donderdag, maart 19, 2009

Week Tartaar voor de week van 16 maart

Osama Bin Laden was vorige week jarig. Zijn 52e verjaardag werd op gepaste wijze gevierd: 52 zelfmoordenaars hebben zich feestelijk synchroon opgeblazen en een geit sprong uit een taart.

Ijsboerke & Durex: 1 strijd! Amerikaanse voedingsspecialisten beweren dat in ijsroom een ingrediënt zit dat mensen tegen seksueel overdraagbare ziekten zou kunnen beschermen. Waarschijnlijk zoals in ‘als je maar genoeg roomijs eet is op de duur niemand nog in uw gigantische reet geïnteresseerd’.

In Saoedi-Arabië werd een 75-jarige vrouw veroordeeld tot veertig zweepslagen wegens losbandigheid van zeden. Ze had het namelijk aangedurfd om – stel u voor! –aan de voordeur een praatje te slaan met twee mannen die geen familie van haar zijn. Het erge is: het ging om Davy Brocatus en Showbiz Bart die de weg kwamen vragen.

Enkele persoonlijke bezittingen van Mahatma Gandhi, die binnenkort bij Sotheby’s worden geveild, zouden allesbehalve authentiek zijn. Denk daaraan vooraleer u een bod uitbrengt op Gandhi’s laptop en gps. ‘Gandhi’s laptop & gps’, alweer een geschikte titel voor een Vlaamse gedichtenbundel.

Pornokoningin Jenna Jameson heeft een eigen parfum op de markt gebracht: ‘Heartbreak’. Ruikt naar het schijnt het lekkerst wanneer het subtiel aan de mondhoeken en op de kin wordt aangebracht.

Enkele internationale luchtvaartmaatschappijen hadden vorige week plots besloten om het toiletbezoek aan boord betalend te maken. Een maatregel die enkele dagen later haastig werd ingetrokken, toen bleek dat enkele gierige passagiers in een kotszakje probeerden te kakken.

Mensen Die Het Begrip Loser Een Geheel Nieuwe Invulling Geven: de 23-jarige Antonio Robledo was aan een reeks overvallen op benzinestations en nachtwinkels in Minnesota bezig, een tocht die hij twee keer ietwat overmoedig onderbrak om naar de politie te bellen waarbij hij ze vierkant uitlachte: ‘Ik ben véél slimmer dan jullie!’. Maak het bericht vooral zelf af met de gegevens ‘gsm’, ‘traceren’ en ’30 minuten later’ +++

Britse vorsers kondigen trots aan dat ze hebben ontdekt waarom ons haar grijs wordt met het ouder worden. Blij te vernemen dat aids, kanker, ebola, Alzheimer, malaria en Parkinson kennelijk allemaal onder controle zijn.

Volgens een nieuwe biografie zou de vrouw van Charles Darwin hem aanzienlijk hebben beïnvloed, vooral via haar muzikale inspanningen. Luisteren naar zijn vrouw die een étude aan het klavier probeerde te ontlokken en daarbij een blij lied aanhief zou goeie ouwe Charles het inzicht hebben verschaft, als zouden wij van de apen afstammen. Ik wist niet dat Darwin nog met Yoko Ono getrouwd was geweest, u?

Volgens artsen van de Cleveland Clinic zijn mannen die drie keer of meer per week klaarkomen psychologisch én fysisch 5 tot 8 jaar jonger dan hun werkelijke leeftijd. Maar als u me nu wil excuseren, ik wil mijn favoriete programma op Ketnet niet missen.

Geen opmerkingen: