woensdag, januari 14, 2009

Week Tartaar voor de week van 12 januari

Via de website new7wonders.com kan u deelnemen aan de globale zoektocht naar de Zeven Nieuwe Natuurwonderen. Nog tot juli van dit jaar kunt u uw stem uitbrengen. Zowat ieder land heeft een natuurwonder voorgedragen voor de shortlist. Onder de vele genomineerden treffen we usual suspects als de Niagara watervallen, het Great Barrier Reef, de Matterhorn, de Grand Canyon en Ayers Rock aan. Ons land heeft, bij gebrek aan landschappelijke grandeur, de lever van Michel Daerden als natuurwonder voorgedragen.

Nog meer natuurwondernieuws: een 27-jarige vrouw uit Londen haalde onlangs het nieuws omdat ze over twee vagijnen, twee baarmoeders en twee sets eierleiders beschikt. Telkens wanneer de vrouw ongesteld is wordt haar echtgenoot naar verluidt een paar dagen door Amnesty opgevangen.

Onderzoekers zeggen er achter te zijn gekomen dat een haai absoluut niet zo hard kan bijten als een leeuw of een tijger. Het lijkt alleen maar zo omdat haaien veel scherpere tanden hebben. Deze nuttige informatie – wellicht afkomstig van het Cliff Clavin Institute of Knowledge – kan van pas komen. Als u ooit schipbreuk lijdt voor de kust van Australië bijvoorbeld en u ziet Jaws en zijn maats op u en uw medeschipbreukelingen af komen kunt u ze meteen gerust stellen met ‘och, ’t zijn maar haaien, wees blij dat het geen leeuwen zijn...’

Een merkwaardige nieuwe trend is onder ons: ‘slimmen’, wat staat voor ‘een in wodka gedrenkte tampon vaginaal of anaal inbrengen’. Bedoeling is om bliksemsnel dronken te worden zonder daar een kegel of een draaiende maag aan over te houden. Toch een beetje mee uitkijken want – ik noem lukraak een wodkamerk – met Eristoff diep in uw reet onder de mensen komen is risqué en kan ook lelijk tegenvallen. U kunt best zelf een witz bedenken met de begrippen ‘Show’, ‘Andy’ en ‘de’.

Volgens de Washington Times is het zo erg gesteld met het door recessie getroffen Amerika, dat de modale Amerikaan nu ook op medicijnen bespaart. De WHOOSH! die u ongetwijfeld zonet hoorde was het geluid van stand up comedians overal ter wereld die zich reppen om als eerste bij de microfoon te zijn: ‘Zie je wel dat George Bush de war on drugs kan winnen!’

De advokaat van Sacha Baron ‘Borat’ Cohen heeft ongetwijfeld zopas een luxejacht besteld: in Cohans nieuwste film zit een personage dat in het persbericht staat omschreven als ‘een zwart fotomodel dat Jezus heet en enkel een lendendoek en een doornenkroon draagt’ +++ Ricky Gervais over de nieuwste golf van politieke correctheid in Groot-Brittannië: ‘Iedereen die denkt dat ik nu mijn act ga aanpassen kan nogal een beetje mijn fucking flikker-kut-Jezus-tieten-aids-cocksucking kloten kussen’. Chap!

Mensen Wier Seksleven Nog Triestiger Is Dan Dat Van U: een 46-jarige man uit Portland werd gearresteerd nadat hij poedelnaakt had ingebroken bij een 88-jarige vrouw die hij vervolgens driftig probeerde te droogneuken. Tot oma er genoeg van had en ’s mans scrotum een behandeling gaf die de meeste mensen reserveren voor een halve citroen bij de vismaaltijd. Op de site van KPTV (http://www.kptv.com/news/18381560/detail.html#-) staat een foto van de dader, genomen vlak na zijn arrestatie en aan zijn blik te oordelen voelt hij grootmoeders greep op zijn gonads nog altijd. Bonus: onze vriend heet Michael Dick.

Van krasse bejaarden gesproken: wie van Jos Ghysen-witzen houdt moet zeker een keer surfen naar de geestige website http://joswaserbij.blogspot.com/ waar u Jos door de eeuwen heen kunt zien, of kunt meespelen in het spel ‘Zoek Jos op Woodstock’. Nice.

Volgende Week:
Dat ding op het hoofd van Pieter De Crem wordt ook opgenomen in de lijst van mogelijke nieuwe natuurwonderen +++

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik was even verrukt omdat ik het nog al eens ergens gelezen had...

My bad