dinsdag, mei 24, 2005

José in da hood

Het blijft mij verbazen hoe een banaal hoofddeksel erin slaagt om onze grootste angsten en vooroordelen los te wrikken. Als ik zeg ‘onze’ bedoel ik blanke Westeuropeanen.
Onlangs werd in Groot-Brittannië een maatregel ingevoerd, waarbij het in grote winkelcentra voortaan verboden is om nog langer een ‘hood’ te dragen – een kap. Mensen die hun gezicht deels onder een kap verstoppen hebben weinig goeds in de zin, zo gaat de redenering, en ze zouden de klanten afschrikken. De nieuwe regel is voornamelijk tegen jonge zwarten gericht, maar monniken, Kerstmannen, Plechtige Communicanten en Obi Wan Kenobi zullen dus voortaan ook naar de markt of de buurtwinkel moeten voor hun inkopen. Na de hoofddoek is dit al de tweede vorm van onschuldige kruinbedekking die bij de blanke goegemeente onrust en racistische angst opwekt. Wanneer zoiets onnozel als een hood – want laten we eerlijk zijn, zo’n kap is tenslotte niet eens een echt kledingstuk, meer een eerder grillig accessoire dat voortdurend twijfelt tussen een sjaal en een muts – in staat is om het klantenbestand van een grote warenhuisketen te decimeren, dan spreken we niet meer over een gevoel van onveiligheid maar over je reinste paranoia.
Het kapverbod schijnt anders wel te werken, sinds de vestimentaire maatregel van kracht is steeg het klantenpercentage in voornoemde winkelcentra naar verluidt met 25 %. Toegegeven, de belangrijkste woorden in bovenstaande zin zijn ‘naar’ en ‘verluidt’. Mijn bron - de Britse boulevardkrant The Sun – is meestal even betrouwbaar als Pierre Chevalier, zeg maar: net dat tikkeltje minder betrouwbaar dan een kakkerlak met een batchelor-diploma van de European University. Maar zelfs àls The Sun zoals gewoonlijk de zaken flink heeft aangedikt en de stijging van het clientèle pakweg slechts 5 % bedraagt, dan nog is dit op zijn minst een opvallend resultaat voor een onnozel lapje textiel, dat bij de meeste mensen werkeloos aan de kraag hangt, wachtend op een onverwachte stortbui.
Waar deze overtrokken uiting van het felbesproken onveiligheidsgevoel vandaan komt hoort u – ja u daar met die nog naar de drukkerij geurende poster van Che Guevara boven uw bed – al lang te weten. Ik herhaal slechts wat sociologen en mediawatchers voor mij al jaren geleden hebben vastgesteld: alhoewel de criminaliteit niet noemenswaardig gestegen is en in sommige gevallen zelfs is gedaald, is de berichtgeving over de criminaliteit met zowat 300% toegenomen. Ook bij ons. Drie woorden: Het Laatste Nieuws. Wat tieten zijn voor Playboy, zijn de crimes du jour voor Het Laatste Nieuws. De afgelopen weken waren dat in volgorde van belangrijkheid: vluchtmisdrijven met al dan niet dodelijke afloop, mensen die door hun eigen honden worden gebeten en de avonturen van Supernanny op VTM. Stel u voor dat straks een gouvernante op weg naar een onhandelbaar kind een hondsdolle pitbull aanrijdt en vluchtmisdrijf pleegt, HLN-journalist José Masschelin – of ‘het bastaardkind van wijlen Louis De Lentdecker en Alexandra Colen’ zo u wil - zou geheid gillend klaarkomen. Dat wordt overigens de hoogste tijd want Masschelin is al weken koortsachtig aan zijn zurige tamp aan het trekken met een centerfold van de zaak Remmery opengeklapt aan zijn voeten, waarvan de enkels aan het zicht worden onttrokken door ’s mans grijs gewassen Avion- onderbroek. Zozeer zelfs, dat er al sprake is van enige eeltvorming op de eikel. Sorry, dat moest zijn: enige eeltvorming op de eikel zijn rechterhand. Het volgen van Masschelins verslaggeving over de zaak Remmery is een oefening die ongeveer even leerrijk, nuttig en verhelderend is gebleken als het drinken van iemand anders’waterig braaksel, om het onmiddellijk weer uit te kotsen en het zo nog een keer op te kunnen drinken, deze keer met een rietje. José in da hood, dàt is volgens mij pas iets om zich ongerust over te maken.
Telkens als ik een stuk van Masschelin lees moet ik denken aan wat een dronken Vlaams Belanger mij ooit toevertrouwde: ‘We gebruiken slechts 10% van ons brein, stel u voor wat er zou gebeuren als we de overige 70% ook zouden gebruiken.’ (pdw)

57 opmerkingen:

Anoniem zei

Als we nu eens alle berichten over criminaliteit vervangen door berichten over tieten? Dan zou zelfs ik het Laagste Nieuws lezen.

Anoniem zei

Hahaha,pdw lijkt wel Verhofstadt.Er is niets aan de hand,we zijn goed bezig.Blijkbaar heeft dat tam-tam kloppen hem toch geen goed gedaan.

Anoniem zei

O jawel, er is wèl iets aan de hand: wie de film Bowling for Columbine gezien heeft (vorige week kon dat gratis, op Canvas) die weet intussen dat angstaanjagende spektakelberichtgeving à la Het Laatste Nieuws de samenleving verzuurt, en op termijn resulteert dat in doden.

Anoniem zei

Ach ja,hoe kon ik zo stom zijn.Het is de schuld van de media,niet van de criminelen.

Anoniem zei

Jaja, België, het broeinest van criminaliteit. Hihi.

Anoniem zei

Ach ja,hoe kon ik zo stom zijn.Het is de schuld van de media,niet van de criminelen.
Ik wed dat jij er eentje bent die vind dat het afdreigen van een zaakvoerder met kogelbrieven niet echt een criminele activiteit vindt...

Anoniem zei

Ach ja,hoe kon ik zo stom zijn.Het is de schuld van de media,niet van de criminelen.

Ik wed dat jij er eentje bent die het afdreigen van een zaakvoerder met kogelbrieven niet echt een criminele activiteit vindt...
(taalfout gecorrigeerd)

Anoniem zei

Tuurlijk wel,crimineel is crimineel.Ook al wordt die zaakvoerder bedreigd omwille van aanhouderij en/of jalouzie.

Anoniem zei

En dus volgens jou hoegenaamd niet omwille van racistische motieven, dat staat voor jou als een paal boven water? Al die dreigementen van "dat vreemd mens met die hoofddoek moet buiten, of ik maak u af" heeft niks met racisme te maken???

