zondag, september 04, 2005

LIJST addendum

Dit vergeet ik nu al een hele tijd: wie het ook verdienen om een uitgehongerde rat suppositoirgewijs in het rectum te krijgen zijn al die oelewappers die het over 'linkse verzuring' hebben - zoals dat kalf in de comments onder vorige post - telkens als ze een opinie horen die hen niet bevalt. Zoals sommige moslims nooit als mens spreken maar altijd vanuit het geloof, zo spreken sommige Vlamingen altijd vanuit politiek standpunt. Voor beide bevolkingsgroepen geldt: het zijn meestal niet de snuggersten. Vandaar natuurlijk dat ze de gebroeders Satire & Sarcasme niet zouden herkennen als ze vanuit hun muntthee/streekbier kwamen gesprongen om hen kwansuis aan de snor/de ringbaard te trekken. (pdw)

45 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedoel je niet "vanuit PARTIJpolitiek standpunt"? :)

Neverbeendead Religion zei

U las het van sarcasme en satire man number one.
Zet uw boodschap altijd vanuit die hoek en u trekt altijd aan het langste eind.
Als u bv. een nieuwe kledingcode wil invoeren die tegen camouflage pakken is ipv bv een hoofddoek.
Want voornamelijk sarcasme en satire man number one weet dat iedereen weet dat zijn boodschappen altijd vanuit die hoek komen.
Wat kan je trouwens meer dan slechte onderwerpen kopieren vanuit een ander standpunt om daarna naar de volgende kopiering te gaan.
Zoals u weet gaan we daar hier een antwoord doordrenkt van satire en sarcasme op krijgen.

Folkertje zei

Praten zonder iets te zeggen, als dat geen kunstvorm is...

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen even een scene vanuit het opleidingscentrum van de sekte van de satire en het sarcasme.
Wij kunnen hier geen succes garanderen, maar wij bieden wel de beste opleiding die er is om tot bij de top te belanden want verscheidene hier hebben de top, die daar rijk van is geworden, van dichtbij gevolgd zodat de opleiding meer vanuit de binnenkant zal gegeven worden.
Als blijkt dat u talent hebt en daarom bent u naar hier gekomen, zal dat zeker tot uiting komen in combinatie met de technieken die wij jullie hier zullen aanleren.
Basistechnieken en aanvullende technieken die een verrijking zullen bieden aan uw talent en in vele gevallen zelfs begrip en nieuwe inzichten.
Vandaag gaan we het om te beginnen hebben over onze laatste succesvolle opgeleide die het tot aan de top gebracht heeft en nog steeds bekend staat voor zijn sarcasme en satire over deze opleiding zelf.Een talent dat niets uit de weg gaat en onze opleiding in al zijn aspecten heeft toegepast in combinatie met zijn eigen benadering.

Wedden dat die inleiding er veel humoristischer aan toeging.

Neverbeendead Religion zei

Warhoofden zijn mensen die 'zichzelf' niet kunnen beschrijven pakweg 5000 miljard jaar geleden.
Vandaag zaten er voor de computer nonsens te schrijven en morgen weer maar waar zaten ze toen.

En mensen die 'zichzelf' niet kunnen beschrijven...

Pieterjan zei

@ Neverbeendead religion. Al eens aan gedacht om al die stukjes in je eigen blog te zetten? Als je braaf bent komen we dan ook wel eens kijken.

Huug zei

Ik begin er wat van te krijgen dat men tegenwoordig nergens zijn mond meer mag open doen of je krijgt meteen een stempel: ‘alweer een verzuurde’ op je kop. Alsof het allemaal rozenschijn en manegeur is. Er zijn nu eenmaal dingen in een waar een mens zich aan ergert. Alweer iets waar het VB in heeft gewonnen zonder één klop te doen: op alle gebied moet je Uw mond houden of je bent direct een 'verzuurde'.
Als je nu tegenwoordig niet meer van deftig Uwen tak kunt maken, waar gaat het naartoe? Grmbl…

asskicker zei

Emotie? Het zal wel verzuurdheid zijn!

asskicker zei

LINKSE verzuurdheid!

Tanguy_Veys zei

Ondanks het mooie lint, de confetti en zelfs de slagroom, is jouw linkse verzuurdheid niet ineens onschuldig geworden.

asskicker zei

Diep, man. Heel diep. Kinky ook...lint, confetti...slagroom... gooi er twee negerinnen bij en je hebt een rustige vrijdagavond in casa asskicker. Wat zal ons Alexandra Colen hierover zeggen?

