dinsdag, januari 10, 2006

Hoax...


Via Zattevrienden.be nog maar eens op een bewijs gevallen van de stelling: geloof vooral niet alles wat in de krant staat. Muis neemt wraak en zet huis in vuur en vlam? Klinkt geestig, très Tom & Jerry, maar de waarheid is enigszins anders.

45 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

I gotta get my prank on

Anoniem zei

da's een beenharde, bere-nbdr, hak ze man, de tijd kan verder om en om, wij muizen er vanonder, doe jij je danig maar, jij bekt ons langs achter, flapperdeflap.

Neverbeendead Religion zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Patrick zei

Ik zeg het nog 1 keer Neverbeendead: STOP MET MIJN BLOG COMMENTS TE MISBRUIKEN ALS JE EIGEN PSYCHEDELISCH DAGBOEK.

Neverbeendead Religion zei

Psychedelisch misbruik past beter in een context die stelt dat juiste berichtgeving uit een tweede versie van berichtgeving kan gehaald worden. Dat kon je dan onlangs al uit de eerste versie van alle mijnwerkers zitten veilig halen. Bij een biosfeer is dat dan alle schijnwerkers zitten veilig.

Anoniem zei

@Paus (Patrick), eerwaarde, geef toe, die nbdr-jongen kan toch een kloefie schrijven, of ie gek is-is niet relevant. Wat doe je dan in Deng met Heer Borst, noch gekkig, noch kunnende schrijven, wel vragende partij voor beide, laat ons die man worst wezen, geef ons het geniale zotselvoer van de nbdr-beer (van beregoed)

Neverbeendead Religion zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Patrick zei

Neem een pauze jongens. Neem vooral een pauze. Of werk aan de eigen blog. Is dàt geen goed idee? Now, on your bikes.

Anoniem zei

Hehe,nu beginnen ze ook al onder elkaar te verzuren.

Anoniem zei

Beste pdw,

Onderstaande link kan u misschien verder helpen bij het beheer van de comments:

http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=1220&query=spam&topic=0&type=f

Patrick zei

Bedankt voor de tip. Misschien moet ik dat ooit wel beginnen gebruiken. Maar voorlopig reken ik nog altijd op weldenkendheid. En ik ga er van uit dat de meeste mensen manieren hebben.
En die klunzig geschreven commentaren van de Belangfans vind ik heel geestig en wil ik vooral niet tegenhouden.
Ik wis enkel hardnekkige en blatante onzin die nergens over gaat en die niet alleen op mijn zenuwen maar ook op die van andere bezoekers begint te werken.

Anoniem zei

Beste pdw,

Wis alsjeblieft nooit de posts van de VB'ers. Die bevestigen nl dat jij, ik en hopelijk nog vele anderen nog steeds tot de rationelen behoren en dus ook dat mijn hoofd nog steeds niet in mijn reet zit.

Tis die kloterij van nbdr en vanco die op mijn zenuwen werkt, daar kunt ge zelfs nie mee lachen.

Neverbeendead Religion zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Mss kunnen de werkloze Vanco en het scholiertje Nbdr een blog delen en daar tegen elkander opleuteren. Als blog administrator suggereer ik Tanguy.

Anoniem zei

@alle anonieme smossen: seg gastjes, toon eens jullie ware bakkes, ik dacht dat dit een open forum was waar we zonder maskers vrij van ons vranke gat konden geven, ik was nog zo naïef om te geloven dat (pdw) zelf onder het mombakkes van "nbdr" (sorry benny) de boel zat op te animeren, quod non quoi, maar niettemin is den nbdr het enige taalgetalenteerde genie op deze plek, sorry Max (jij bent een verdienstelijke Humoïde)en wat betreft de VB-inbreng: awel ja geef ze maar een polderforum en peinst alors très hautain dat jullie de rationele juistdenkers zijn, ach arme jongens, kruip toch uit dat defensief gekeutel en maak zelf wat kunst, zo kunt ge foute werelden veranderen, niet met jullie smossig vermeende groot gelijk, ik mot die rechtse rotzooi ook niet, maar ben ik links en ben ik beter en waar steek ik mijn nek uit? in mijn teksten (dacht ik), niet in het gejoel met de neo-correcten, zie de Pfeijffer in de recente Deng (hemeltje toch), een 2de minpunt (Hollands!) in het blad, godverdomme ik ben niet boos, gewoon ontgoocheld in alle laffe gozers die achter een goeroe aanlopen, wil hij (pdw) dat dan echt wel zijn?
volstaat "paus der webloggers" somtijds niet? in de ban slaan kan hij mij, dat is zijn prerogatief, met die guillotine zoals hoger gesuggereerd, tja, de gustibus...

Anoniem zei

Beste Marlon,

u wenst met namen te discussiëren?