Anoniem zei

Racisme wordt wel vaker als drogreden gebruikt.En als Vlaanderen toch zo racistisch is,waarom is het enkel dit bedrijf dat wordt geviseerd?Moest toch al duidelijk zijn dat dit van in het bedrijf zelf moest komen.Wie kan er weten of er iemand met een hoofddoek in dit bedrijf werkt.Natuurlijk,voor profesionele racismebestrijders is dit een pijnlijke afgang.Eerst rechts met alle zonden Israels beladen en achteraf blijkt dan dat het niet in die hoek moet worden gezocht.Pijnlijk,inderdaad.Met alle respect voor Naima,want zij is het grootste slachtoffer in deze politiek correcte hetze.Maar dat zal jullie worst wezen.

Anoniem zei

Racisme wordt wel vaker als drogreden gebruikt. Aha, is dat zo? Heb je daar voorbeelden van? En is dat in dit geval intussen bewezen? De man die aangehouden was en weer vrijgelaten, en al die zogezegde affaires, da's voor jou intussen al lang bewezen dat dat allemaal klopt?

Er wordt maar 1 bedrijf geviseerd, zeg jij? Ben je daar wel zeker van? En zo ja, hoeveel bedrijfsleiders zijn er niet die het intussen in hun broek doen om vreemden aan te werven? Is zo'n dreigingsactie niet bijzonder efficënt om vreemden aan de werkloosheidsuitkering te krijgen, denk je?

Of het lot van Naima mij worst zal wezen? Voor wie heb jij mij wel op?!? Wie is er hier eigenlijk 'politiek correct', en durft het niet aan om racisme onder eigen volk/partij toe te geven?!?

asskicker zei

As I already explained in my blog (BHV - Pantshitfest), the Flemish are a nation of pantshitters. It's in the genes, it can't be helped.

"Het Laatste Nieuws" puts a lot of journalistic effort in artificially loosening the flemish colon, but that doesn't hide the simple fact that the Flemish are indeed pantshitters. Only the Flemish are capable of feeling unsafe in the safest region on the planet. The average Flemish inhabitant starts feeling unsafe from the moment he or she sees a dog turd lying on the pavement, thinking the turd is no doubt from the pitbull of a maroef who is undoubtedly waiting around the corner.

So next time, dear pdw, don't blame the fine people at "Het Laatste Nieuws". They're just an amazingly accurate mirror of the average Flemish farm dick. Blame society, like every honest leftie would do!

Neverbeendead Religion zei

Uit recent onderzoek blijkt dat allochtone vrouwen in drukke steden minder kankers krijgen omdat hun hoofddoeken beter beschermen tegen de uitlaatgassen.(Wat lees ik hier allemaal?)En wat heeft dat met een oude foto te maken.

Ondertussen is de nog nooit dood geweest zijnde god undercover gegaan in de italiaanse maffia en luistert hij daar op zijn gemak naar iets dat iets als La revanga del tango in de tekst heeft en is Magneto langs Obi Wan Kenobi gepasseerd en dat brengt ons allemaal weer terug naar da hood & da man with da masterplan.

En binnenkort een retrospective die je zelf in elkaar kan steken.

Neverbeendead Religion zei

Uit recent onderzoek blijkt dat allochtone vrouwen in drukke steden minder kankers krijgen omdat hun hoofddoeken beter beschermen tegen de uitlaatgassen.(Wat lees ik hier allemaal?)En wat heeft dat met een oude foto te maken.

Ondertussen is de nog nooit dood geweest zijnde god undercover gegaan in de italiaanse maffia en luistert hij daar op zijn gemak naar iets dat iets als La revanga del tango in de tekst heeft en is Magneto langs Obi Wan Kenobi gepasseerd en dat brengt ons allemaal weer terug naar da hood & da man with da masterplan.

En binnenkort een retrospective die je zelf in elkaar kan steken.

Anoniem zei

Beste PDW. Probeer eens een bijdrage te plaatsen waar je het VB niet bij naam noemt. Het zal je niet lukken want je bent een linkse lul vol frustraties!

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen vraagt de nog nooit dood geweest zijnde god hoe de mensen achteraf in onze 3 landstalen vertellen dat ze niet wisten dat hij bestond.
En krijgt pdw van hem de eer om de nummer 1 neonazi van belgie te deactiveren.En hij heeft hierbij al een soundtrack die men hier niet in een sample kan horen omdat het een zeer kort nummer is.Outside van the young gods.In the nineties door hem in de band gezet en de tekst is volgbaar dus hoeft men niet op het net te gaan zoeken waar hun songteksten nog niet te vinden zijn.
Outside

En ik zit hierbij 'even' in een sample met that i ever was in.4 woorden die op zich te doen zijn maar in combinatie op het vlak van inhoud en betekenis jaren hogere studie vereisen.Maar zo een uitspraak hangt af van de perceptie want you may perceive like this but i on the other hand perceive like that.Een sample waarin ook wat namedropping zit from out a da hood zoals call o' da wild.

That i ever was

Anoniem zei

Jaja,links lullen en rechts zakken vullen.

Anoniem zei

"As I already explained in my blog (BHV - Pantshitfest), the Flemish are a nation of pantshitters. It's in the genes, it can't be helped.

"Het Laatste Nieuws" puts a lot of journalistic effort in artificially loosening the flemish colon, but that doesn't hide the simple fact that the Flemish are indeed pantshitters. Only the Flemish are capable of feeling unsafe in the safest region on the planet. The average Flemish inhabitant starts feeling unsafe from the moment he or she sees a dog turd lying on the pavement, thinking the turd is no doubt from the pitbull of a maroef who is undoubtedly waiting around the corner.

So next time, dear pdw, don't blame the fine people at "Het Laatste Nieuws". They're just an amazingly accurate mirror of the average Flemish farm dick. Blame society, like every honest leftie would do!"

1. Volgende keer in 't Nederlands ... zo begrijpt iedereen uw gezever en uw minderwaardigheidscomplex. Precies of al die zaken zijn iets typisch Vlaams. Ik woon in Italie en het is hier evengoed van dat. Het is eigen aan Vlaming om te denken dat ze achterlijk zijn, maar ik kan u verzekeren dat wij al veel verder staan ivm multiculturaliteit dan de meest landen in Europa.

Multireligiositeit in Italie of Polen is nog steeds een groter taboe dan de maat van onderbroek van Margriet Hermans.

