maandag, mei 17, 2010

Lannoo - Maximum rede en bullshitVanaf 1 juni in de winkels. Which is nice.

5 opmerkingen:

Mrs B zei

Het wordt tijd dat die SOS Pieten eens uit die Lannoo bestsellerlijst worden verdrongen!

Thomas De Weerdt zei

IVM Woestijnvis - Humo:

hartelijk dank PDW, om hiermee naar buiten te komen. Als zelfs een doodgewone mediagebruiker als ik hier vragen bij heb, is het mooi te horen dat ook insiders hiermee naar buiten komen.

http://thomasdeweerdt.wordpress.com

Unknown zei

Oh, dat was het. Een boek pluggen. Zeg dat dan meteen. Weten we ook weer waarom het 'signaal' beperkt blijft tot het stoppen met één rubriek in één blad.

J.Knoxville zei

Eveneens ivm woestijnvis:
Denk eveneens zo over. Elke week -of het scheelt niet veel- staat er een of andere woestijviskop op de cover. Altijd wordt er aan dezelfde programma's veel aandacht geschonken (slimste mens,pappenheimers etc) en worden dezelfde mensen opgevoerd. Onafhankelijk my arse! Vroeger had je nog maomagazine en DENG! Dàt was pas onafhankelijk...

Harald zei

Ik zag dit boek toevallig in de boekhandel liggen, heb het gekocht en op 1 dag uitgelezen. Ik kan het iedereen aanraden die eens goed wil lachen. Jammer eigenlijk dat er zoveel boeken geschreven worden, maar dat er zo weinig grappige boeken zijn. Overigens betreur ik ook dat Patrick niet meer in de Standaard schrijft. Was het eigenlijk zijn eigen beslissing om dit niet meer te doen?