Welnu, hierboven vindt u die naam en ik kan alleen maar zeggen dat zowel u als nbdr dit forum gebruiken om volslagen nonsens te posten op een blog die genoeg populariteit geniet om jullie enorme mediageile libido en zelfingenomenheid te kunnen laven.

Als ik pdw zijn site doorsurf moet ik telkens van tussen jullie nonsens de replieken halen die een bijdrage leveren aan deze blog.

Het interesseert me trouwens veel meer wat Tanguy Veys of Jurgen Verstrepen te vertellen hebben over hoe ze het wereldrecord "muurstaren, luisterend naar muziek van Wim Mertens", proberen verbreken hebben dan wat u én nbdr de laatste 10 jaar hebben meegemaakt.

U weet best dat pdw onder zijn eigen duiven zou schieten moest hij een té sterke censuur opleggen, het is namelijk dat soort van gedrag waar hij zich zo openlijk tegen verzet, waarvoor dank. U zorgt er voor dat dergelijke zaken uiteindelijk de enige oplossing zijn. Weet u wat? 't is toch Jurgen Verstrepen die vrije meningsuiting zo hoog in het vaandel draagt...? Wel beschouw uzelf als een martelaar tegen extreem rechts en test eens hoelang het duurt voor die man u het zwijgen oplegt. Menig weblog heeft u gebannen en ik kan ze geen ongelijk geven. Doe mij een groot plezier en laat Verstrepen zijn publiek meegenieten van de avonturen van neverbeenvanco

Wat zegt u? Het internet is van iedereen? Waarom laat u het dan niet aan iedereen in plaatst van het voortdurend over uzelf te hebben en deze blog langzaam maar zeker te doen stikken in uw spuierijen.

Maak mij gelukkig en neem een lange en welverdiende pauze, zoek werk of zo... hou u eens met iets anders bezig, 't zal deugd doen, dat garandeer ik je.

Met vriendelijke groet,

Piet De Vriendt

Anoniem zei

Sorry Pietje Pienter, ik kan me vergist hebben, maar ik meende dat dit een vrij subversief blog was, in het verlengde van de Deng-satire. U interpreteert deze stek eerder als een politiek forum (uw bizarre interesse voor die Jurgen Verstrepen, tjonge toch).Trouwens, hoe komt het dat ik uw naam pas nu noteer, terwijl u me zelf zo goed meent te doorgronden. Inderdaad, ik durf mijn kwek wel on-anomiem opentrekken, maar bent u dan één van die nobele incognito's? Ieder zijn stijl hé maat. Ik ga alleen ondergronds als ze me openlijk het zwijgen opleggen. Een beetje oorlog moet kunnen, vraag maar na bij Humo's Open Venster-man: telkens onderuit die muilentrekker.
Sans rancune, kerel, excuses voor het aangedane leed, maar geef toe: die "nbdr" kan een potje schrijven hé, nogmaals: de indirecte manier om de dingen op hun kop te zetten en de wereld te alterneren. Oh ja, ik ben weggebliksemd bij "Dominiek en "Vandamme", twee egotrippers met een makke kudde applausvee achter hun banale blogkont ("samen sterk" is de lijfspreuk van alle lafaards ter wereld). Tot schrijfs, met open vizier!

Anoniem zei

neverbeendead religion is vast een genie, maar 'taalgetalenteerd' is hij niet. Een stroom van grammaticaal verbonden semantische eenheden zonder inhoud of onderling verband spuien wijst op een beheersing van de Nederlandse spraakkunst, maar meer ook niet. Het woord 'taalgetalenteerd' is op zich al een draak met een adem, stinkender dan de sokken van de laatste actievoerder die door de politie na vier weken uit een Limburgs bos wordt gesleurd. Dan liever een humoïde of tenminste iemand die zich aan het klassieke schrijversmotto 'zeg meer met minder' weet te houden.

Anoniem zei

@Marlon

Waarom het komt dat u mijn naam nu pas noteer? Omdat ik, in tegenstelling tot u en nbdr, deze website niet opeis voor mijn gezever.

Waarom ik u zo goed ken? Tja, je vraagt er wel een beetje om he? Van zodra er ergens een website is waar je een berichtje kan nalaten begin je als een gek teksten te spuwen. En als jij vindt dat nbdr kan schrijven, in welke taal dat ook mag zijn, dan is dat uw mening... maar blijkbaar ben je te kortzichtig om eens na te denken of dat de bron van al die negatieve kritiek die jij krijgt niet bij u ligt...

By the way, als je achter mijn naam vroeg om er zo een simpele aliteratie mee te maken dan ben je nog een klein kind ook... zelfrelativering moet kunnen, denk je? Wel begin dan maar eens bij jezelf.