Vele mensen, vooral oude, zijn gedisorienteerd in deze snel veranderende wereld: de evolutie van "vroeger kende iedereen zijn buren, was iedereen blank en katholiek, en bleef iedereen wonen waar ie geboren was" naar "nu kent bijna niemand zijn buren, is Vlaanderen een multireligeuze en -etnische samenleving, en verhuist iedereen naar waar ie wil".

Het onveiligheidsgevoel zit dan ook meer bij de oude van dagen die zich op drijfzand voelen, terwijl jongeren veel meer flexibiliteit en openheid vertonen.

2. Zou het niet kunnen dat geweld, criminaliteit, etc ... gewoonweg beter verkoopt. Ik lees "Het laagste nieuws" niet, want er staat gewoon niets in dat mijn hersenen prikkelt. Maar aangezien vele mensen gewoon het niveau van Jacques Vermiere zijn grappen niet overstijgt, kan ik wel begrijpen waarom de media veel aandacht besteden aan geweld in de samenleving. Zaken die wat meer intellect, verstand en kennis vragen om te begrijpen verkopen tegenwoordig namelijk niet zo goed.

Lees gewoon andere dingen.

Anoniem zei

Misschien wil José Masschelein eens een artikeltje schrijven over mijn wedervaren met de wet vorige week? Een politieagent betrapte me op een verkeersovertreding, en vond daarna dat ik niet deemoedig genoeg reageerde, waarop hij bij mensen die er op stonden te kijken ging navragen of deze nog feiten ter mijner laste konden opdissen. Toen hij terugkwam van deze vettig lachende personen vroeg ik hem: "Hebben ze me zwart gemaakt? Het zijn immers Vlamingen zoals jij en ik, en Vlamingen maken graag elkaar zwart bij anderen". Waarop ik direct aangeklaagd werd wegens... racisme. Mijn buitenlandse vrouw viel van consternatie bijna in katzwijm toen ik haar dit vertelde.
In elk geval: wordt vervolgd voor de rechtbank, en de verzuring komt nu wel heel dich bij mijn bed.

Anoniem zei

Wat komt pdw bij uw bed doen?

Anoniem zei

ROFLMAO. Het lezen van deze comments lijkt wel het volgen van een discussie tussen een schizofreen, genaamd Anonymous. Het wordt wel moeilijk om volgen. Ik zal dan maar deze trend volgen en tekenen als Anonymous :-)

Anoniem zei

En?Bevalt het?

asskicker zei

Yo Philip,

Ik zal het in het Nederlands schrijven zodat je niet weer de hele nacht boven de Van Dale E-N moet hangen. Een goede nachtrust is cruciaal.

1. Ik heb nooit gezegd dat Vlamingen achterlijk zijn. Integendeel, er loopt hier behoorlijk wat intellect rond, waarvan mijn blog ongetwijfeld een stille getuige is. Mijn stelling is dat Vlamingen broekschijters zijn. Dat is niet hetzelfde als achterlijk. Een intelligente mens kan ook een broekschijter zijn. Sterker nog, ik heb zo'n vermoeden dat broekschijters meestal intelligent zijn.

2. Stop eens met kakken op die fijne mensen van "Het Laatste Nieuws". Het is een gazet voor het proletariaat, gemaakt door het proletariaat en op zich heeft het dus een reden van bestaan, nl. mij af en toe aan het lachen brengen met een frisse kijk op het leven van de basse classe. Kwestie dat een mens dankbaar blijft dat hij vijf jaar heeft zitten zweten aan de univ.

"Het Laatste Nieuws" is dus de krant bij uitstek voor de stille genieters onder de intellectuelen. (pdw) leest het toch blijkbaar ook?

Anoniem zei

Al ooit van bescheidenheid gehoort?Jezelf en pdw(haha) tot het intellect van Vlaanderen uitroepen.Nou moe.

asskicker zei

Bescheidenwat?

Neverbeendead Religion zei

Aangezien men hier van oordeel is dat literatuur die zich tot de lagere klasse richt banaal in plaats van ernstig is nemen we ééns een kijkje in de universitaire klas filosofie.De literatuur die je tot jezelf neemt als je ééns iets wil lezen waarmee je niet kan lachen.Van plan zijn ééns iets onbelachelijk te lezen omdat je ééns geen zin om ééns te lachen hebt.
De filosofieleraar:Vandaag confrontatie met een stelling uit de verlichting.Een wetenschappelijke stelling die zegt dat de vrije wil niet bestaat.Hoe bewijst deze stroming zijn stelling?Ze vertrekken van een pararel universum.Er is maar ruimte voor 1 oneindig universum.Als we aannemen dat het toegelaten is om iets aan te nemen dat niet kan doet men dat om na te gaan of men dan iets extra kan concluderen dat dan wel kan.In dit geval vertrekken we vanuit 2 identieke oneindige universums die geen enkele invloed op elkaar uitoefenen.Dan doen alle levende wezens in die 2 gelijke universums exact hetzelfde als hun exacte kopie die zich in exact dezelfde omstandigheden bevinden tot in elke factor.Vrije wil wil zeggen dat een 2 of meerkeuze in theorie en in de praktijk tot 2 of meerdere uitkomsten kan leiden.
Maar het voorbeeld van de 2 gelijke universums sluit dat uit want in het universum gelden enkel de wetten van de fysica en de chemie.De mens is maar een chemisch proces.Een chemisch proces waarop de wetten van de fysica dan nog additioneel actief zijn.2 gelijke perfect voorspelbare universums dus zoals bv. rekenen met de valsnelheidformule bij voorwerpen onderweg naar het aardoppervlak in vrije val waarbij men dan gewicht en afstand van het voorwerp bijkrijgt.
Dat betekent dan dat elke keuze die een mens maakt voorspelbaar is,zelfs berekenbaar is via diezelfde wetten van de chemie en fysica omdat er geen ruimte voor een andere vrij gekozen uitkomst is.Dat betekent ook dat ze er in gaan slaan te achterhalen wat je van plan bent in je zogezegde vrije keuze en dat men dat zelfs in een rechtbank kan bewijzen via de apparatuur die daartoe dient.Apparatuur van de wetenschap der verlichting met de backup van de mensheid die nog steeds in volle overtuiging deze stroming bejubelt.Ook wanneer ze naar de verwezenlijkingen kijken die er al tot stand zijn gekomen.Want met de apparatuur van de regering zal deze pas je echte rechter zijn waar je je zeer goed bij kan vinden omdat die tenminste de waarheid aangaande jezelf en de anderen meedeelt zodat we allemaal weten wie waar gezet moet worden in de verlichte democratie.De echte fans weten dan ook dat ze geen vrije wil hebben om de keuze te kunnen maken van geen fan te zijn.De zogezegde vrije keuze van de mensheid om onderzoek te verrichten naar deze apparatuur alsook de aanmaak ervan staat nog niet ééns ter discussie.
Tot zover de wetenschappelijke wetten van de zogezegde vrije wil die men perfect kan berekenen.Had iemand daar misschien nog een vraag over?Ik wil hierbij dan wel toevoegen dat vragen toegestaan zijn uitgezonderd diegene die laten blijken dat men de leerstof niet begrijpt want de wetenschappelijke wetten van de zogezegde vrije wil die men perfekt kan berekenen zijn ook onderdeel van de leerstof waarop punten zullen gegeven worden.Je hebt dus geen excuus om te proberen van een ander denken te ontwikkelen omdat je de leerstof niet begrijpt.Want dat is een drogreden omdat de stelling wetenschappelijke ondersteuning via wetenschappelijk bewijs heeft.Of met andere woorden:De stelling is volkomen begrijpelijk.

