zondag, mei 07, 2006

Norman


Meer Norman op www.normanieren.be

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Pff...
Geef mij maar goeie ouwe Kama...

Anoniem zei

Exactly. Ik weet niet wiens dick die Norman suckt, maar hij is terminaal unfunny.

Anoniem zei

Bon, sta mij toe om een poging te ondernemen om de boel hier wat op te vrolijken!

Iemand zin om karaoke te zingen? Nee? Klik toch maar op deze link, en laat u verleiden door de onweerstaanbare melodie!

Wie weet geraakt u toch nog gewonnen voor het karaokezingen!

Neverbeendead Religion zei

Een fun from hell link for pulp fiction karaoke purposes.
In his mind where 2pac could see his sample intro comin first...
For art reality purposes.

Shamrockske zei

Geef mij maar je vlijmscherpe stukjes tekst.....

Neverbeendead Religion zei

Dat was straffe 2pac.
Ook de volgende intro wordt constant over het hoofd gezien.
Wouter deprez: Ik zal een dubbele tip geven. Het is een hit uit 1994 en je kan er je geschiedenis mee opfrissen. Maar binnenkort zal ik de link van de tekst geven.
Worth checkin out.

Neverbeendead Religion zei

Wouter deprez: Zoals beloofd, de tekst.
En een bonus sample uit hetzelfde album en ook de tekst.
En hier kan je nog wat quicktime clip samples bekijken.

Anoniem zei

De grappigste quote van de dag komt van Frank Van Hecke van het Vlaams Belang: "Ik denk niet dat wij mensen ophitsen of aanzetten tot vreemdelinghaat."

Neverbeendead Religion zei

De snelle profilering via flits wetenschap

Dader:Ongelovig en levenslang gevangen vanwege familie van een organisatie waar hij tegen is en waarvan hij weet dat de samenleving ze in het beste geval enkel ter discussie zet en dat geeft zijn visie op de toekomst.
Een organisatie die blijft bestaan en ook zal blijven bestaan wanneer bepaalde instanties ze ontbinden met waarheden die niet sterk genoeg zijn of zwak zijn.
Een zwakte die als sterkte moet doorgaan om zo ervoor te zorgen dat de organisatie die als de zwakke moet doorgaan door de zogezegde sterke alleen maar sterker wordt gemaakt met dan de gekende rise and fall van dat type organisaties (geen macht ter wereld die niet vroeg of laat opzij trapt uit blauw van the scene) waarin de dader dan als gekend familielid mee ten onder kan gaan terwijl hij te jong en te zwak is om de band met zijn familie te breken tijdens de rise.
De contradictie:Zijn ondergang in de fall met een groep die zo een fall als normaal beschouwt terwijl hij weet dat hij aan hun kant staat en dat was het motief uit zijn keuzes van motieven om dan achteraf een klimaat te hebben achtergelaten dat duidelijker aantoont wat er werkelijk gebeurt in de samenleving.
De dader was dus niet van plan om zijn daden te overleven als levenslang gevangene die in zijn ongeloof toch nog een uitweg heeft in het eeuwige niets waar de problemen tenminste niet aanwezig zijn en nu hij nog steeds leeft gaat hij wat verder devieren van zichzelf in zijn verklaringen.

De vtm gaat ondertussen een serie maken over zo een jongeman met als werktitel familie.
Ikzelf ga nog ééns een oude link herlezen die je ook al had kunnen opmerken in een recentere in comment 5 met de 'geschreven' link gevolgd door de mp3 speler link die deze link dan ook al liet zien in het previous posts gedeelte .

Vergeet ook die oude flits wetenschap post niet in comment 1.

En voor de geinteresseerden, de stiltskin link.

Anoniem zei

Hallo Patrick,

Toch geen last van writers block? Het is al een tijdje geleden dat je iets nieuws gepost hebt. Soit, om je inspiratie te helpen: in DS van vandaag reageert Robert Tondeleir nogal boos op jouw collum. Nu ja, een nationalist met gevoel voor humor en godbetert, zelfrelativering .... het zou een wereldprimeur zijn.

Met zweverig linkse internationale anarchistische groeten,

KDW

Anoniem zei

Ik denk dat ik het mij nog lang zal herinneren, de dag dat ik (via de radio) Jan Decleir hoorde zingen op de begrafenis van Luna.

Ik kon wel janken, en dat deed ik dan ook...