zondag, mei 01, 2005

Gastbloggers

Heb naar de voor- en tegenstanders van mijn gastbloggers-idee geluisterd (en niet enkel naar de reacties op dit blog) en ik vind: het moet tenminste een tijd lang geprobéérd worden om vooralsnog onbekend satirisch schrijftalent een forum aan te bieden. Sommige ‘anonymous’-posts hier zijn goed doortimmerd en scherp geschreven. Méér van dat, aub. Inhoudelijk zoek ik naar stuff dat kan omschreven worden als ‘kicking against the pricks’. Pricks genoeg.
Wie zich geroepen voelt om een bijdrage aan dit blog te leveren kan dit sturen naar pdw@3keys.be , het kan onder een schuilnaam naar keuze gepost worden, maar uiteraard moet ik wél weten met wie ik te doen heb. Discretie verzekerd. Ik zal natuurlijk ook als eindredacteur fungeren. Voilà, het is aan u.

18 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Sample met this
Sample me that please
And the next sample has 3 keys
From a human league to a c.c. rider called chris

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen voelt Jan Becaus zich al wat beter.
Hij presenteert het nieuwe programma De trend vanuit the basement op één.

Jan neemt het woord voor de camera.

Het woord eindredactie, is dat een synoniem van eindreddingsactie?
Goedenavond dames en heren en welkom bij De trend vanuit the basement op wat nog van één overblijft.
Zoals u weet heeft men het aardoppervlak zo maximaal mogelijk radioactief gemaakt.Naar schatting zal ongeveer 68% van de mensheid aan die radioactiviteit sterven terwijl naar schatting 29% onmiddelijk was gestorven.Dat laat ons over met de 3 procent veilig en diep genoeg onder de grond waarvan naar schatting 0,6% kan verder gaan met het leven in de zin van een nieuwe wereld op gang te brengen.Een nieuwe wereld waarvan een welbepaalde generatie op een welbepaalde dag terug naar het aardoppervlak zal kunnen gaan.Hoe is dit tot stand kunnen komen?Een vraag die voor de nieuwsgierigen door mezelf beantwoord word met de vraag hoe al het nieuws dat ik op bijna dagelijkse wijze mededeelde
op het nieuws tot stand is gekomen.Maar misschien verwijzen de nieuwsgierigen wel naar de motivatie achter het evidente.Dat is het gebrek aan gefundeerde wetenschap dat misdaad niet loont.Ondertussen kan ik u ook vertellen dat wij satellietverbinding zullen blijven hebben net zoals uzelf met onze nieuwste mini-apparatuur want vanuit Amerika hebben we al het nieuws vernomen dat die hun satellieten kunnen blijven onderhouden.Indien nodig kunnen ze zelfs een nieuwe maken en lanceren want er zit daar ergens een team niet zo klein diep onder de grond.

Wat kan u zoal verwachten van De trend vanuit the basement.Het zal u aangenaam verassen te weten dat wij een niet ongering deel van onze één collectie hebben kunnen downloaden hier voordat de electriciteit daar wegviel.Volgende week kan u trouwens de eerste aflevering van Thuis zien die hier in The basement is opgenomen en ook over the basement gaat.Met zelfs het blijde wederzien van enkele van de acteurs uit de serie zoals we die kenden want Tersmisse is nu Terasse.Men is daar momenteel niet fit en men heeft daar ook geen fun.En nu kan u hier naar een film uit 1999 kijken.Blast from the past heet die en die gaat over het terugkeren op de aarde vanuit een schuilkelder waarna blijkt dat er geen atoomoorlog heeft plaatsgevonden omdat de ouders, die hun kind daar hadden doen opgroeien het onjuiste informatie hadden meegegeven.Onjuiste informatie die het grotendeel van deze wereld altijd onjuist vond.Maar zo evident was dat niet weten we hier dan nu in The basement vanwaaruit ik u nog een aangename pcvisieavond wens dames en heren.En ook de kinderen want die mogen vandaag ook laat meekijken want morgen is er voor hen geen school van evenaar tot zowat elke pool.

Anoniem zei

Krijgen de gastbloggers ook wisrechten? Oed joen an 't hès, Neverbeendead Religion.

Anoniem zei

Zolang Neverbeendead Religion een ip-ban voor het leven krijgt, mag wat mij betreft zelfs fucking Monica van Paemel hier een dagelijks bijdrage van 1000 woorden of meer leveren.