En zo kennen we de andere literatuur weer wat beter.Die leest dan misschien wel wat saai maar de belachelijkheid die daar achter zit is wel van een veel hoger kaliber als je iets in die richting wil lezen.

Neverbeendead Religion zei

De perikelen in de lagere klasse die je in het laatse nieuws leest zijn ideaal om met die klasse ééns te lachen als je aan het zweet denkt dat je in de universiteit gedurende jaren geproduceerd hebt.Het afzien wordt zwaar onderschat.
Want er onderschat ongezond tegenaan gaan staat in recht evenredige verhouding tot een hoger loon dat tot een beter leefmilieu met veel minder geweld leidt.Dat weet de lagere klasse nu éénmaal niet.Die doen dan ook niet mee aan de wel of niet show op de vtm.
Gaat hij er onderschat ongezond tegenaan?Gaat hij hier live zijn penis en testikels laten verbranden zonder verdoving voor honderd millioen euro?Honderd millioen euro, taksvrij en eigendom zolang hij zonder geslachtsdelen verderleeft.Anders is er contractbreuk en zal alles dus terugbetaald moeten worden.Ook wat al opgedaan is als er van dat geld al is uitgegeven.

Een week later op de show
-Het was zweten maar vandaag heb ik het laatste nieuws gekocht en ik begin terug te kunnen lachen.

Was deze tekst maar geen mysterie voor de lagere klasse.Dan zouden ze ook weten waarom ze gelachen hadden nadat ze hem in het laatste nieuws hadden gelezen.

asskicker zei

Bericht van de penis en testikels van asskicker:

Ons baasje leest het Laatste Nieuws niet meer sinds hij de comments van Neverbeendead heeft ontdekt. Hij zegt dat er niets zo geestig is als het mentaal proletariaat dat aansluiting probeert te vinden bij de kopgroep.

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen staat pdw voor de spiegel alwaar hij door een overpeinzing gaat.
Als de mensen nu ook ééns de ernst van mijn persoon,van mijn columns inzagen.Dat zou niet misplaatst zijn op een planeet zoals deze.Het zal toch voor een ander leven zijn.Wanneer ze de menselijke legoblokjes wat beter uit elkaar halen en in elkaar steken vanuit de weegschaal van vrouwe justitia.
Ondertussen maar wat verdergaan met een atoombom onder de schedel.

Ondertussen maar wat verdergaan met een atoombom onder de schedel.
Daar zie ik de ernst van in.En niet misplaatst.
Indien gewenst kan ik wel een foto met de pc maken waarin men die atoombom kan gewaarworden in het genoegzaam bekende pdw gezicht.En met dan nog een fucked up mushroom afro kapsel on top.Dat zou geen enkel probleem mogen zijn.We zien nog wel.

Neverbeendead Religion zei

Dat zei de kopgroep van de franse revolutie indertijd ook.Niets zo geestig als het mentale proletariaat dat aansluiting probeert te vinden met de kopgroep.

En hier de retrospective die men zelf in elkaar kan steken.
Na de download moet men er alleen maar de Horrorpartyjokes van dEUS onderplakken want nu is dat nog Mute van dEUS

asskicker zei

Dilemma, dilemma... voor ieder woord dat ik hier schrijf schijt die Neverbeendead er 250 uit. Saturation bombing heet zoiets. Zou ik mijn sociaal leven opgeven om de strijd ten volle aan te gaan? De meest epische woordenstrijd in de geschiedenis van het behangvandemuurlullen?
Mmm,die van ons ligt te lonken in de zetel... sorry Neverbeendead, u was een goeie tweede!

Neverbeendead Religion zei

Na de franse revolutie was het dan j. Robert Oppenheimer die zei:Hey,het zijn mensen zoals ik die zich onderscheiden van de rest.Van een lagere klasse.Mensen die bv. het verschil tussen een integraal en een logaritme kennen.En ik ben dan nog maar een amateur.Niet de oldsmobile van de toekomst maar het wiel van de kar van de toekomst.

En voor asskicker:Bedankt om mij te doen inzien hoe de zaken ervoor staan.U mag uzelf daar voor feliciteren.Asskicker mag zichzelf feliciteren als enige zonder critici op de planeet omdat hij als enige zijn critici kan uitleggen hoe de zaken ervoor staan.En dat zijn geen Private felicitations (Verander bij de hele song Private investigations van Dire straits enkel investigations door felicitations)zoals bij mezelf want ik ga gewoon verder totdat de wereld te laat inziet dat ik maar een profeet was.De profeet die gerust kan stellen dat men pas te laat zal inzien dat ik niet naast de kwestie schreef.Hoe noemt men zo een type profeet?Dat brengt mij weer bij De space top 3.The Neverbeendead God is a dj.Hij gaat op een welbepaalde dag vanuit de ruimte een plaat spelen vanuit elke hoek naar de aarde gericht zodat iedereen die plaat hoort.Daarbij zal ook de aarde in 2 gesplitst zijn naar de zon gericht zodat het voor iedereen dag is.Het hoeft niet altijd een zee te zijn voor een select publiek dat achteraf belachelijk gevonden wordt door de rest.(Holy Mozes A piece of mind-Stukje verbal remix van Prison sex van Tool).Maar welke plaat gaat hij spelen.Wat is je space top 3.Momenteel staat bij mij op nummer 1 The bureaucrat of flaccostreet van The urban dance squad.The instrumental remix.Die is moeilijk te krijgen.En dat is maar best ook.

En dan nog een onbekend gesprek tussen Holy Jesus en Holy Mozes aan tafel.
H.M.-Ik heb toch al een man vermoord met mijn eigen handen Holy Jesus.
H.J.-Ja,dat is waar Holy Mozes.

