vrijdag, januari 20, 2006

'Wittenond' gehackt

De website www.wittenond.be , de Vlaamse tegenhanger van de Hollandse comedysite www.zwartekat.nl blijkt te zijn gehackt door ene 'PowerCobra'. Blijkbaar vindt iemand dat er aan het verspreiden van comedy-nieuws dringend een eind moet komen. Huh?
UPDATE: Site is sinds vandaag - zondag - weer normaal

24 opmerkingen:

Anoniem zei

Ie is alleszins niet aan z'n proefstuk toe :
http://www.zone-h.org/en/defacements/filter/filter_defacer=PowerCobra/

Een willekeurige aanval dus, hoogstwaarschijnlijk.

Neverbeendead Religion zei

De meeste stand up comedy fans zijn meer te vinden voor de nederlandse want zo zeggen ze: die zijn verstandelijk veel stimulerender. Een grap hoeft niet voor de hand te liggen, je mag er al eens lang over moeten nadenken vooraleer je de clou begrepen hebt.
Het volgende voorbeeld is van vlaamse makelij en een dagje zal niet volstaan.
Twee mirakeltjes, tot leven komen vanuit het niets en sterven of terug niets worden.
Hoe zit het met de andere mirakels? Met de volledige groep? Hoe functioneert elk mirakel vanuit de totale groep bekeken?
Waar je niets van afweet, moet je over zwijgen.
Zoals bij de nederlandse woordjes vanuit de totale groep van nederlandse woordjes bekeken.
Dat is goed bekeken.

Neverbeendead Religion zei

Na deze genialiteit zouden we onszelf niet zijn als we er niet een sample aan toevoegden.
Daarvoor gaan we nog eens back in time en down under.
Men herinnert zich nog de tekst and how it sounded.

There's a faction too much friction
Yeah

Neverbeendead Religion zei

En na deze ongenialiteit zouden we onszelf niet zijn als we er niet aan toevoegden: we hadden bijna there's a faction too much fiction geschreven.

De originele tekst:
There's a fraction too much friction
Yeah

Neverbeendead Religion zei

Na al deze genialiteit en ondanks al deze genialiteit is het toch nog steeds jezus zelf die de naam van da mastersampler draagt.

Neverbeendead Religion zei

De weetjes voor de willeweetjes:
De stem komt uit 'het verloren paradijs' van canvas en de muziek uit de soundtrack van 'requiem for a dream', da hope ouverture aka da cope ouverture.

Anoniem zei

Wel wel wel, dat we dat nog mogen meemaken: Ray Davies (van The Kinks) is geschokt door het taalgebruik van de Britse koningin Elisabeth!

Anoniem zei

Dag Stakkewanne said, in welke mate heeft jouw repliek betrekking op de items van Benny (nbdr)? er ontgaat mij iets, maar wat? (den Ray Davies is toch een ouwe zaag, die Queen een doorgezakte taart)

Neverbeendead Religion zei

Dj fuctup wist me net vertellen dat ze bij hem in café in den unstability da mastersampler volledig spelen en ook zelf remixen.
En dan nog een oud weetje.

Anoniem zei

deng is dood; ook links-anarchisten en humorliefhebbers zijn zeer blij! wat pdw aanraakt verandert immers in stront. alleen nog radio en tv? mijn toestellen staan sinds vanmorgen op de stoep hoor

Anoniem zei

@pdwsuckt: "maandag braakdag" was gisteren, beste man, vandaag zijn we dinsdag, de zon schijnt hard en helder, hopelijk ook voor da Deng, als er je een nuance ontgaat: lees dees blog bijvoorbeeld, ajuus zure ajuin.

Neverbeendead Religion zei

Alle media zal afstand nemen van zijn eigen superzone.
Want the media adapts to the superunknown.
Maar op aarde zoals in de hemel geeft de volgende vergelijking:
Adaptation to the superunknown = adaptation to the superknown.
En die zet ze terug in hun superzone.
Verdwijnen? Zeker niet.
En saai? Ook zeker niet.
Bina Burner zingt nogmaals haar nummer op de redactie van Deng.
En de tekst kan je nog steeds terug vinden in comment 18.