Anoniem zei

Oeioei,PDW is in zijn gat gebeten.LOL
Tiens,ineens noemt hij zijn verzuurde pamfletje sarcasme en satire.LOL
Maar de giller van het jaar is toch wel "telkens als ze een opinie horen die hen niet bevalt".Zoals gij dus elke opinie die je niet bevalt gemakshalve maar in het extreem-rechtse en racistische verdomhoekje plaatst.De spreekwoordelijke balk in het eigen oog dus.
Vergeet niet uw bonen goed te kauwen alvorens door te slikken PDW.:-D

Anoniem zei

@ neverbeendead : Vandaag zaten er voor de computer nonsens te schrijven en morgen weer maar waar zaten ze toen. >>> Wat bedoel je in "godsnaam" met deze zin?

Anoniem zei

"De zelfgenoegzame snoeverij schreeuwt om de uiteindelijke kikkerdood ." ( James Ensor )

Anoniem zei

Aan het kalf en Tanguy Veys, even een reality check: gevoel voor humor is wel het laatste wat jullie hebben - daarom zijn jullie ook Vlaams Belangers in hart en nieren. Probeer niet te zijn wat je niet bent en bespaar ons jullie kreupele pogingen tot humor. Net zo min je van een hangbuikzwijn verwacht dat het de 100 meter sprint wint van een haas, verwacht je van een VB'er geen bon mots, scherpzinnige witzen of grappige trouvailles.

Jullie lachen misschien wat af onder elkaar in één of ander aangebrand volkscafé, hoor ik jullie hersenkwabben in een moment van vermeende verlichting tegenwerpen, maar helaas: zelfs al kwam er een goeie grap aan jullie hol kietelen, dan nog zouden jullie het nog niet doorhebben.

Anoniem zei

Tiens, een tijd geleden kwam een aantal bruine vrienden hier nog pruttelen dat (pdw) in elk van zijn schrijfsels uit frustratie tegen het VB fulmineerde. Nu hij zich vrolijk maakt over meer onschuldige onderwerpen, blijven ze maar doordrammen over 'linkse verzuring'. Blijkbaar is die term in Vlaamsche vendelzwaaierskringen een intellectuele tour de force zonder weerga, want ze blijven 'm maar gebruiken -zelfs als het helemaal niet van toepassing is. Ik ben het daarom niet met mijn voorganger eens: ik vind onze bruinrakkers gigantisch grappig.

Neverbeendead Religion zei

Voor mezelf gaat de term vlamingen niet zo op als ik bv eens naar Hoodoo you van 'vlaamse' band van vroeger Soapstone hoor.
Ondertussen gaat 1 van de laatste films die oa in new orleans is opgenomen over den hoodoo.
The skeleton key met Kate Hudson, dochter van Goldie Hawn en echtgenote van Chris Robinson, toenmalige zanger van de swamp hard rock band The black crowes.
The skeleton key zoals in het nummer Radio friendly unit shifter van Nirvana.
Doet denken aan het bekendste nummer van The young gods.Skinflowers van hun Tv sky album.Denken aan de uitdrukking To skin someone thin like a flower.
Wederom onthoudend dat er aan een nieuwe tune gewerkt moet worden, er bands met goddelijke verwijzingen in hun naam zitten, dat skeleton en key harde woorden zijn en skin en flowers zachte en dat er een perfecte en juiste balans moet zitten in de nieuwe tune.Eerst nog ééns naar the skinflowers luisteren.

Tanguy_Veys zei

pdw en zijn appendix, ook al zijn ze de uitvinders van de politiek correctheid, de verzuring en de onverdraagzaamheid, hebben geenszins het monopolie op wat grappig is.

Inzoverre ze natuurlijk zelf grappig zijn.

Dat ze het mikpunt zijn van spot vind ik alvast grappig.

Gratts zei

-Mensen die 'LOL' schrijven zijn bij voorbaat al idioten.
-Waarom begint er ALTIJD wel iemand over het VB te zeiken?

Anoniem zei

De scoutstotem van Tanguy Veys was 'Spirituele Grizzly'.

Anoniem zei

Wel, Gratts, ik vraag me eerder af hoe het komt dat er wel altijd één iemand van het VB op deze weblog terecht komt. Ik kan me niet inbeelden dat ik voor mijn plezier naar de log van Jurgen Verstrepen surf (je vindt er altijd de laatste caféwitz, wat je dan ook weer een cafébezoek uitspaart). En mocht het je niet opgevallen zijn: de laatste entry van (pdw) ging toevallig over ons donkerbruin vriendenclubje.

Anoniem zei

(vervolg)

Ze vinden het namelijk heel leuk om hier te komen en hun spitsvondigheid te etaleren en te meten aan die van (pdw). Daarom zijn ze ook zo grappig. Voorlopig komen ze niet verder dan wat voorgekauwd geleuter over 'linkse verzuring', maar binnen een aantal jaren vinden ze ongetwijfeld wel 's iets anders reusachtig gevat.

