woensdag, november 16, 2005

Bastards!

Net nu ik al weken geen tijd vind om me ermee bezig te houden, krijg ik van Clickx te horen dat voor dit weblog kan gestemd worden als Weblog van het Jaar 2005. Bastards!

21 opmerkingen:

Vanmol zei

We kunnen dan op mekaar stemmen ;-)

Pieterjan zei

Wil dat zeggen dat we nog een sinterklaas-, kerst- en eindejaars- post mogen verwachten?

Matador Mati zei

Go, PDW, go !

Anoniem zei

pdw for president!

Anoniem zei

Stemmen? Ambiorix? Site? Slaat de verkiezingskoorts toe in de donkere krochten van Gent?

Anoniem zei

Die wereld van ons gaat nog eens ten onder aan al dat gestem. Bezweken aan een overdosis democratie.

Anoniem zei

Laten we de actie boycotten en niet stemmen. Dat zal hen leren!

Huug zei

Dikke pech maat, de uitsalg is al bekend. IK ben de site van het jaar ! Ha! En de grootste Belg ook.

Anoniem zei

Ach, al dat zotte gestem, (pdw) is buiten categorie, net zoals Deng. Wat rest er ons nog aan satire in dit makke kakland? Humo is al jaren dépassé en Brusselmans een zichzelf in de staart bijtende geldwolf. Opgepast voor den Dolf.

Anoniem zei

Dolf wie? Dolf Brouwers? Dolf Jansen? Dolf Catrysse uit 'De geruchten'? Dolf Ijn?

Anoniem zei

De Bastards hebben me weeral schandelijk vergeten, net nu ik fotos kak aan de lopende band

Anoniem zei

En dan nog de pretentie hebben om weblog van het jaar te willen worden.Kan er iemand die man tegen zichzelf beschermen?

Anoniem zei

Voor den anonymus: wel jong, den Dolf dat is onze buurman, die was 21ste op het WK boothengelen op zee. Wat dat voorstelt, weet ik ook niet. Wel ondervind ik tgv homerische burenruzies dat die pipo geen geluidje gerucht kan tolereren als hij in zijn tuin "droogoefent" (geen grapje). Voor het minste zuchtje wind scheld hij ons de huid vol. Wij zijn vuil "Italiaanders" die in den oorlog fout waren en ze hadden ons moeten laten creperen in de mijnen en ons moeder is een macaronihoer enzoverder enzovoort. Dolf Tyteca, zeg maar den Hysterica.

Anoniem zei

@Marlon Vanco: bedankt.
Boothengelen op zee is best ruig.
Eenentwintigste is geen podiumplaats he, niet moeilijk dat die mens veel wil oefenen. Alleen zijn eisen snap ik niet goed. Op zee is het bij mijn weten zelden (wind-)stil. Maar goed, hij is dus genoteerd als kandidaat-Grootste Belg (in de disciplines boothengelvissen en neuten).

Anoniem zei

Grootste Belg, ergste Belg, weblog van t jaar... Al dat gestem. En dan bespeel ik nog niet eens een muziekinstrument. Which reminds me: wat hebben drummers met televisie? Ben Crabbé, Bart Peeters, (pdw).

'Hoe weet je of er een drummer aan je deur klopt?' - 'Als het geklop achtereenvolgens vertraagt en versnelt'.

bigstickle zei

Tis da,

al da gestem is nie goe voor de mensen

Hou jullie bezig beter met Jos Ghysen te zoeken op deze site

http://joswaserbij.blogspot.com/

jullie kunnen er ook meer leren over Ghysologie, ... of de studie naar de echte leeftijd van Jos Ghysen

Greetz

Anoniem zei

noblesse oblige dude!
updaten dude!
Lord CMS
http://blog.jeronimo-online.be

Anoniem zei

komaan (pdw)-jongen, schrijven man, zit ge weer achter de vrouwen aan, er zijn zo van die geruchten dat ge schuins marsjeert, uw goed seksrecht, maar wij zitten op onze pikante honger, doe ons een Dengske

marlon (wordt misnoegd)

Anoniem zei

twas den dezen hierboven, mijn dagje niet vandaag, bloednerveus geworden bij vandamme bart, zulk een mekkermuil, haatmail gekregen, wel veel geluk in de liefde, tja.

Anoniem zei

We hebben wat gemist, hier in België: in Nederland gaan alle dierenbeschermingsregisters open om de dader van de moord op een mus te kunnen berechten!

Nu ja, wij Belgen moeten niet onder doen, die kakkers van GAIA zitten al jaren de oren van ons hoofd te zeuren over een paar goudvissen - de ene keer in een bokaal in Thuis, de andere keer in de warme strot van Decroo.

Over idioten gesproken, ik zou maar wat graag de injectienaald hanteren om die Engelsman die stelt dat hij genezen is van AIDS, nog eens in te spuiten met HIV. Immers, wie genezen is van een virus, die is daar voor altijd van genezen, niet? Dan moet die kerel een herinfectie dus makkelijk overleven, niet? Hoho, ik ben heel nieuwsgierig of die man zò ver durft te gaan...

Anoniem zei

@Schuppe

Ik haast me om je over de ganse lijn gelijk te geven. Heb jij ook een lijstje met de dokters van wacht klaarliggen? Doe ik altijd, heel handig. Zelf kreeg ik die tip van Michel VDB, nadat ik eens (verbaal) op hem had ingeramd en vice-versa. Laten inspuiten, zoals je zelf aangeeft, kan uiteraard ten alle tijde. Sport is ook gezond, veel groenten met fruit eten én seksuele onthouding uiteraard (virussen!). Sterkte.