Neverbeendead Religion zei

En zolang bepaalde mensen niet weten wat scrollen betekent zijn ze verplicht te lezen datgene dat ze niet wilen lezen.Daar gaat iemand nog een 1000 words column over schrijven.
Het probleem is ook zeer omvangrijk.De persoon ziet zich genoodzaakt dat probleem op te lossen voor die mensen van wie blijkt dat ze opgescheept zitten met een wel zeer grote onoverkomelijke frustratie.Hij gaat de scrol campagne lanceren die gesubsidieerd wordt zodat je er in alle media mee bestookt wordt tot het moment dat de cijfers aantonen dat de bevolking er zich van bewust is hoe er gescrold moet worden.

Sommigen zeggen dat je het moet lezen om het te geloven, anderen zijn er niet van onder de indruk.

1 zei zelfs dat het dom is om te lezen datgene dat je niet wil lezen.Zeker als je niet slim genoeg bent om niet in te zien dat je in groot ongenoegen laat blijken dat je leest datgene dat je niet wil lezen.

Nog iemand anders gaat een 1000 woorden column schrijven over hoe dom zijn en in ongenoegen leven hand in hand gaan op deze planeet en dat dat type persoon dat weleens laat blijken zonder dat die het weet.

Neverbeendead Religion zei

Gisteren was er op canvas een documentaire over kinderporno.Een politie die fotos aantrof op de pc bij iemand thuis stelde de vraag of het de moeite loonde zich af te rukken bij fotos van zulke lage amateurfoto kwaliteit.Je kon je dan afvragen of hij verwijzing maakte naar de professionele kwaliteit van de fotos en videos van de onraakbare maffia die zich daar mee bezig houd.Non lineair bit per bit gedecodeerd.Daar kan je elke richting mee uit.1 schijf met 1 film=1 schijf met 1 getallenreeks=1 schijf met meerdere films maar men heeft wel een verschillend aantal decoderingschijven nodig alnaargelang het aantal films.Voor de omgekeerde berekening van elk getal kan men telkens een nieuwe variabele 2e graadsvergelijking gebruiken (die de gehele getallen geheel laat,bv geen deling door 2)met een variabele geisoleerde 1e graads x op het einde die de computer berekent zodat de vergelijking klopt.Neem daarbij dan nog de laptops die zichzelf niet verbinden met het net maar fysieke data van de professionals kopen (even though it costs 6 million dollars),loaden en dan een aangepast keyboard hebben dat bepaalde normaal getitelde files (geen normaal file) anders normaal opent en het bestand wist,zelfs een ander normaal file laat zien.Laptops met u raadt het nooit,non linear manufacturing of 2 different passwords for entering same allround inner programming want there shall be no big brother in every room,24 hours a day.

Verwijzing naar The untouchables (Oude Brian De Palma film)

Met andere woorden.Binnenkort krijgen we terug Miami Vice and this time the 3 K's ain't 3 Kilos.

Neverbeendead Religion zei

En ondertussen hebben The who hun Pinball wizard wat aangepast want genoegzaam bekende pdw bracht ze terug in radioplay.

He lives like a statue
No empty part in that is seen
Feeling all the bumpers
Always playing clean
He plays by intuition
The digit counters fall
That deaf, dumb and blind kid
Sure plays a mean pinball

He's a (p)inball (d)evil (w)izard
There's got to be a twist
A pinball devil wizard
He's got such a supple fist

Anoniem zei

Zeg, Neverbeendead Religion, waarom loopt u die oervervelende en gaapverwekkende hersenspinsels van u niet vanaf uw eigen zeepkist te verkondigen? Ik begrijp wel dat u, door te schreeuwen vanuit de schaduw van het licht dat (pdw) heet, een veel groter publiek weet aan te boren dan uzelf ooit zou bereiken, maar ik vermoed dat er hier niemand is, maar dan ook niemand die uw digitale stront met genoegen tot zich neemt. (Zij die zich geroepen voelen het tegendeel te bewijzen, dienen nu op te staan.) Bovendien ontneemt u anderen de lust zinnige reacties neer te tikken.

En ja, ik weet hoe een scroller werkt en ik maak er, zodra ik die pompeuze naam van u zie, fanatiek gebruik van, maar soms ben ik, dankzij uw neiging veel te lang van stof te zijn, meer tijd kwijt aan scrollen dan aan lezen.

Moge u snel tot inkeer komen danwel met beide handen onder een pletwals.

Neverbeendead Religion zei

Vooraleer men een gefundeerd tekstje over scrollen schrijft zou men toch moeten weten dat ik daar al tekst over had.

