Met andere woorden:Je bent niet de enige die 'neverbeendead religion' als een onwaarschijnlijk overdadige egoploert ervaart,luister bv. eens naar The waiter van David Baerwald.
Het is trouwens bekend dat wanneer een mens zijn of haar ego begint op te voeren zonder in te zien zichzelf in onwereldlijkheid te verliezen,men dat niet kan relativeren wanneer men het ziet verder gebeuren als mens die dat liever niet ziet gebeuren.Het lijkt simpel,maar dat is het niet want de gevolgen gaan veel verder dan men denkt.We zijn hier over een veel groter onderwerp aan het praten dan zoiets nietigs als een opgeblazen ego van zoiets als bv. een werelddictator.