Ik vind 'linkse verzuring' overigens een uitstekende term, voor mij moeten ze 'm vooral niet veranderen. De zuurtegraad druipt er van af. Meer onbedoelde ironie kan een mens zich niet wensen van onze vrienden bruinrakkers.

Neverbeendead Religion zei

De nieuwe tune voor de weinigen die volgen.Die wordt hier niet gegeven maar wel de boodschap dat die probleemloos gezongen kan worden.
'Mentally or 'fysically' i wanna be in the new orleans zongen de red hot chili peppers.
Dat moest dan 'mentally' zijn zodat we even een paar sampletjes met lyrical aid geven uit het 'Heavy mental' album van Killah priest.Ideegevers of sampletjes die over fake mc's gaan met namen zoals The skyblasters en ons nog ééns meevoeren naar new orleans, naar de reacties op het aankomende water dat op zijn eigen manier ook relief brengt to those that were burning in heat.
So heads sing your song

Neverbeendead Religion zei

shit was non-fiction, now you in a state of non-fiction,

Een stukje tekst van Killah priest
uit het nummer na Heavy mental op Heavy mental omdat velen dat shit noemden maar dat wist u al zoals u weet dat It's over na Fake mc's kwam op dat album.

Maar dat nummer If you don't know met good ol' dirty ol' bastard is niet de nieuwe tune.Dat is natuurlijk Runfayalife van Spearhead.

Anoniem zei

27 comments nog voor het bericht koud is. De tien bijdragen van NR en andere habitués daargelaten, bewijst dat maar één ding: de 'linkse verzuring'-posts zijn afkomstig van (een) lezer(s) wiens originaliteit en geestesleven omgekeerd evenredig zijn met zijn hoeveelheid vrije tijd en behoefte aan aandacht. Mooi dat (pdw) hen die aandacht geeft, maar het heeft helaas even weinig zin als een lucifer aansteken in een zwart gat. Laat je niet meer vangen, (pdw).

Anoniem zei

@repost: 'trollende tapir' is passender. 'Onbetekenend en zelfs in het VB door een snotter als Hans Verreyt over het hoofd gesprongen schertsfiguur' dekt nog beter de lading, maar 't is een beetje lang voor een totemnaam, zeker voor Veys.

Gratts zei

Het wordt weer tijd dat we Neverbeendeadreligion toch eens leren wat het is om te sterven, lijkt me zo. Soit, bedankt voor de tip DS, vanavond trek ik met m'n vrienden eens niet naar de Oude Markt maar naar de blog van Jurgen Verstrepen. Hopelijk is de Maes-pils er niet zuur, want dan mogen ze m'n rekening verstrepen.

Anoniem zei

@Gratts: verstrepen gaat je bijdrage alleen gebruiken voor zijn typetje 'jan kritiek'. zijn radio wordt tegenwoordig grotendeels door vrijwilligers gemaakt, en met zijn blog is hij 't zelfde van plan. voor de vijf man en een paardekop die verstrepens publiek uitmaken moet je t echt niet doen: wasted talent.

Neverbeendead Religion zei

Het wordt weer tijd dat we Neverbeendeadreligion toch eens leren wat het is om te sterven, lijkt me zo.

First ya gotta load up on guns
Secondly ya gotta bring your friends
And thirdlly the fun to lose and to pretend

Neverbeendead Religion zei

Hey, wat een schrijffout.
Thirdlly.
Smells like an X-File again
Truly,i say truly
Wie schrijft er nu
Fuffin L's
Stompin devils on all 9 levels of L

Patrick zei

Never,
Wil je aub een beetje dimmen, kerel? Of ik moet je weer systematisch beginnen wissen. Bedankt. (pdw)

Anoniem zei

Stel je voor, tendinitis aan de muisvinger door het veelvuldig deleten van virtuele pollutie. Wat een hondeleven!

Neverbeendead Religion zei

Weer rijkelijk te laat but able to watch the replay pdw.
Ik kom pas terug in oktober zoals aangekondigd en niet via het internet.
Want wie hier een comment over mij zet had nog graag even op een reactie gelet.

Lode ! zei

Neverbeendead bannen, wie stemt er (net als ik) voor?

asskicker zei

"Ik kom pas terug in oktober zoals aangekondigd en niet via het internet."

Eeeeuuuhh, krijgt er hier nog iemand een ongemakkelijk gevoel bij de laatste post van neverbeendead?

Een Carles Manson scenario schiet hier door mijn gedachten.

Koop maar een gemene hond PDW!

Neverbeendead Religion zei

Een heavy mental ipv een heavy fysical one as i won't be around fysically.Naturally.

Pieterjan zei

@ Patrick: DOEN!

@ de rest: We kunnen NR misschien eens gaan spammen... Of ben ik nu te kinderachtig bezig?

