dinsdag, februari 20, 2007

CCC - outtake afl 3

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig!

Neverbeendead Religion zei

De dingen die te hoog of te laag zijn voor het niveau hier zoals dit zijn ze voor een deel elders aan het archiveren omdat het dan niet zo lang meer duurt vooraleer ze gaan beginnen te insinueren.

Ondertussen een voorproefje van iemand die naar eigen zeggen noch kan dansen noch kan zingen en met hey hey they're the monkeys and we say they monkey around beeld en sound.
Keltic & copacetic once again bound for the score
Cuz them britghetto don't loooooook like them look before

En een voorproefje van de toekomst is niet zo aangenaam voor de standuppers.
Want ftm werd zodanig geperfectioneerd dat men een man constant van nieuwe geslachtsdelen kan voorzien.
Wanneer een man zijn penis met een scheermesje in de lengte doormidden wordt gesneden en elke testikel met een notenkraker kapot geknepen wordt, kan er nadien een volledig nieuwe set aangebracht worden zodat de foltering niet meer eenmalig is.
Een voorproefje van wat men in bepaalde milieus al zeer lang kent als de trage bewustzijnsvorming van de mensen wiens eenmalige leven beter begint te dienen om de pijn-genot afspiegeling van elkaar te zijn want na het eenmalige is er geen instantie die de eenmalige pijngever eens een eenmalig leven van pijn geeft.
What does that mean.
It means there's unfinished symphaty somewhere to be seen.

Anoniem zei

Even je klep dicht NR, voor dit brekend nieuws. How do you like them apples, pdw?

Anoniem zei

Weten wat er zo leuk is aan de zoo van Olmen? Je mag er de beesten wel voeren.

Neverbeendead Religion zei

Met weer wat nieuwe archiefjes kan men zich met simpele dingen ondertussen eens naar de media richten vanwege insinuaties over diefjes.

Anoniem zei

Vandaag 13 jaar geleden ging Bill Hicks zijn kaars uit. Luister naar 'Philosphy, the best of', 'Rant in E minor' 'Dangerous', 'Arizona Bay' en kijk naar 'One Night Stand', 'Relentless' en 'Revelations' en u snapt wat we al die tijd aan moois hebben moeten missen. En haast u een beetje.

Neverbeendead Religion zei

Aan de hand van de volgende reportage ( even wachten om de speler te laten laden ) gaat pdw ondertussen nog eens een belerende column schrijven over hoe het gebrek aan bewijs dat gewelddadige computerspelen per definitie gewelddadige mensen maakt ook opgaat voor computertaferelen waarin kinderen aan sex worden onderworpen.
Een verstandelijke maar ook een gevoelsmatige column.

De titel:
Kan de mensheid taboes aan die op het rechtstreekse vlak onschadelijk zijn?