Neverbeendead Religion zei

De vorige paus was tegen het condoom. Het westen zal zijn fout inzien in afrika en een nieuw plan uitwerken. Aangezien een groot deel van de plaatselijke mannelijke bevolking altijd de voorlichting negeert in de herhalingspolitiek van voorlichting, zal men de plaatselijke vrouwelijke bevolking steriliseren zoals het westen hier toepast op de dieren van negering.
Dat is ondertussen een pijnloze operatie geworden die geen verdere schadelijke gevolgen heeft voor de persoon in kwestie. Het continent zal nog een laatste generatie van het goede doel afhangen en niet uitsterven want het blijft vertegenwoordigd in de rest van de wereld.
Want men kent het westen. De westerse wereld moet altijd drastische maatregelen nemen in een andere wereld vooraleer de common logic van de eigen wereld daar van toepassing is. Ik ga ondertussen nog ééns naar darkness van rage against the machine luisteren dat uit de soundtrack van the crow komt. Die zit ook in da resurrection bizniz.

dandy davy zei

Beste (pdw)ik ben ook stand-upper en las op de site van de wittenond dat je ook als niet-bekende stand-upper eventueel kan meedoen aan Comedy casino door eerst een videotape op te sturen, als die gesmaakt wordt natuurlijk...kan je mij het adres geven waar ik die cassette moet opsturen. En als het goed bevonden wordt, in welke reeks zal ik terecht komen, tweede/derde?
groeten dandy davy

Anoniem zei

Intrigerende naam, Dandy Davy, zeker voor een stand-upper. Klinkt toch alsof u het over handtasjes en borsthaar harsen gaat hebben. En over uitgelubberde endeldarmpjes. Ik zeg maar wat.

Neverbeendead Religion zei

Ondertussen heeft de 'automatische' code voor de jpg extensies in de adresbalk da nine 'g'e 'z'et in 't'wo-ud.
W817, dat is drastisch.

Some do da knowledge, some do da math (X-files - House of pain)

Neverbeendead Religion zei

Het komt allemaal nog steeds van de originele foto.
Daarom hier even het originele franse politieseriemuziekje van starsky & hutch, in da 9ties omgezet naar Kurtsky et Hutch zoals al vermeld in comment 6.

I remember (Coolio)
met Remember New Zoo Review, and Starsky and Hutch in da lyrics.
Geen sample uit die plaat hier vandaag omdat die in café in den unstability altijd tot aan het einde gespeeld wordt.

Anoniem zei

Het gaat slecht met Deng, maar Benny (nbdr) heet zich toch maar mooi ingekocht op deze (pdw)blog.
Zijn teksten blijven schoon en ongeschonden.
Heeft het éne met het andere te maken? Alle financiële hens aan dek, de beste stuurlui uit het dal.

Neverbeendead Religion zei

Het zal nog wat wachten zijn vooraleer deze comedy bij ons gekopieerd wordt.
Een persiflage op dit hier from a while ago.
Mijn vriendin vindt het zeer grappig en zij kent ook de prequel (de browser gebruiken om neverbeendead op de pagina te searchen) al in tegenstelling tot de meesten.

Anoniem zei

En als Deng stopt, valt de muziek hier dan ook stil?
Bonjour tristesse.

Neverbeendead Religion zei

Verdwijnen? Zeker niet.Let maar op het gebruik van de sequencers.

Anoniem zei

Sorry Benny, daar had ik niet aan gedacht, gij hebt gelijk mbt die sequences. Btw, wist gij dat diene Dany Ilegems de baas was bij Deng? Ik dacht steeds (pdw) als paus, wat kan hoger: god, kom nu aub, gene zever hé.
Zou HH dat zelf toch niet beter kunnen, gij steekt hem da handje toe en zodoende verder boeren met een "neverbeendead deng". Peinst er eens over, cfr uw curatorschap ten huize Starflam. Pas si mal quoi?

Neverbeendead Religion zei

In frontlijn ging het nog ééns over de evolutietheorie en het intelligent design.
Marlon Vanco had ook aanwezig geweest ware het niet dat zijn nieuwe t-shirt met the importance of feeling important opgeschreven nog niet af was.
Dan had hij zijn uitleg over de evolutie van ook dat gevoel uitgelegd:
Het levende bewustzijn zit in een levende massa. Als je die massa samendrukt tot een massa met geen enkele lege ruimte meer in, is dat levende bewustzijn mee samengedrukt en speelt dat zich af in een massa waarin zich niets kan afspelen en ook als je die massa terug in stukjes verdeeld en de componenten terug op zijn plaats van daarvoor zet.
Het levende bewustzijn dat zich in het niets afspeelt en niets is, krijgt desondanks de juiste evolutie mee in de gevoelsbeleving, ongeacht waar dat levende bewustzijn of dat niets zich bevindt.
Daar had hij dan nog een theorie aan gekoppeld voor op de voorkant van zijn nieuwe t-shirt.

Het weetje voor de willeweetjes, de sample uit mijn vorige post:
I'm addicted (Delinquent habits)

Anoniem zei

Dandy Davy is een STAND UP COMEDIAN? Ik dacht dat hij gewoon een zeer, zeer ongetalenteerde songwriter en een ronduit miserabele gitarist was? Maar in de Kinky Star maakt dat niet veel uit, dat weten we al sinds Starfighter.. :-)

Kinky Bart