Neverbeendead Religion zei

And then asskicker said
http://www.azlyrics.com/lyrics/sugarray/ironmic.html
is not complete.Maybe you can hear it.
http://www.azlyrics.com/lyrics/sugarray/holdyoureyes.html on the other hand is.

En dat komt omdat ik nog steeds een bepaald type profeet ben.
Want niet altijd voor een select publiek betekent dat altijd voor iedereen betekent dat er geen holy bible game going on is (Heb je hem).
En het maar goed zijn dat bepaalde dingen zeer moeilijk te verkrijgen zijn in het overaanbod van de gelijke maar makkelijk te verkrijgen dingen betekent dat het gezegde parels voor de zwijnen af en toe ook ééns in de verf gezet moet worden.Dat valt dan ook onder een profetie.

Anoniem zei

neverbeendeadreligion , jij larmoyante labbekakker , na overzicht van uw zelfvoldane profetische hallucinaties dringt zich een intieme handoplegging door Jomanda zich aan . Ik veronderstel dat ik niet de enige zal zijn die hoopt dat ze je scrotum tot ongeziene proporties herleid zodat je er op jouw EIGEN WEBLOG nog tot uitentreuren kan over zeuren .Overweeg ook eens een consultatie bij de psychiater - vergezeld van een stapeltje uitgeprinte overtuigingen die je hier constant moet 'lozen' wordt je in het beste geval tot inzichten gebracht op professionele wijze , in het slechtste geval zal het rabiate webloggen (waar je maar geen maat kunt in houden hier ) met een dwangbuis een kunst zijn waar je hopelijk voor de rest van je leven (die ik u gun ) zoet mee bent .

Neverbeendead Religion zei

Onderussen gaat zeepthee met 2 webpaginas naar de psychiater.
Webpage 1
Webpage 2

De psychiater:Dat zijn geen hallucinaties,maar echte voorspellingen.
Zeepthee:Ja,dat weet ik ook wel.Everything that nigga said came to reality.(Snoop doggy dogg-Doggystyle album).
De psychiater:Dat lijkt me trouwens ook een nummer waar je je wel een hele lange tijd zoet mee kan houden.
Zeepthee:Ja,dat weet ik ook wel.

Neverbeendead Religion zei

En omdat de 'versprekingen' weer 'complexer' worden zetten we hier de originele webpage 1

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen schrijven we het jaar 2841 dat veel verder in evolutie is.
De vereniging van de kinderen is er in geslaagd een nieuwe wet te stemmen.
Wanneer ze volwassenen ontmoeten en het gevoel hebben dat die kinderporno aan het afspelen zijn in hun hoofd,een niet milde rechtszaak.Want de kinderen gaan het na door in de ogen te kijken.(She sees the man inside the child/ Mysterious ways-U2).Het gegeven vormt een te rechtstreekse confrontatie waardoor ze bovenop de echte gewelddadige pedofielen nog hiermee moeten verderleven.Immers,als ze later groot zijn,kunnen ze ook relativeren.Je moet nu éénmaal alles wat zich onderscheidt van het nieuws van morgen uit het nieuws van vandaag kunnen relativeren.Ook een beetje van the bright side bekijken zeg maar.Ook al is dat big snake poison.Wat een uitdrukking trouwens in deze context.Big snake poison.Daar stokt bij velen de adem van.Ook een beetje van the bright side bekijken dus.Gebruik dan ook de meer courante term Monty python.

En ondertussen heeft de dj aan de Soundgarden toog Aids & armageddon van David Baerwald en een stukje Urban dance squad op het programma.

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen was de man van gent even te gast in nederland.
Zijn interview kan je enkel op het laatste bekijken.En wat stond er zo al allemaal voor?
Dat café de wereld een slappe versie is van café in den unstability alhoewel een bepaald belgisch aspect stilletjesaan zichtbaar begint te worden.
En dat het nieuwe anthem van pdw multicultureel noemt ipv make love not war.Je kan zijn nieuwe flower power beweging al ééns bekijken die zelfs een samengaan van jongeren en 40 plussers is.De nieuwe flower power beweging.Je weet hoe dat gaat.
En zien we ook dat pdw even de tijd nam om naar de vrt te gaan om even uit te leggen dat de vrt ook programmas live op het net gaat laten zien die terug bekeken kunnen worden.
Het hoeft niet altijd uit de oude doos te zijn in de komkommertijd.

Anoniem zei

Je valt me tegen, neverbeendead. Ik had minstens het tienvoud aan gelul verwacht, je kan veel beter!

Anoniem zei

Over de deontologie van HLN en in het bijzonder van José Masschelin hoeft al wie de laatste weekendeditie van die krant las, zich geen illusies meer te maken.

Ik ben geen universitair, hooguit een 'pseudo-intellectueel' en ik ga speciaal voor die weekendkrant elke zaterdag naar de frituur. U zou mijn pens eens moeten zien - maar ik dwaal af.

De vorige weekendeditie besteedde veel aandacht aan de dood van assisenpleiter Hein Diependaele. Een drama waarvan je de essentie eigenlijk in vijf lijntjes kunt samenvatten: Beroemd advocaat wordt door vriendin vermoord omwille van spanningen in de relatie, vriendin pleegt vervolgens zelfmoord. Klaar. Tragisch, maar meer kun je er in eer en geweten eigenlijk niet over zeggen.

Maar dat is buiten Het Laatste Nieuws gerekend: De moeder van Diependaeles vriendin, zijn gebuur, de hond van zijn gebuur die bij nader inzien de oplichter Jo Lernout bleek te zijn.. ze kwamen allemaal aan het woord, en de meesten hadden over de zaak niks meer te melden dan wat hier boven staat. Desondanks dropen de goedkope cliché's en de al even slappe insinuaties tien pagina's lang van het papier af, inclusief de 'primeur' van de moeder van de dader, die wist te vertellen dat Diependaele van zin was geweest een ander leven met een andere vriendin te gaan beginnen, wat dan weer het 'motief' van de dader zou moeten voorstellen. Geeuw. De hele zwik werd uiteraard opgefrist met 'foto's uit gelukkiger dagen' van het paar. Van het geheim van het onderzoek en respect voor de nabestaanden of eerbied voor de gerechtelijke procedures hadden de verslaggevers blijkbaar nog nooit gehoord. Onder elke regel flikkerde de niet mis te verstane boodschap: "Zo ziet ge maar, bij die rijke en succesvolle mensen die leven van andermans miserie, is het ook niet alles! Nu heeft hij er zelf van! Juist goed!" Alleen mijn sterke maag zorgde dat ik de frituurkost kon binnenhouden.