Anoniem zei

Het ware mijns inziens efficiënter om de zeikers op dit blog gewoon te wissen. Niets is voor hen frustrerender dan veel moeite te doen om een en ander bijeen te schrijven en dat van de weeromstuit te zien verdwijnen. Go for it, pdw, stop geen nutteloze energie in het tegenspreken van die sukkels die er alleen maar op uit zijn om wat van je kostbare tijd af te pakken! Zet er voor mijn part een brede grijns bij, of een paar keer "LOL", da's iets wat ze begrijpen.

Anoniem zei

Om het gezellig (nou ja) te houden: niet alleen Fats is nog onder ons, ook de goede dokter John, né Mac Rebbenac, heeft Katrina en de calamiteiten in haar kielzog overleefd. Hij spreekt over de vernietiging van zijn stad op deze site.

In een andere uithoek van het net las ik de vraag: "Was Katrina intelligent design?" Steek dàt maar in je raap en laat hem stoven, Maria Van Der Hoeven.

Leuke naam overigens, Maria Van Der Hoeven. De voornaam verwijst naar de maagdelijke moeder van de Verlosser, maar welke bijbelfiguur, behalve de ezels waarop eerst Maria en later Jezus hun lot tegemoet hobbelden, heeft hoeven? Yep, onze vriend de Gehoornde. Je zou van minder Darwin gaan afzweren, met zo'n pedigree.

Neverbeendead Religion zei

De gehoornde houdt dan ook veel meer van omnichronologische darwin ipv traditionele chronologie.
In de laatste is de meerderheid dan ook zeer vergeetachtig.Ook darwin unaware chronos puts fire after atmos.
Want de al vergeten intro
die ik op deze log had gezet a while ago staat daar niet voor niets achter oa dit en dat

Stond op comment 12

A ja, dat was die clip toen.
De ondertussen inactieve links=?

Anoniem zei

Omdat ik geen zin heb om 43 comments helemaal door te lezen: heeft die jongen met die uitgehongerde rat die zo half uit z'n reet steekt al uitgelegd wat 'oprukkende linkse verzuring' met een hekel aan levende standbeelden, middelbare mannen met achterstevoren gedragen petjes en mannen met weinig camouflerende camouflagebroeken te maken heeft?

Anoniem zei

Yo Max, heb ook geen zin om die comments door te lezen op zoek naar een naald in een hooiberg, in casu een gefundeerd antwoord van de poster die blijkbaar verslaafd is aan zure haring, die even rauw en grijs-inspiratieloos is als zijn gevoelsleven.
Maar ik vrees dat het zinloos zal zijn op die comment te wachten (laat staan er naar uit te kijken!). Die uitgehongerde rat in zijn rectum werd, gelokt door een in de dikke darm aankomend en naar haring ruikend strontbombardement, flink vraatzuchtig, en heeft waarschijnlijk zijn behuizer van binnenuit helemaal opgevreten. En daarna eens flink geboerd om zijn maag te keren.

Anoniem zei

Echt kostelijk,die bende linkse fascisten.
Oeps,ik ben 'verzuurde' vergeten.LOL!

asskicker zei

Hey kalf,

Kan je eens een fotootje opsturen van je kop? Het is voor een klein frenologisch onderzoekje. Als sociaal-darwinist zal je daar wel geen probleem mee hebben zeker? Als goed specimen kan je zelfs in mijn hall of fame terechtkomen!

Alvast bedankt!

Anoniem zei

"Dat ze zelf het mikpunt zijn van spot vind ik alvast gigantisch grappig" schrijft iemand hier over (pdw). Los van het majestatisch meervoud, begrijp ik ook niet wat er nu precies spottend is aan ad nauseam herhaald getrol over 'linkse verzuring', of aan veelbetekenend bedoelde, maar zelfs na veertig Chomskyaanse tekstanalyses geen enkele inhoud prijsgevende tekstflarden over slagroom en linten. Misschien had ik er Freud bij moeten halen. In elk geval, voor de auteurs van deze fijne stukjes:

ironie: het uiten van gedachten, meningen en mededelingen op zo'n manier dat duidelijk is dat het te verstaan gegevene niet in al zijn aspecten ernstig moet worden genomen; inkleding van de gedachte waarbij men het tegendeel zegt van wat men te verstaan wil geven, met name een schamper, spottend prijzen van hetgeen men wezenlijk afkeurt;

spotten: zich met belachelijk makende of oneerbiedige scherts uiten over iets, de draak steken met;

sarcasme: bittere, bijtende spot;

Zo. Wie van bovenstaande definities iets terugvindt in het gezaag over linkse verzuring of het loos gewauwel over appendices, linten en slagroom, mag de leerstoel van Magda Devos hebben.