Scrollen
Als men op een site teveel moet scrollen om op een stukje literatuur te stoten dat men bereid is van te lezen...vertrekt men vanuit het gegeven op een site te zijn waar het mogelijk is om van de ene comment naar the next one te klikken terwijl men de naam van iemand die men niet wil lezen kan aanklikken en op skip kan zetten.Wanneer de site er voor zorgt dat de ingegeven naam op die site uniek is.De site waar men teveel scrolt,alhoewel dat even goed gaat als op een site waar je niet moet scrollen.Een democratisch systeem dat iedereen democratisch aan bod laat komen.
De site waar men teveel scrolt,een kleintje weliswaar.Een klein siteje waar men teveel moet scrollen vanwege de verhouding.
Nu,dat systeem is nog niet ééns nodig wanneer men weet dat bijvoorbeeld de grote site van Hitler dat systeem wel zag zitten want we gaan gewoon even over naar de grote site,waar men teveel moet scrollen (eenzelfde verhouding),alhoewel dat even makkelijk gaat als op een site waar je niet moet scrollen,met het democratische systeem dat iedereen democratisch aan bod laat komen.

Want je moet je geschiedenis kennen en weten wanneer een democratisch systeem dat voor elk individu feilloos democratisch werkt,dat eigenlijk niet doet natuurlijk.

In een democratie zonder grote Hitler sites scroll je met dat feilloze systeem met plezier.
In een democratie met grote Hitler sites scroll je met dat feilloze systeem met teveel tegenzin.Daar heb je om te beginnen al meer dan 1 dag nodig om al de inzendingen van 1 dag te lezen en die tegenzin valt dan nog mee want je kan nu eenmaal niet alles lezen,zelfs niet op een grote site waar je alles goed vind,waar je scrollt omdat dat daar dan automatisch gebeurt.

Misschien doet het de lezer hier allemaal wat teveel denken aan op een zeer grote planeet te leven,met een groot internet,waarvan men nog niet eens een fractie van het aantal schrijvers erop heeft gelezen terwijl het de lezer op democratisch vlak niet zint en de lezer zich dus uiteindelijk zelf een minderheid voelt die weggescrolld voelt.

Zoniet,wat is dan het nut van het perfecte systeem te lanceren dat mij skipped?

We quoten shakespeare:To get saved by my famous worldsaving writing skills or not to get saved by my worldsaving writing skills, that is the question...

De slachtoffers van de gepasseerde wereldoorlogen noemden het nog niet eens een question,laat staan een skill.

Neverbeendead Religion zei

Zo gaan we dan nog ééns van I believe them bones are me naar
I believe them skills are me

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen zijn Joost Zwegers en Admiral freebee straaldronken in het café aan het zingen geslagen.
J+A-Hey hey My my Our Neil Young will never die
Stijn Meuris-Kom jongens,zo is het genoeg geweest,zo kan het niet langer,ik ga jullie naar huis brengen.
Arno-Wa dest ter met den Joost en den admiraal Stijnne?
Stijn-Where did they go wrong,was it somewhere along their trip to Miami Arno?
Arno-O lord It seems the best is yet to come.

Anoniem zei

Andermans blog voortdurend volpompen met je - laten we eerlijk zijn - hoogdravende en hermetische teksten, en de lezers die dat niet leuk vinden, nageven dat ze a) te dom zijn om te weten waarover je het hebt of b) maar moeten scrollen, vind ik verdomd hautain, Neverbeendead Religion.

Ik heb er al een hele tijd niks over gezegd omdat ik weet dat je niet erg vatbaar bent voor kritiek, maar je blaast iets te hoog van de toren, hoger dan goed is voor dit blog.

Je kent het net goed genoeg om te weten dat trolling nergens op applaus wordt onthaald: ik neem aan dat je ook intelligent genoeg bent om je daar rekenschap van te geven.

Natuurlijk staat het je vrij te komen posten als je wat te melden hebt, maar een minimum aan zelfbeheersing en consideratie met de lezers zijn voor een publicist wat extra strong condooms, zaaddodende pasta en een 50.000 volt sterke stroomstok-met-ballenklem zijn voor de gemiddelde Antwerpse hoer: onmisbaar gereedschap, en minstens even belangrijk als skills. Denk er eens over na.

Uw toegenegen petekind,
Anonymous

Neverbeendead Religion zei

Anonymous heeft mijn 2e post over scrollen niet duidelijk genoeg gelezen en kent dus niet het verschil tussen de werelden waarin met scrolt met plezier en die waar men dat niet doet.
Ze bevatten namelijk een fundamenteel verschil en kunnen niet met elkaar verward worden.En anonymous gaf nochtans blijk van over inlevingsvermogen te beschikken.

Neverbeendead Religion zei

En omdat anonymous het woord volpompen had gebruikt mijn tekstje met verwijzing daarnaar na wat verduidelijking in verband met het niet met elkaar kunnen verwarren.

In de toekomst gebeuren geen tegenovergestelde dingen tegelijkertijd.Morgen zal het bijvoorbeeld niet tegelijkertijd regenen in heel belgie en niet regenen in heel belgie.Je bent dus in verband met tegenovergestelden in de toekomst nu in de realiteit maar onderweg in 1 rechte lijn naar 1 gebeurtenis uit 2 tegenovergestelden.Je moet dus even realistisch een keuze maken die 1 rechte lijn naar 1 gebeurtenis is.En dan moet je leven volgens die éné rechte lijn naar 1 gebeurtenis.