Als klap op de vuurpijl schreef Masschelin zelf ook nog een tweetal kolommen vol, waarin hij zijn 'vriend' Diependaele citeerde. Nu ja, citeerde... Masschelin hield een slag om de arm en schreef dus dat 'mijn goede vriend' hem 'telkens we elkaar ontmoetten in deze bewoordingen' had toegesproken. Die bewoordingen kwamen er op neer, dat Diependaele zijn stiel beu was. Nou nou. Wat boeiend. En wat voor een 'vriend' moet je niet zijn, om die in dit dossier helemaal NIKS betekenende persoonlijke ontboezemingen nog voor het lijk van je goeie vriend koud is, om te zetten in per regel aardig aantikkende kopij voor je krant?

Als José Masschelin eigener beweging dat soort stukken schrijft, - als voormalig broodschrijver wik ik mijn woorden - is hij een weerzinwekkende parasiet.

HLN is een aanfluiting van een krant die elk respect voor de journalistiek, de lezers en hun onderwerp overboord heeft gesmeten te meerdere eer en glorie van de oplage. Ik lees de krant dan ook alleen als ik er niet voor moet betalen, niet uit gierigheid maar louter om Van Thillo terug te kloten.

Semi-related: onze vrolijke voorvechters van de vrije meningsuiting zijn aan het ijveren voor een wetswijziging die de bescherming van bronnen in de journalistiek zowat ontmantelt. Reden: een VB-functionaris is een paar keer negatief in het nieuws gekomen, en omdat noch zijn recht op antwoord, noch zijn gerechtelijke stappen blijkbaar die negatieve geluiden konden weerleggen, wil meneer de professor (die voor het VB ook in de toezichtscommissie media zit, samen met goed volk als Reddy Demey, moeke Morel en Emiel Goelen)voortaan dan maar de boodschapper aanvallen.

Bij het nog minder met deze zaak gerelateerde bericht dat fascist copJohan Demol niet minder dan 260.000 euro schadevergoeding eist van de schrijvers van een boek over hem, moest ik om één of andere reden aan Kim Yong Il uit 'Team America: World Police' denken. "I want... two hunderd sixty zillion billion gwylllion Euro's!" - "That's not even a real number!"

Bij deze dus: get real, Johan. Een kopstuk van een partij waarvan het kader vergeven is van helemaal of half mislukte journalisten, zou beter moeten weten.

Anoniem zei

Oh, en voor de hopelijk laatste keer: het soort 'rechts' dat er zich nu al weken in verkneukelt dat de motieven van de doodsbedreigingen aan Rik Vannieuwenhuyze volgens één van de onderzochte sporen niet uitsluitend racistisch zouden kunnen zijn, kan beter eens goed naar de zaak én naar zichzelf kijken voor ze deze zaak recupereren om 'links' en de antiracisten in de zeik te nemen.

Ik weet dat zelfkritiek en schaamtegevoel niet bepaald twee pijlers van simplisties rechts zijn, maar er zìjn grenzen. Grenzen aan het fatsoen, maar ook grenzen aan de manier waarop je feiten kunt interpreteren zonder dat je selectieve blind blijkt.

Kort gezegd: wat ook de motieven van het versturen van de doodsbedreigingen zijn, de aard van die doodsbedreigingen is racistisch, punt. Een vrouw wordt geviseerd omwille van haar kleding, en die kleding houdt verband met haar cultuur, geloof en afkomst. Dàt en niks anders staat in die kutbrieven.

De rest, om Joe Roxy te parafrazeren, is gezeik van mensen die te benepen zijn om toe te geven dat de een kwart eeuw durende haatzaaierij tegen alles wat niet roze, Vlaamstalig en katholiek is, hier en daar heeft gedaan waar ze voor bedoeld was: blijven hangen.

Wie daar door deze zaak niet van overtuigd is, moet maar eens kijken wat voor straffen - als je ze zo kan noemen - er worden uitgedeeld aan mensen die hun illegale werknemers voor dood achterlaten, vluchtende buitenlandse inbrekers in de rug schieten, of weerloze asielzoeksters verstikken. Een straffeloosheid waar je in HLN gek genoeg nooit een lezersbrief - laat staan een 'editoriaal' over vindt.

Neverbeendead Religion zei

Anti-racistische teksten zijn the flavour of the day teksten.Het is pas na een rassenoorlog in een land dat dat onderderwerp in dat land the flavour of the year is.

Maar niets zo zinvol als het zinloze schrijven natuurlijk.
De leraar nederlands deelt vertaalde kopies uit waar de teksten op staan die de joden in duitsland van de nazis kregen waarin vermeld staat waar ze voor staan en wat ze allemaal moeten doen.
De leraar:Zo jongens en meisjes.Nu gaan we ééns de kennis van de grammatica en spelling en alle andere taaleigenschappen op deze teksten loslaten en alles tot in detail beanalyseren naar de juistheid want wat is het eerste dat een mens doet met een tekst nadat men die heeft gelezen?
...And then a chill filled the room.
De eigen journalistieke waarde en de eigen journalistieke volgwaarde indien men niet echt een journalist is, checken.

Neverbeendead Religion zei

Het woord gelul begint hier the main word te worden.Kortverhaaltje.
De 2 kandidaten zijn aanwezig op de nobelprijs voor de literatuur verkiezing en uitreiking die live wordt uitgezonden.A wint,B protesteert.
B-Het was wel ik die het woord gelul eerder had geschreven A.
A-Dames en heren,zoals u ziet zit onze B vol met van dat gelul.Ik was eerst en neem mijn prijs dan ook graag in ontvangst en wil hierbij mijn dank uiten naar al mijn lezers en alle mensen die terecht op mij hebben gestemd ipv op dat schrijvertje hier naast mij dat enkel uit zijn eigen gelul is opgetrokken.

