maandag, juni 23, 2008

RIP George Carlin

George Carlin is op 71-jarige leeftijd aan een hartstilstand bezweken. +?*%!°!!!7 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Er zijn zo van die stand up comedians die in plaats van erop te staan om te eindigen met een uitgesproken punchline er op staan om te eindigen met een uitgesproken flatline.
Het slappe spul is niet onbekend voor wie het kent.
Het sterke spul is ook niet onbekend voor wie het kent.
Toen the everlast zijn eigen hartstilstand in the nineties eens had gechekt, wist hij al dat hij met zijn house of pain members in een andere band het wat ging hebben over het sterke spul want het huis is always in full effect.

Unknown zei

Moge Joe Pesci hem genadig zijn.

Anoniem zei

Gruwelijk onverwacht en op een moment dat hij het hardst nodig is. Er breken heerlijk kritiekloze dagen aan voor de volgevreten industriëlen en de stompkijkende massa.

Anoniem zei

Give me Jackie Mason or even Sarah
"The Jewish Bitch" Silverman anyday,anytime and anywhere.

For those who like good sitcoms, may I suggest "The Big bang Theory".
Created, written and produced by
Chuck "vanity cards" Lorre.
First season just finished on
Channel4 (More4)

I have seen the legendary "Never Mind the Buzzcocks" with Amy Weinhaus about 3 times these past weeks on DAVE (Formerly known as UKTVGold2
That is if you have a "Sky+ satellite tv" subscription

Brussels, Belgium

Unknown zei

Jackie Mason doet tegenwoordig nog maar weinig meer dan touren en teren op zijn oude naam en faam, en de huid vol schelden van iedereen in wie hij een 'liberal' vermoedt. Tirades kunnen leuk zijn als ze originele observaties, verrassende vormen, zelfspot, diepgang of grappige punch lines bevatten, zoals bij Carlin, Seinfeld, Hicks, Rock, Stewart... Dat heeft Mason allemaal niet. Zelfs de rants van Jello Biafra sprankelen meer. Mason is een bittere oude man. Eén keer grappig, de tweede keer zielig.
En Sarah Silverman is in hetzelfde bedje ziek. Grofheid zonder intelligentie is geen humor. Het is gewoon grofheid.

Anoniem zei

Unrelated: vandaag staat dit in De Morgen. Weer stoned prank calls zitten plegen, (pdw)?

Anoniem zei

'k Heb vorige week het geluk mogen ervaren om op tv een veel langer fragment te mogen bekijken van George Carlin. En ik maakte me toen de bedenking: wat is hier nu humoristisch aan? De man vertelt gewoon de keiharde waarheid en slaat daarbij spijkers met koppen! Hij vertelt eigenlijk wat ik al jarenlang denk!

Eigenlijk vond ik het zelfs ongepast om er als publiek mee te lachen, met wat die man vertelt! En 't zou me ook niks verbazen moest die man er met een dubbel gevoel mee zitten; eigenlijk vond hij het misschien wel vervelend, dat men lachte, maar tegelijkertijd was hij blij met de aandacht die hij kreeg voor zijn visie op de zaken.