dinsdag, april 07, 2009

Week Tartaar voor de week van 6 april

Oops!: in Afghanistan sneuvelden zeven Talibanstrijders toen een zelfmoordterrorist, vooraleer zich naar zijn doelwit te begeven, uitgebreid afscheid nam van zijn mede-jihadi’s maar daarbij een gouden regel in de zelfmoordterroristerij verzuimde in acht te nemen, namelijk: trek uw met explosieven gevulde jas pas aan nà het uitwisselen van hartelijke bear hugs met uw medestrijders. Eén kameraadschappelijke tik op de rug en een krachtige FAZOOM! later waren er 504 maagden technisch werkloos.

In Arizona is een lynx een baancafé binnen gewandeld en heeft er drie klanten aangevallen en ernstig verwond. De slachtoffers zijn vreemd genoeg een Belg, een Hollander en een Duitser die er waarschijnlijk waren in het kader van een slappe caféwitz. Of het waren de fameuze ‘enige drie politieke vrienden’ van Yves Leterme, daar wil ik nu vanaf zijn.

Eindelijk nog een keer wat goed nieuws uit het Midden-Oosten: een groepje Palestijnen en een jood hebben de strijdbijl begraven en hebben samen een bankroversbende gesticht. In een bank in Ramallah hebben ze vorige week 43.000 dollar buitgemaakt. En raad eens wie het brein was en als enige niet werd opgepakt en sindsdien ondergedoken is in Israël?
Leg die telefoon maar terug neer, meneer Freihlich, het staat te lezen op de nieuwssite abc.net

Een godvrezende Zweedse vrouw telde via het internet zo’n 300.000 euro neer voor een fles ‘heilig water’. Het drong pas tot haar door dat ze was opgelicht toen ze De Gehoefde Prins Der Duisternis onder het kreten van ‘pak aan, Satan!’ met het heilig water besprenkelde en er in plaats van gesis en geknarsetand volstrekt niets gebeurde. Gert Verhulst veegde gewoon zijn gezicht schoon en keek haar niet begrijpend aan.

Het internetbedrijf Air-O-Matic heeft zopas een copyright proces verloren tegen concurrent InfoMedia. Beiden hadden een iPhone applicatie ontworpen die kan worden omschreven als een ‘electronisch whoopie-cushion’, een schetengenerator dus. Die van Air-O-Matic heet Pull My Finger, die van InfoMedia werd iFart gedoopt maar gebruikt de slogan Pull My Finger! Volgens de rechter mag dat omdat de uitspraak tot het algemeen gemeenschappelijk taalgebruik behoort. Het is dus officieel: ‘trek eens aan mijn vinger!’ is een frase waar geen copyright op kan genomen worden en die dus door iedereen als slogan in een reclame of op een verkiezingsaffiche mag worden gebruikt. Néé, Bart De Wever!

De universiteit Hasselt geeft in een studie een stand van zaken over het integratieproces bij Marokkanen en Turken in Vlaanderen. De onderzoekers interviewden 960 mensen van Turkse, Marokkaanse en Vlaamse afkomst in de steden Antwerpen, Gent en Genk. Daaruit blijkt dat 48,4 procent van de Marokkaanse allochtonen zich de afgelopen twaalf maanden minstens één keer persoonlijk gediscrimineerd voelde. Mohammed C: ‘Zo had ik een uitstekend scenario voor de FC De Kampioenen-film geschreven maar onder druk van An Swartenbroeckx weigerde de producent om het te lezen...’

Mensen Wier Seksleven Nog Triestiger Is Dan Dat Van U: de 56-jarige Bob Epley uit Tennessee betaalde minderjarige jongens om hem met hun benen in een stevige wurggreep te houden terwijl hij zichzelf plezierde. Bonus: Bob is schoolinspecteur +++ En in Edwardsville, Illinois werd de 58-jarige Charles Douglas gearresteerd omdat hij een hele zaterdag lang in het lokale park rondhing en diverse mensen aanschoot met ‘ik ben het Kietel Monster, vindt u het goed als ik uw kinderen eventjes kietel?’. Hij werd tot ieders verbazing door de rechter vrijgelaten omdat zijn gedrag te catalogeren valt onder ‘vrije meningsuiting’. Volgens de juge kan Charles enkel iets onwettelijk worden aangewreven wanneer zijn uitspraken zouden kunnen worden geïnterpreteerd als ‘vechterstaal’. Que? Wanneer een 58-jarige man in het park aan mij zou vragen of hij mijn kinderen mag kietelen, ik zou dat meteen interpreteren als ‘begraaf-me-levend-en-pis-op-mijn-graftaal’. En u?

6 opmerkingen:

Neverbeendead Religion zei

Atheisten en hun maagdenverhalen en een dEUS albumfoto die nog eens een prijs gaat halen.

Anoniem zei

Un bourgmestre décide de faire repeindre la façade de la maison communale.
Il lance un appel d'offres.
* -on lui présente 3 devis : un anglais, un allemand et un wallon.

* Le devis de l'Anglais s'élève à 3 millions d'euro, celui de l'Allemand à 6 millions, et celui du wallon à 9 millions.

* Devant de telles différences, il convoque les trois entrepreneurs séparément, pour qu'ils détaillent leurs estimations !

- L'Anglais dit qu'il utilise de la peinture acrylique pour extérieurs en deux couches pour 1 million, pour les échafaudages, les brosses,
équipements divers et assurances : 1 million, et le million restant c'est la main d'œuvre.

- L'Allemand justifie son devis en disant qu'il est meilleur peintre, qu'il utilise des peintures de polyuréthane en trois couches, dont le
coût s'élève à 3 millions. Les échafaudages et autres matériels, équipements et assurances coûtent 2 millions, et le million restant c’est la main d'œuvre.

- Le dernier (le wallon) est celui qui gagne finalement l'appel d'offres, car le bourgmestre estime qu'il présente le devis le mieux justifié.
Le wallon lui a présenté son projet comme suit :


Monsieur le bourgmestre : 3 millions pour vous,
3 autres pour moi, et les
3 restants, nous les donnons à l'Anglais pour qu'il nous peigne la façade.

Anoniem zei

Recidive bij pedofielen is zeer groot.

Wanneer geen levenslange opsluiting wordt beslist, weten we dat hij/zij ooit weer onder de mensen komt.

Voorstel.

Laat de bevoegde instanties daar in al hun deskundigheid over beslissen.

Zo'n beslissing tot vrijlating gebeurt toch niet lichtzinnig.

Bevoegde instanties nemen toch geen onverantwoorde risico's met de veiligheid van onze kinderen.

De kans op hervallen moet dus bijzonder klein zijn.

Laat de bevoegde instanties dus in al hun deskundigheid beslissen, maar wel aanvaarden dat ze bij die hoogst onwaarschijnlijke recidive dan ook mee de gevangenis ingaan.

Niet akkoord?

Zij zullen als bevoegde instanties in al hun deskundigheid toch wel kunnen oordelen wanneer een pedofiel mag worden vrijgelaten in de samenleving. Ze zullen toch geen groter risico nemen met de veiligheid van onze kinderen dan met hun eigen vrijheid?

Samengevat:

Bij recidive na vrijlating van een pedofiel gaat wie besliste hem/haar vrij te laten mee de cel in.

Unknown zei

Nog verrassender dan de Nederlandse koningin die aftreed is Simon Amstell die stopt bij Never mind the Buzzcocks.

Wim zei

Ik wed dat ik An Swartenbroeckx, supporter van de blauwzwarte chocolateploeg zijnde, een scenario aan de hand kan doen waar ze onmiddellijk Oacar material in ziet.

Unknown zei

In de reeks Mensen Wier Seksleven Nog Triestiger Is Dan Dat Van U is hier een opvolger die je misschien wel kan smaken. Bonus : de naam van de loser (v) in kwestie is Dent. De witz verzin je er zelf wel bij, zeker?

http://decentcommunity.org/2009/05/05/women-dies-after-using-jackhammer-as-dildo/