Anoniem zei

En ik die dacht dat ik hier reacties op hoaxen in de media zou vinden...

Sta mij toe om effe de draak te steken met de reuzentaart die Gaia aan Makro geschonken heeft, met als boodschap "Makro, bedankt voor het dierenwelzijn."

"Kippen die buiten in de vrije natuur rond lopen, wat is er gezonder?" zou een mens denken. Wel, die vraag moet je deze dagen eens aan de Turken gaan stellen! De tewerkstelling in de kippensector ligt momenteel gewoon plat. Geef toe: zou u nog zo'n buitenkip lusten?

Meer nog, lust u ònze buitenkippen nog, na al die herhaaldelijke nieuwsberichten over dioxine en pcb bij scharreleieren? Ik vraag me af, wat is daar eigenlijk zo gezond aan, aan die natuurlijke eieren?

Die taart van Gaia, ik zou ze voor geen geld van de wereld willen opeten, zeker weten!

Anoniem zei

Over het milieu en aanverwante zaken gesproken... hoorde ik gisteren toch dat men heeft ontdekt dat bomen methaan uitstoten, een stofje dat medeverantwoordelijk is voor het broeikaseffect. Dat hou je toch niet voor mogelijk? Bomen. Blijken mee te werken aan hun eigen ondergang. Het lijken wel Marokkanen die op het Vlaams Belang stemmen.

Anoniem zei

Hé Max, waarom zouden domme bomen verschillen van populieren mensen, zie jij hier een bio-ethische reden? Btw, mijn maghrebijnse poetsvrouw (lekker stuk) stemt VB, een proteststem tegen het crapuul van eigen soort, "la merde" (haar eigen idioom). Na het kuisen slaan wij graag een balletje filosofie, dan wordt ze vrij frivool, wel steeds met sluiertje aan, meer is het niet, tot hier mijn bijdrage. Af en toe een potje politiek moet losjes kunnen, nu weer blogjes rammen.

Anoniem zei

Voedselveiligheid is erg eenvoudig. Je mag alles eten wat jou niet eerst opeet.

Neverbeendead Religion zei

Het vlaams belang weet al op voorhand dat hun geld niet meer op de rekening gezet zal worden.
Dan gaan we nog eens terug naar een oude post.
Pdw spreekt kom mor ip op studio brussel ivm het vlaams belang. Dat nummer van 't hof van commerce met het verdict van god in de tekst.
Zo was hier lang geleden dan ook al geschreven dat pdw in was na die are you in or out vraag.
En zo vormen al die links tesamen hier natuurlijk het begin van round 2.

Anoniem zei

Vanavond Herman Finkers op NL3!

Anoniem zei

@nbdr: dag benny, hoe gaat het in je hoofd jongen? genereer die gelei, je moet daarom niet beginnen hannessen met (pdw), het gerucht loopt dat die jouw om een vrouw enzo, hou dat buiten de politiek, dat kruipt immers overal op en rap terug af, so what?

Neverbeendead Religion zei

De nieuwe miami vice film geeft Michael Mann de kans om vanuit een ander standpunt een gekende serie weer te geven.
En mijn links blijven nog even bij de oude serie, another round 2 sample, ook uit dat belgische 8ties hitje drop the deal van code 61.

Anoniem zei

Begrijp ik nu dat Nooitdoodgeweest ruzie heeft met (pdw) om een vrouw en dat ie daarom hier de reageerpanelen loopt vol te plempen met woordendiarree? Het moet verdomme niet gekker worden. Mij te persoonlijk allemaal. Laat ons hopen dat ik het allemaal weer eens verkeerd begrepen heb.

Anoniem zei

Hey Max,
Ik vrees inderdaad dat je het allemaal verkeerd hebt begrepen. Ik wil gewoon geen zinloos, niet-geestig en af en toe behoorlijk op de zenuwen werkend gemekker in mijn comments. Zoals ik al twéé keer heb aangegeven.

Anoniem zei

Zo zie je dan toch maar weer hoe gemakkelijk dat ontstaat, zo'n hoax.

bigstickle zei

@pdw

Ik heb u bezig gehoord in Brussel Midi. Ik heb er van genoten, maar ik vond wel dat er te veel muziek gedraaid werd en te weinig gesproken. Ik weet niet of ik de enige was???

Compleet even buiten categorie... eergisteren (zondag 15jan) was het nog +2 graden hier in Oulu (Finland) ... vrijdag (20 jan) zal het hier -30 zijn. Een val van 32 graden dus.

Weten jullie wat er gebeurd als je een slak bestrooit met zout? ... wel ik vrees dat de komende dagen mijn scrotum de slak zal zijn en mother nature het zout zal spelen.