De trend vanuit the basement part 2

Voormiddag en Jan Becaus kondigt de kinderprogrammas aan

Vandaag ga ik vertellen wat er op de pcvisie komt zoals Ome Willem dat vroeger op de televisie deed.Want die kon je zien zitten terwijl je voor de televisie zat.
En zo krijg je de film van Ome Jan te zien vandaag.Die gaat over hoe Ome Jan in de film een rit met een auto maakt.Die rit is volledig met de computer gemaakt en toch kan je dat niet zien.In een garage plaats ik een bord met Neverbeendead Religion opgeschreven onder een wagen.Het bord heeft 4 dunne sterke koordjes.Aan elke hoek 1.Zo dun dat je ze niet kan zien.Die gaan door de vensters van de auto en zijn aan elkaar geknoopt in de auto zodat het bord aan de onderkant van de auto vasthangt.In de nacht rijd ik naar de stad en daar knip ik de koordjes door terwijl ik door de stad rijd zodat het bord achterblijft terwijl ik naar Pump up the volume van M.a.r.r.s. luister op mijn ipod op maximum volume.Dat nummer is een oude hit.En dan gaan we nu over naar de film van Ome Jan kid, get it.

Ondertussen een stukje uit Fast lane van The urban dance squad want
sommige mensen waren niet onder de indruk.

Neverbeendead Religion zei

De afwegingen tussen het intelligent zijn en niet slim zijn.Ieder maakt nog steeds voor zichzelf een besluit welk type van de 2 te zijn.
Het volgende gesprek krijgt dan ook het volgende voorwoord

Zij die zichzelf als intelligent beschouwen kunnen het beter niet lezen en zij die zichzelf niet zo slim vinden kunnen gerust verder gaan.Geen probleem, men zal daar na het lezen niets aan overhouden en vlot verder met het leven gaan,immers,zalig de armen van geest,hen behoort het rijk gods.

Het gesprek tussen de man van gent,Herman The Settler Brusselmans, en De Nog Nooit Dood Geweest Zijnde Duivel.


-Dag Herman,ik wil het nog ééns hebben over mijn hel en eeuwige vuur.Alles wat leeft is op reis met die aankomst.Iedereen een one way ticket en ik de enige die zich daarna nog verder kan amuseren.De dag dat iedereen gelijk is en al evenveel heeft afgezien vanwege mijn gevoel voor gelijkheid aangaande mijn evil.Zij die nog achter staan worden door mij terug in de tijd gezet om die over te doen zoals het hoort en zij die dan schijnbaar minder tijd geleefd hebben waren door mij al vroeger tot leven gebracht eeuwen geleden toen ze ook nog leefden zoals degenen die achter staan omdat ik nog steeds beslis hoe ik het verstand en leven tot ontstaan doe komen en welke redeneringen aanwezig zijn en welke niet.Mijn raad is dan van de mensen nog niet te vertellen,uit te leggen dat ze allemaal op een one way ticket reis zijn want dan is het verhaal al verteld.Dan is alles verteld en blijft nog alleen de aankomst over.Mijn raad van te wachten want ik heb nog steeds een natuurlijke zelfgekozen aankomsttijd uitgestippeld.
-Maar het verhaal is toch al verteld,alles is toch al verteld.Want voor mij bestaat ook enkel het feit dat alle andere leven duivels zijn -die voortgekomen zijn vanuit zichzelf,zijnde hun leider of jezelf- die mij op dat hogere niveau brengen van evil in de tussentijd,de tussentijd die nog niet volledig evil is.Alles kan dus mijn gedachten binnenin mijn hoofd volgen,afluisteren,waar we dan samen weten dat alles al verteld is.
-Ja,je hebt gelijk Herman,alles is al verteld.Vergeet mijn raad dan maar want daar hoef je dan toch geen rekening mee te houden zoals net blijkt.

Neverbeendead Religion zei

En dan nog de sample

Lode ! zei

@Neverbeenalive/dead/whatever

hey dude..
heb je er al es op gelet hoe exponentieel stijgend jouw schrijfsels deze blog bezetten? iedereen die commentaar geeft, doet dat niet zomaar hoor..
je bent de boel aan het verzieken man! take a day off, or make it 2
want
je begint iets te indringend naar narcissen te ruiken

Huug zei

Mijn wijsvinger begint ook al te protesteren, van al dat scrollen (U denkt toch niet dat ik al die zever lees van NBDR) krijg ik een rsi-wijsvinger. Eens met mijn middenvinger proberen...