Binnenkort volgen er wat samples van mijn favoriete band,zijnde Rage against the machine.
Eigenlijk is het Faith no more omdat die ook nog iets technisch hebben bovenop hun spiritualiteit.
Technisch in de zin van de machine van de tijd gaat te traag,en dat moet de deus ex machine even laten weten op een soundtrack.Het is dan ook een band die verklaart wordt in space dog van tori amos.
Een bekende faith no more intro is bv:
Can you feel it, see it, hear it today?
If you can’t, then it doesn’t matter anyway
Als je dat als een detective beanalyseert die de multiple awareness bezit van het vertel en de luisterstandpunten vanuit de machina vind je hun humor.Maar dat is allemaal technisch dus.
Rage against the machine is directer,more straight.The red hot chili peppers verklaarden ooit dat ze veel beter als henzelf waren.Die zijn dan ook technischer.Luister bv. eens naar Higher ground.Daar was ooit een verbal remix van.
Wooow My balls are dyin
Now who shot that round
Anthony Kiedis on tv:Fire round is about singing on stage while a psycho antifan pumps a full clip in my balls.
L.a.'s finest,die Anthony.His friends are so depressed.
Maar terug naar naar Rage against the machine, de band die pas te laat als beste band aller tijden zal uitkomen en dan ook de officiele beste band zal voorbijsteken en dat is Nirvana.Die hadden de verbale matrix en die kan je nog steeds horen maar niemand die dat weet.Thé Lau heeft er met The scene een nummer over gemaakt, Junkie met talent.Ik mocht ook niet ontbreken op de plaat.Varken met succes en Moderne mens.Allemaal onder Het mannenlied, voor als je er ooit in slaat je puberteit te ontgroeien.In de komende oorlog (De beschaving en De deur van The scene) een per definitie feit.
Bij Rage against the machine was het aanvankelijk Buyin all the products that they're sellin ya uit Bullet in the head dat bleef hangen.Ze zijn perfect uitgezonderd van het feit dat ze geen verbale matrix hebben.Als je dan zoals ik in de verbale matrix schrijft dat die niet op basis daarvan zal toegepast worden blijft de perfectie van die band over.
Nu Nirvana had wel de perfecte verbale matrix in teen spirit,later nicotine spirit maar Kurt Cobain wist ook wel dat hij die daarna op de wave van zijn beroemdheid aan het wegmoffelen was.
Of hoe een Junkie met talent een Junkie met talent blijft.Je kan er zijn volledige oeuvre nog altijd op naslaan.En aangezien zijn teksten superpoetisch en supertechnisch en superorigineel zijn vind je zijn dagelijkse planetaire schuld en boete (eyes for eyes teeth for teeth) misschien wel terug in zijn teksten.Meat-eating orchids forgive no-one just yet kan je al op het juiste spoor zetten.
De belachelijkste band aller tijden zal AC/DC worden.They were on the highway to hell.Dat betekent The highway towards getting burned forever en dan kunnen ze nog niet ééns met een brandende lucifer en hun vinger spelen.Want de -Tu quoque?! nog nooit dood geweest zijnde soul van het ultieme evil- band (Ceasar zei:Jij ook?! toen hij ook van zijn broer een messteek kreeg toegediend) had het bewijs dat iets als een nog nooit dood geweest zijnde duivel niet bestaat in hun albums ook meegegeven op basis van bewijs uit het ongerijmde.Maar dat neemt niet weg dat ze muzikaal al bewezen hebben een betere hardrock groove te kunnen maken dan bv. hun mediacollegas van Metallica,bekend van de Beavis and Butthead t-shirts.Maar bij deze band blijft bv. de single Enter sandman nog steeds wel indrukwekkend als je weet dat jezus daarbij tegelijkertijd perfekt naar zijn echte vader kan luisteren.Want die zitten nog steeds in een debat over Boeddhakruis nummer 2.
Van Rage against the machine mogen we blij zijn dat die niet in de material world videoclips zijn verzeild geraakt.Alsook van audioslave,de nieuwe band met andere vocalist limo wreck c.c. rider.Zack de la rocha was maar 1 keer in een maatpak in de beurs in een videoclip.Daar gooit goede oude Tom Waits zijn Black wings dan over.
Want het is toch enkel Rage against the machine die het spirituele verval van een bipolair menselijk verstand terug in gang kan zetten wanneer het al lang te laat is geworden om daar nog uit te geraken.Met andere woorden.Never on command,always by surprise.
Dat halen we al uit de teksten van 1 van hun nummers.
New millenium homes

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen de vraag welke foto de friends van L.a.'s finest kregen.1 uit hun One hot minute album.Toepasselijke naam.Het album waar ook de song My friends op staat.

Anoniem zei

De straf voor een pakske slaag aan een homokoppel: een schadevergoeding van 100 euro! Te verdelen over 3 personen. Ik vraag mij af, is dat alles? Nee, ik denk niet dat een HLN-lezer dat schandelijk gaat vinden, allicht niet!

Maar eigenlijk, voor dat geld wil ik gerust eens met een man of 5 Filip Dewinter een paar goei motten op z'n tronie geven! 't Is maar 1 persoon (ipv 2 homo's), dus dat mag maar 50 euro kosten, niet? Als we met z'n vijven elk 10 euro betalen, da's toch geen geld, voor zo'n genot?!? Benieuwd of dat tarief zal geldig zijn!!!

Heren aanhangers van het VB, timmer er gerust op los, u riskeert niks! Vorige zondag nog aan het congres, waar u met kettingen en knuppels onze volksvertegenwoordigers ging intimideren, met duw- en trekwerk en schelden en aan de kleren trekken! Flink hoor! Mooi volkje bent u, ga zo door! En dan maar janken over dat cordon sanitaire!!!

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen in de categorie een straf verhaal.Wie heeft er een straf verhaal?
Ik weet wie een straf verhaal heeft.De vrt heeft een straf verhaal.Het was een faits divers uit het het nieuws op de tv.Ondertussen al een tijdje geleden.Een man biedt zich aan bij de medische wetenschap met de melding dat hij al jaren niets meer heeft gegeten.De specialisten verrichten een onderzoek en schrijven in hun rapport dat de man gelijk heeft.De nieuwslezer sluit af met te zeggen dat de medische wetenschap dit geval kan bestuderen om de hongerbestrijding tegen te gaan.

Laat het hier ééns zien terwijl je dat hebt opgenomen.Maar ik heb het niet opgenomen.Dat is ook niet nodig als je weet dat de vrt hun uitzendingen op het net gaat zetten en laten staan.
In de categorie een leuke uitstap kan je, indien gewenst, al ééns naar de vrt gaan.Daar kan je hun beeldmateriaal gratis opvragen voor bepaalde zaken en zelfs kopen.De beschrijving van het faits divers, periode 2003-2004, volstaat.

asskicker zei

Ik heb besloten op mijn blog een link te zetten naar Het Laatste Nieuws.

Share the wealth, that's my motto!

Anoniem zei

@anonieme congresganger: zijn er foto's of videobeelden van die ketens en knuppels (waarmee ik zowel de voorwerpen als de lui die ze vasthielden bedoel)? Lijkt me voer voor Blokwatch. Tien euro is géén geld om Filip Dewinter lam te slaan, maar ik heb er de energieverspilling en het gezeik niet voor over. Daarnaast kun je er donder op zeggen dat hij vier kale kleerkasten cordon sanitairgewijs zal inzetten. Dwergführer Dewinter wurmt zich er wel onderuit. Toch blij dat iémand op Radio1 vandaag tenminste nog het lef had om hem onomwonden de fascist te noemen die hij is.

