dinsdag, februari 27, 2007

Comedy Casino Cup Outtakes afl. 4

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heheh, Wim Helsen veegt de opmerking over de vrienden schuchter van zijn schouder.

Trouwens dat gebruiken van de eigen naam in een bekend nummer, heeft Hans Teeuwen dat al niet voorgedaan? (Er was trouwens ook een opmerking op het einde van de vorige aflevering die me aan Bill Hicks deed denken: "Als het niet grappig is, dan is het theater.", zoals Hicks de 'Dark little poet' was.)

Btw: Iweins houding achter de gitaar brengt griezelige Van Laet-beelden in me naarboven.

Laat me hierbij nu al verklappen dat die Filip Geubbels mijn zege heeft voor de overwinning.

Anoniem zei

@Al Keitel: Rudy Vandendaele, die in een vorig leven nog wel eens vriendschappelijk met (pdw) in de olie ging hangen, heeft in de jongste Humo trefzeker omschreven wat ik hier een maand geleden al moeizaam probeerde duidelijk te maken. Toen ondervond ik dat je ook bij (pdw) voor te vroeg gelijk hebben niks koopt. Misschien vergeet hij (rv)'s mening minder snel.

Patrick zei

Ach Anonymous,
Rudy en ik zijn een paar dagen geleden nog in de olie gaan hangen. Onze vriendschap - die al 25 jaar duurt - heeft niets te maken met ons werk. Rudy schrijft wat hij wil, ik doe waar ik zin in heb. Dat hij Sterren Op De Dansvloer een driesterren-recensie geeft en voor de kandidaten van de CCC plots heel streng is vergeef ik hem graag :-)

DVLMN zei

volledig off topic en tegelijk ook weer niet.
Ik kijk er naar uit om Liv weer op de buis te zien.
Maar goed, er zijn er ongetwijfeld nog.