Bij deze vrees ik dus voor mijn "glockenspiel" (zoals pdw dat verwoordt) ... hebben jullie soms tips die mijn kindergeld in de toekomst verzekeren? Ik heb een lief hier, maar die kan ik, tijdens de kantooruren, niet onopgemerkt onder mijn bureau verbergen.

Alvast vriendelijk bedankt, ...

Mocht het toch fataal aflopen, kan iemand me aan het telefoonnummer van Johan Persyn helpen? We can share our grief...

Anoniem zei

Anti-vries. Helpt bij mij in ieder geval.

asskicker zei

Yo sarjarunkkaaja,

die vrieslulfixatie van jou begint serieus tegen te steken man. Face it kèrel: het is NIET de kou, je hebt gewoon een kleine lul.

Als je speciaal naar scandinavië verhuist om toch tenminste één excuus te hebben voor je micropenis, dan is het te ver gekomen, sarjarunkkaaja. Je mag jezelf niet zo laten gaan man. Het is toch maar een lul? Kom nu toch naar huis, je familie mist je en aanvaardt je just the way you are. Micropenis of niet.

sarjarunkkaaja, come home!

bigstickle zei

Beste asskicker,

dank je voor je bezorgdheid, maar ik kan u verzekeren dat het niet omwille van de micropenis is dat ik naar Finland verhuisd ben. Ik neem hier geregeld sauna's en heb tot mijn grote vreugde mogen vaststellen dat ik vele lotgenoten heb...de markt voor roestbestendige pincetten is enorm hier.

By the way, zak in het Fins is trouwens "pussi" ... uitspreken als "pussy" ... als je dus uw saunacollega's wil feleciteren met hun gereedschap kan je dat als volgt doen: "that's one hairy pussy you have their " ... soit... tis maar dat get weet

bigstickle zei

.... "there" moet het dus zijn....

Anoniem zei

dag sarja, hallo max, ja het loopt hier de laatste tijd een beetje uit de hand sinds benny (nbdr) zieker is geworden, nochtans zijn commentaren blijven très splendide, helaas vaak naast de kwestie, van politiek heeft hij bijvoorbeeld geen kaas gegeten en dan nog al die wansmakelijke vrouwenaffaires, dat dient hier toch niet uitgewisseld te worden, daarin geef ik (pdw) dik gelijk, al heeft hij ook boter op zijn hoofd nietwaar, maar wie niet?

Patrick zei

Boter op mijn hoofd? Inzake wansmakelijke vrouwenaffaires? Que?Better stay away from the brown acid vanco...

Anoniem zei

dag Paus, verschoning en berouw, ik zit de rit uit tot aan mijn enkels in de witte stuifsneeuw, dat geeft dat zweverige, dat je ne sais quoi, etcetera, maar onze hoornige bennyvriend (nbdr) staat buiten overspel, alsjeblief

Neverbeendead Religion zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Als de mensheid het kalf niet meer in het koren kan laten schijten, niet meer inziet dat met een tuinslang je douchecabine schoonspuiten onzin is omdat het water nooit bestaan heeft voordat ik zijn chemische formule uit het blote hoofd kon, dient men de bloemkool te masseren, tweemaal daags en op 78 toeren (sample: "hele grote bloemkolen" door A. Van Duin). (zucht)

Anoniem zei

Benny noemt zich nu soms Bart, maar da's vanwege zijn ziekte, hij is vaak in de war en ziet ze vliegen, maar zijn stijl blijft gelukkig geniaal, beterschap jongen.

Neverbeendead Religion zei

Vandaag uitzonderlijk geen geniale tekst van neverbeendead religion omdat the stones hun nieuwe clip nog steeds op het net staat. Klik niet op video maar scroll nog wat naar beneden naar video stream.
And da rain fall down.

Neverbeendead Religion zei

Zo heeft pdw een similar nummer from way back klaar voor de leider van de groep die hij steevast poldernazis noemt in round 2.
En round one was een groepje dat een hitje scoorde in belgie met nummer from way back in zaire.

Anoniem zei

Kan je gek worden van te veel te bloggen? Ik hoorde vorig weekend het verhaal van Buddy Bolden die z'n hersens kapotblies op z'n trompet - de man speelde blijkbaar veel te veel en veel te hard. Ik moest spontaan aan nbdr denken waarvan ik vermoed dat hij nog amper de buitenlucht ziet...

Anoniem zei

@stakkerwanne: benny is ziek man, dat weet je nu toch, ik ben bij hem geweest, om den Deng voor te lezen, dat vond hij fijn, een goeie raad: nooit het woord "humo" uitspreken in zijn bijzijn, ook niet om te lachen, bv "hihi de ha van humo", niet doen, benny is hypersensitief, zijn zenuwen zijn verslingerd, zijn kop is echter nog altijd geniaal, zie zijn knots gekke taal.