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen spreekt mijn exit only (een nummer van Fugazi) tweelingbroer me aan.
-Je kunt maar beter met mij meegaan naar de south pacific.Dat ga je jezelf anders beklagen als je hier in de winter niet kan schuilen omdat je huis plat gebombardeerd is.
-Zeg onze vrienden en vriendinnen maar dat ze een pino colada klaar houden voor als ik ééns langskom after the event you just mentioned.
-Een pino colada.Een pino colada it will be.
-Ik ga hier ondertussen ook wat mijn eigen art of war schrijven.Die zou nog wel ééns beter kunnen zijn dan die van Sun Tzu.Dat zal de tijd ook nog wel uitmaken.
-The art of war.Zie maar dat je niet teveel moeite moet doen en zo faalt om je vijanden als je vijanden te behouden.Zoals algemeen geweten spelen ook neonazis met pit wel ééns graag kat en muis spelletjes.Dat hebben de nog nooit dood geweest zijnde goden niet graag.
-Maak je geen zorgen om risin mr. mojo my exit only bro.

Anoniem zei

Er toch even op wijzen dat het protest op het bewuste vld congres niets met het Vlaams Belang te maken heeft.Nu ja,die blokkwatcherkes zijn niet van hun eerste leugen gebarsten.Stelletje linkse fascisten!

Neverbeendead Religion zei

En na de muziek van Fugazi en The doors met L.a. woman gaan we zoals aangekondigd door de nog nooit dood geweest zijnde goden over naar Just another victim van Helmet (die snoeiharde band van Milqtoast)met The house of pain.

Anoniem zei

"Er toch even op wijzen dat het protest op het bewuste VLD-congres door Blokwatch op geen enkele manier met het VB in verband werd of wordt gebracht. Die link werd gelegd door een congresganger. Anders zou die vraag om footage nogal overbodig zijn, niet waar? Blokwatch houdt zich overigens niet bezig met het verspreiden van leugens. Iets wat we helaas niet van het VB kunnen zeggen. Nu ja, die VB-aanhangers zijn niet van hun eerste manifeste verdraaiing van de waarheid gebarsten. En dan maar roepen hoe hard ze voor de vrije meningsuiting zijn. Stelletje kleinzielige hypocrieten."

Zo, dat was makkelijk. Weinig uitdaging aan eigenlijk. Pseudo-gewichtig beginnen, en eindigen met stompzinnig gescheld... Als er ook nog 'Arm Vlaanderen!' achter had gestaan, kon het zo 't Scheldt in. Dan lees ik nog liever de stukken van Masschelin in HLN.

Ik denk dat ik alleen al dààrvoor voorlopig geen VB-aanhanger word: om al die opgeblazen, bij het geringste op hun veel te lange tenen getrapte, ei zo na in hun eigen pompeuze verontwaardiging en op niks gebaseerde eigenwaan stikkende nalopers te kloten.

Toch bedankt voor de wervende speech, Anonymous. Volgende keer beter!

Anoniem zei

Extreem links toont weer eens zijn ware gelaat.Bedrog,leugens en oproepen tot geweld.De maskers vallen af.

Anoniem zei

Extreem links toont weer eens zijn ware gelaat. Bedrog, leugens en oproepen tot geweld. De maskers vallen af.

Toe maar! Omdat ik spot met het tarief van een pakske slaag voor een homokoppel, en even omreken hoeveel het zou kosten om Flup Winter - homo-hater bij uitstek - hypothetisch dezelfde traktatie te geven? Hahaha, ik rol over de grond van het lachen!

Trouwens, deze week nog een goei mop gekregen in mijn mailox:
Wat is het resultaat als je 3 messen in de rug van Dewinter gooit? One hundred and eighty!!! VB-aanhangers kennen deze mop in een andere versie, met een Marokkaan als slachtoffer, maar ik heb ze effe aangepast aan mijn eigen appreciatie en eerlijkheidsgevoel van van 't zelfde laken een broek. Benieuwd of ze nu nog kraaien van "Zie je wel, oproepen tot geweld!"

Van de incidenten aan het VLD-congres heb ik geen foto's, ik was er niet bij maar ik heb het verhaal uit de eerste hand, van een geschokte congresganger. Onder de geïntimideerden waren trouwens ook vrouwen. Flink, ronduit flink!

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen gooien we er een scoopje tussen.
Het al bestaande dekmantel verzet van de komende belgische neonazi oorlog.
Wat een naam.
Tja,ze beginnen tegenwoordig met alles vroeger.
Binnenkort gaan ze zelfs beginnen met alles van voordat ze leefden.

Anoniem zei

Ochot... De VLD is tegenwoordig 'extreem links'. Da's net wat ik ook altijd denk als ik Rik Daems zie.
In het stukje van onze vriend congresganger staan leugens noch bedrog, en om de oproep om FD lens te slaan serieus te nemen, moet je dommer zijn dan twéé dozen haar. Waarmee ik niks wil zeggen over het 'ware gelaat' van de VB-aanhang.
Die trekt tegenwoordig een smoel zo zuur, dat zelfs het stevigste masker er na enkele seconden sissend op uiteen zou vallen. Begrijpelijk: tienduizend kiezers kwijt in tien maanden, en dat na al die moeite om fatsoenlijk te lijken, dat doet pijn. En dat jullie 'de grootste partij' zouden zijn, heeft eigenlijk nooit geklopt (wat we alweer niet kunnen zeggen van de VB-aanhang) maar a là.

Misschien een paar tips:
Leer er eindelijk eens mee leven, dat niet iedereen jullie op handen draagt. Dat doen andere partijen ook: het heet 'politiek'.
En als je zo graag aan het beleid wil deelnemen, doe dan iets om je acties, standpunten en verkiezingsprogramma's in geest, woord en daad in overeenstemming te brengen met de democratische principes, in plaats van een nieuw logo te verzinnen en dan blijkbaar te verwachten dat iedereen jullie in een vlaag van collectief geheugenverlies eensgezind op de schouders hijst. Tip drie: leg jullie na zestig jaar éindelijk eens neer bij de uitslag van WO2.

Als dat lukt, zul je zien dat al dat geblèr over 'extreemlinks' helemaal niet nodig is. Doe normaal, en normaal zullen jullie bejegend worden. Succes!

Neverbeendead Religion zei

En ondertussen kijken en luisteren we al ééns naar een fake neonazi devil from the states and more