donderdag, maart 12, 2009

Week Tartaar voor de week van 10 maart

Een populaire Australische fitnessgoeroe is van plan om de komende weken en maanden een schrans-o-rama van jewelste te houden om zo binnen de kortste keren meer dan 50 kg aan te komen. Hij hoopt op die manier de mentale ingesteldheid van zijn klanten, meestal fat bastards, beter te begrijpen. Misschien een tip voor de advocaat van de ontslagen Gentse korpschef Peter De Wolf: ‘Door stomdronken achter het stuur te kruipen en ergens tegenaan te knallen wou mijn cliënt zich enkel inleven in de leefwereld van wetsovertreders, edelachtbare...’

In de Verenigde Staten is het sinds vorige week bij wet verboden om een chimpansee als huisdier te houden. De nieuwe wetgeving kwam er nadat een vrouw in Connecticut door haar chimpansee werd aangevallen, waar ze een gruwelijk verminkt aangezicht aan heeft overgehouden. Nu weten we eindelijk waar Bubbles na de sluiting van Neverland onderdak heeft gevonden.

Onberaden Uitwegen Uit De Crisis: in Zweden werd een 64-jarige vrouw betrapt bij het stelen van een dozijn dagbladen. Ze had onmiskenbaar reeds in diverse winkels toegeslagen want haar appartement bulkte van de kranten. Het was haar bedoeling om zoveel mogelijk kruiswoordraadsels in te vullen. Ze hoopte zo haar kansen op een geldprijs te vergroten. Twaalf vertikaal, tien letters: ‘penitentiair instituut’.

Mensen Die Het Begrip Loser Een Geheel Nieuwe Invulling Geven: de 26-jarige Angel Galvan-Hernandez stond in Seattle voor de rechter omdat hij twee vrouwen had verkracht, na ze eerst met een baksteen min of meer buiten gevecht te hebben gesteld. Angel gebruikte die baksteen omdat hij anders van de dames geheid op zijn lazer had gekregen, want met 1m51 voor 43kg is hij eerder uit jockeyhout dan uit verkrachtershout gesneden. Dat is ook de reden waarom hij de juge sméékte om hem niet de maximumstraf van 20 jaar te geven, maar wel de doodstraf: ‘Met mijn tengere postuur ga ik in de gevangenis voortdurend verkracht worden, en ik sterf nog duizend keer liever dan verkracht te worden, edelachtbare...’. Waarop de ironiemeter prompt begon te roken en Angel 20 jaar cel kreeg +++ En in New York probeert politieluitenant Dominic Maglione, een godvrezend man, via de rechtbank zijn penning en dienstwapen terug te krijgen. Die werden hem ontnomen omdat de 44-jarige Maglione de afgelopen maanden in het politiekantoor regelmatig 10 uur aan een stuk op zijn knieën had zitten bidden. Hij deed dat naar eigen zeggen om de ‘demon’ te verjagen die hij door de gangen van het precinct zag zweven. Bonus: luitenant Maglione weigerde zijn bidmarathons voor wat dan ook te onderbreken en deed iedere keer vrijuit zijn gevoeg in zijn broek.

Mensen Wier Seksleven Nog Triestiger Is Dan Dat Van U: in New Hampshire is men op zoek naar een man die naar bedrijven belt, zich voorstelt als ‘iemand van het hoofdkantoor’, en zegt dat de brandblussers dringend moeten gecontroleerd worden. Eenmaal dat is gebeurd krijgen de werknemers te horen dat ze onmiddellijk al hun kleren moeten uittrekken ‘vanwege de vrijgekomen chemische stoffen’ en dat ze vooral ‘ondertussen aan de lijn moeten blijven’. Waarna de beller onmiskenbaar begint te masturberen. Bonus: een getroffen werknemer van Kentucky Fried Chicken verklaarde tegenover het lokale tv-station WMUR9: ‘Ik begon wantrouwig te worden toen de man suggereerde dat we voor alle zekerheid ook op mekaar moesten urineren...’

Bij funderingswerken in San Diego is men op de fossiele resten van een mammoet én een walvis gestoten. De mammoet lag bovendien pal bovenop de walvis. Ofwel is dit een grillige speling van de natuur, ofwel betreft het hier gewoon de resten van een sandwich die Bart De Wever er ooit heeft weggegooid.

3 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Op dit moment lijkt groen de enige te zijn die aandacht heeft voor de oplossing van de crisis in de eerste reactie vanuit het standpunt de webmaster is eenparig.
De groene big bang lijkt dan ook voorbarig.

Anoniem zei

laatste berichtje roept spontaan 'free willy' in me op.

Choinowski zei

Dat na het lezen van deze berichten niemand meer aankomt met dat er zoiets is als een evolutie van de mens. Het mensdom is wel degelijk geschapen door een dronken eenogige Parkinson patiënt zonder greintje gevoel voor ethica, esthetica en gevoel voor het betere kneedwerk. Mocht de schepper nu rondgelopen op aarde hij zou linea recta geïnterneerd worden (enfin lees hier meer over op het swingende Hanenwurger.org)